22. maaliskuuta 2011

Värikäs kevätpäiväntasaus

Miten voi ihan oikeesti olla mahdollista, että juuri kun sitä eniten tartteis, niin netti, tai varsinkaan mikään koulun nettisivu ei voi toimia eikä aueta??? Oon tässä kohta tunnin taistellut päästäkseni koulun sähköpostiin tai edes verkkoympäristöön, mutta mikään ei aukea eikä toimi ja mihinkään et pääse ja voi luoja.. Ja voiko enää mikään olla turhauttavampaa kun se, että nettikin katkeilee ihan koko ajan?? Miun pitäis nytkin olla tekemässä yhtä äärimmäisen isoa, laajaa, aikaa vievää ja v*ttumaista koulutehtävää jonka palautus oli jo tänään, mutta mitä tässä enää jaksaa mitään sellaisia alottaa kun kello on jo ties mitä, ja kun vammaileva netti ja koulun sivut eivät suostu yhteistyöhön. :P Laskin tässä just, että miulla olis tässä vähän yli viikon säteelle ainakin kahdeksan isompaa tai pienempää palautettavaa harjoitusta tai muuta koulujuttua. -.-' Ihan kiva tahti tälleen heti uuden jakson alkuun - meillähän vaihtui viimeinen jakso viikko sitten, ja tällee heti keveästi alkuun saatiin kymmenittäin palautettavia tehtäviä, joiden deadline on vähintäänkin kyseenalainen. Terveisin kesäloman tarpeessa oleva ensimmäisen vuoden tradenomiopiskelija.

Mutta kouluangstailut sikseen. Tänäänhän oli se talven/melkein kevään/minkä lie lämpimin päivä, ja senpä kunniaksi vedinkin hölmönä vähän turhan lämpöiset talvikengät sekä onneksi lyhyimmän villakangastakkini päälle kouluun. Pienoinen kiire tuli aamulla, joten en kerennyt edes lämpömittaria vilkaista ennen autoon säntäämistä. Ja juuri kun tänään olisi ollut ihana heittää kevätpäiväntasauksen ja ulkona vallinneen upean aurinkoisen sään kunniaksi uusi kevättakkini. :( Harrastin kuitenkin hieman värikkäämpää pukeutumista tällä kertaa, kun Hennesin ja Ginan parin viikon takaiset ostokset pääsivät tänään ensimmäistä kertaa käyttöön. Kyllä, nyt vasta. :D


Neule ja käsikoru / hm, toppi ja huivi / Gina, farkut / Only, laukku / Guess, kengät / UGG


Tuo huivi on kyllä ihanan keväinen, nyt vaan täytyy olla seuraavilla oikeasti lämpimillä keleillä skarpimpi, ja vetää jo rohkeasti trenssi päälle. Olenkin jo odotellut hulluna trenssikausia, sillä kaikista maailman päällystakeista juuri trenssit ovat mielestäni kaikista upeimpia! Haluaisin niitä eteisen naulakkoon vaalean beigen ja mustan yksilöni kaveriksi vielä monen monta lisää - ainakin räikeän korallina, khakinvihreänä, tummansinisenä, pitempänä, lyhyempänä ja ja ja.. Haluan ehkä vaan kaikki mahdolliset värit ja mallit.

Ja hei kosmetiikan, hius- ja ihonhoitotuotteiden, tuoksujen ja korujen ystävät hoi! Onko sinulla jokin enemmän tai vähemmän arvokas hankinta tulossa meikkipussiin tai kylpyhuoneen hyllylle? Jos et satu tilaamaan Trendiä, Elleä, Oliviaa, K&T:tä tai Cosmoa, niin kipaisepa ostamassa kaupasta vaikkapa puoleen hintaan alennettu Trendi. Kyseisten lehtien välistä löytyy (tai pitäisi löytyä, nyt ainakin viime viikolla ilmestyneessä Trendissä on, mutta muissa taitaa uusin numero olla vasta tulossa..?) Kicksin mainoslehtinen, jonka takasivulla on myymälään -20 % alennuskuponki yhdestä tuotteesta! Itse olen käynyt jo ostamassa parikin Trendiä, sillä lehden 3,60 euron hinta maksaa itsensä moninkertaisena takaisin, kun minulla on taas muutama isompi meikkiostos edessä. :) Kupongille on mukavasti myönnetty käyttöaikaakin 20.4 saakka.


Kävimme jo tänään tyttöjen kanssa katsastamassa tämän viikkoisen ravintolatarjonnan. Tän viikon ravintolamissiomme suuntautui yhdeksi suosikkiravintolakseni muodostuneeseen Amarilloon, mutta siitä on teille postausta luvassa vasta torstain tienoolla! :) Nyt lähden tästä minäkin nukkumaan, niin jaksaa taas huomenna herätä aikaisin lyhkäseen koulupäivään, ja pyhittää myöhemmin "koko" loppupäivän lukuisille koulutehtäville. Jos vaikka huomenna netin ja noiden koulun verkkosivujen kanssa onnistaisi vähän paremmin. Öitä! ^^, z..Z..Z..z..Z...z..

Hanna-Reetta

4 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Ootko Kicksin jäsen? Mä oon ja sieltä tulee aina välillä sellainen lehtinen, missä on kanssa noita etuseteleitä. :) Houkutusta..houkutusta..

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo H&M lyhyt neule! Mäkin oon viime aikoina tykästynyt lyhyisiin toppeihin ja neuleisiin :)
Kiva piristys tuo huivi, sun kasvoille sopii hyvin tuo väri :)

Henna kirjoitti...

Hei aika hyvä, voisinkin hamstrata pari trendia (sen miulle jo tulleen lisäksi) ihan vaan silmällä pitäen sitä lappeenrantaa. Pari tuotetta vois nimittäin hankkia :).

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Olen juu Kicksin jäsen, kyllä vain. :) Mutta mulla ne kupongit oli sekunnissa käytetty kun lehti kolahti postiluukusta. :D Se saisi tulla useammin kun vain neljä kertaa vuodessa! :D

Sofiina: Voi kiitos paljon! :) Tuo malli on kyllä nyt jotenkin tosi keväinen, itsekin olen kovasti tykästynyt! Tuo paita löytyy mulla kaapista myös harmaana. Ja jep, korallinvärinen huivi toi kaivattua raikkautta muuten aika vaaleeseen ja värittömään asuun. :)

Henna: Noniin, niin sitä pitää! ;) Mitä kaikkea on mielessä? Kenties se Cliniquen silmänympärysvoide? :)