19. huhtikuuta 2011

girls, you made my day !

Hoi hoi! :)

Ai että mulla on kyllä taas kerran aivan mahtava tyttöjen ilta takana, ja kiitokset siitä kuuluvat Iinalle ja Laurelle, sekä kahdelle muulle luokkamme tyttöselle. :) Kuusituntinen koulupäivä sujui päivällä sutjakkaasti, ja pikaisen kaupunkipyörähdyksen jälkeen tulin vähän levähtelemään (dataamaan) kotia, kunnes viiden maissa lähettiin I:n ja L:n kanssa syömään. Tällä kertaa meidän kolmen joukosta löytyi synttärisankarikin, sillä Laura täyttää ylihuomenna vuosia! Annettiin siispä vapaat kädet Lauralle valita tämänkertainen ravintola, ja sen pitemmittä puheitta kävi käsky, että meidän kaikkien lemppariravintola Fernandoon olisi suunnattava. En kyllä valittanut, viime kerrallahan listalle nimittäin jäi niin paljon "pakko päästä maistamaan" -annoksia, että ihan osuvasti meidän syndesankari ruokapaikan valitsi! 8) Ja silloin kun ensimmäisen kerran Fernandossa syöpöteltiin, niin mehän juhlittiin Iinan synttäreitä, eli ehkä sitten perinteitä kunnioittaen mennään samaan paikkaan sitten lokakuussa, jolloin meitsi täyttää vuosia. Täältä voi lukea ravintolamissiolleni perinteisesti kuuluvan oman arvosteluni tuosta Fernandosta, niin en tässä käy uudelleen arvioimaan paikkaa sen kummemmin. Edelleen kyllä pysyn sanojeni takana, että Fernando on yks ehdoton ravintolasuosikkini täällä Mikkelissä, siis aivan loistava! :)

Ja tottakai me hyödynnettiin ihana ilta-aurinko, ja napsastiin päivän asu kuvat ennen ravintolaan suuntaamista. Tuulisesta Mikkelistä hyvää päivää!

Jakku / hm, toppi / Pieces, farkut / Only, koru / Guess, laukku / Burberry, kengät / Dinsko

Tilasin Fernandossa aivan loistavan ja erittäin täyttävän kanakanttarellipastan, johon rakastuin ikihyviksi. Voisin syödä sitä ehkä joka päivä. :D Oon mieletön sienien ystävä, ja oi oi ihanaiset kanttarellit pastassa... Mmm-mm. ^^, Herkuttelimme vielä jälkiruoilla Lauran synttäreiden kunniaksi (yleensä ollaan hirveen hyviä keksimään tekosyitä miksi saadaan ottaa jälkkärit, mutta nyt ei tekosyitä tarvinnut tuulesta temmatakaan ;)), ja tilasin samaisen raikkaan vadelmasorbetin mangokastikkeella, minkä hotkaisin viime kerrallakin Fernandossa. Nam taas kerran!

Päätettiin jatkaa vielä iltaa lasillisten ääressä Päämajassa, missä seuraamme liittyi pari muuta tyttöä luokaltamme.


Harmi kun ei tullut otettua enemmän kuvia illan aikana, tai ainakaan miun kamerasta ei löytynyt näiden kolmen kuvan lisäksi juurikaan julkaisukelpoisia otoksia. :D Tiedä sit kuin Iinan ja Lauran kameroissa, mehän ollaan siis aina kolmella kameralla liikenteessä. How clever is that? Tällä kertaa ei edes tuolla Fernandossa kuvailtu ruoka-annoksiamme tai toisiamme poseeraamassa jälkiruokien kanssa, kuten aina yleensä tehdään. :D Tai yleensä mie olen se, jonka tarvii kuvata jokainen vaihe raflassa, Iina ja Laura lähinnä häpeää vieressä.

Tällaista ihanaa tänään. Kuten otsikkokin jo sanoo - girls, u made my day. Again! <3

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen niin nättiä :)

Se vain vituttaa kun tämmöiset naiset jotka tuntuvat olevan oma juttu vaikka en sinua tunnekaan on sitten varattuja. Tuntuu, että ei näitä tämmöisiä naisia kun sä hirveän paljoa ole.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, oot kyllä tosi kaunis ja tyylikäs nainen, tälläisen toisen tytönkin mielestä :) Ja pitää käydä tuolla Fernandossa, kun Mikkelissä seuraavan kerran piipahdan.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Voi kiitoksia paljon! :)
Heh, aika hauska tuo sinun kommenttisi loppuosio, mutta otan sen kohteliaisuutena. :]] Ei kai nyt sentään ihan noin ole.

Anonyymi: Oih, *blush again*! *^^,* Kiitos kovasti! :) Suosittelen kyllä Fernandoa tosi isosti, ei ole nimittäin kallis paika, ja aivan jumalaista ruokaa! <3 Joten käy ihmeessä kokeilemassa. :)

Anonyymi kirjoitti...

No ei niitä tollasia kun sä hirveästi ole näkynyt ainakaan.

Kyllä se vähän minulla on, että kai aika harva nainen minulta ihan jalkoja alta vie. On jotenkin vaikea kuvitella seurustelevansa sellaisen kanssa joka ei vie aidosti jalkoja alta ja jonka edessä on aidosti sanaton sen toisen upeuden ja kauneuden edessä.

Käytännössä yhden ainoan tämmöisen tytön tiedän, mutta tottakai se sitten meni perseelleen se juttu kun itse sen pilasin käytännössä huolimattomuudellani. Toki ei se nyt ihan sinetöity ole kai, mutta kai siihen ihme vaaditaan edellisten kokemusten perusteella, että tämän kyseisen tytön vielä saisi.

Voin ihan rehellisesti ja avoimesti sanoa, että olen kysynyt aika monta kertaa lähinnä itseltäni että mistä näitä tämmösiä naisia kun hän saa. Ei niitä tahdo olla oikeasti joiden ajatukset erityisesti ja meininki on niin paljo mun juttu. Erottuu edukseen kyllä massasta. Ehdottomasti upein vastakkaisen sukupuolen edustaja mitä tiedän. Tekisi lähes mitä vain, että tän ihmisen saisi.

Ja edelliselle kommentoijalle tiedoksi, että olen kyllä mies :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: No vaikuttaapa kyllä inhottavalta tilanteelta tosiaan. ://