16. heinäkuuta 2011

töihin lähdössä

..Kyllä vain, olen suuntaamassa jälleen töihin iltavuoron. Ajoittaisen blogihiljaisuuden syypäänä on tosiaan valtaosin työ, ja koska iltavuoro-päivinä en kerkeä kunnolla treffalemaan ystäviä tai tekemään mitään muutakaan sosiaalista (=en vaihda työvaatteita muuhun kun yöpaitaan, eli ei ole odotettavissa asukuvia), jäävät jututkin vähäisemmäksi. Toissapäivänä kuitenkin vietin vapaapäivää, ja samoin vietän huomennakin! :) Tarkoituksena olisi ainakin illalla nähdä Anniinan kanssa, ja mahdollisesti aikaisemmin päivällä piipahdamme Jonin kanssa ystäväperheen luona. Jonillakin on vapaapäivä, ja oliskohan nimittäin ensimmäinen vai toinen kerta koko kesässä, että meillä sattuu vapaapäivät yksiin! 8) Eli asu- ja mahdollisesti muutakin kuvaa huomiselta on kyllä luvassa, ja lisäksi suunnitteilla on toteuttaa pari kosmetiikkahaastetta asap :)

Ensiviikon keskiviikolle on kans luvassa huippukivaa tekemistä, kun suuntaamme Hennin, työkaverini ja hyvän ystäväni kanssa terassille turinoimaan. Minun ja Hennin lisäksi meidän työpisteessä ei oikeastaan ole muita varsinaisia työntekijöitä, joten käytännössä ollaan aina töissä, tai ainakin toinen on. Työ on ihan ympäriviikkoista, että yhteistä vapaapäivää ei satu edes esim sunnuntaille. No, onneksi välillä on toki vapaata, ja sattuipa ensi keskiviikolle sopivasti, että Henni viettää vapaapäivää, ja mulla on aamuvuoro. Tää on kuulkaa sovittu jo aikapäiviä sitten, että sit mennään kyllä terdelle vaihtaa ihan kunnolla kuulumiset - töissä meillä on nimittäin sitä yhteistä päällekkäistä työaikaa 15 min, joka ei riitä mihinkään kuulumisten vaihtoon, ainakaan meillä :D Onneksi on kuitenkin keksitty henkilökunnan "huomioitavaa" -vihko, jossa tosin päivitellään työasioitten lisäksi ahkerasti vähän laukkujuttujakin, näin hulluina laukkufriikkeinä ;)

Työstäni, työmäärästäni, tai työjutuistani en kuitenkaan pysty sanomaan ainuttakaan valittavaa tai pahaa sanaa, sillä oikeasti rakastan kesätyötäni!! (Pomo varmaan on jo ihan hiilenä, kun aina oon vaan ruinaamassa lisää vuoroja, am I insane...? :D) Olen töissä siis golfklubin kahviossa, ja se jos mikä on mukava kesätyö, kun näkee paljon harrastukselleen omistautuneita ihmisiä ympäri Suomen. Yksi kivoimmista puolista työssäni onkin kyylätä näitä kuuluisia "välineurheilijoita", tai muuten vaan porvareita golfaajia, joilla näkee jokaisella LV:n laukkuja, Burberryn aurinkolaseja, Tommy Hilfigerin pikeepaitoja ja vaikka mitä kaikkea muuta ihanaa. (Muunmuassa näistä hommista on pakko päivitellä Hennin kans, että tulipa taas nähtyä ihan mieletön Vuittonin rahapussi - kutsukaa hulluiksi, mutta that's us! ;)) Jos kirjoittaisin jotain urheilutyyliblogia, niin saisin kyllä ihan uskomattomasti inspiraatiota ja jutun juurta golfarien pukeutumisesta ;>

Harmillista vaan, että tätäkin kesätyöhauskuutta on jäljellä enää tasan kuukausi, ja sitten paluu arkeen (=Mikkeliin koulunpenkille) koittaa. Onneksi sielläkin sitten odottavat koulun vastapainoksi toiset mukavat työt, huippu ystävät joita oon nähny viimeks ihan epäinhimillisen pitkä aika sitten, ja moni muu mukava juttu! :)


Minkälaisissa kesätöissä te siellä ruudun toisella puolella olette? Toivottavasti jokaisella on yhtä mukava työpiiri, jollasella minuu on siunattu! :-)

4 kommenttia:

mad-sanna kirjoitti...

mä tuun syksyl si sun luo miggelii ^^ varaan oikee duuneista vapaata!

Hjenn kirjoitti...

Laukkuhullut duunissa ;> joo hei kyl se keskiviikko käy vaikka kyselinkin vihkossa muita päiviä!

Tiramisuheidi kirjoitti...

Mukavalta kuulostaa siun työt! :) Ite olen nyt toista kesää vastasyntyneiden ja heidän vanhempiensa parissa lapsivuodeosastolla. Tykkään kovasti, mutta kyllä tässä jo kovasti lomaa kaivataan! Noh, elokuussa lomaillaan reilu viikko, joten sitä odotellessa... :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: No niin kyllä todella tuletkin!! ^^, <3 Kerrot vaan hyvissä ajoin, heti vaan koulun aloittamisen ja kouluun paluu -pirskeiden jälkeen oon vapaa! :D Pitää vaan itekki sanoo sit töissä että vähemmän vuoroja, kiitos! ;>

Hjenn: No joo, myö... :D Mut jep, hyvä juttu se keskiviikko, niin en puhunu ihan puuta heinää tässä! ;)

Tiramisuheidi: Vautsi, kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta tuo siun työ! :) Varmasti on joka päivä erilainen. Ja vaikka se työ on mukavaa, niin kyllä ne vapaapäivät ovat aina ihan tosi tervetulleita, hehe. Kuulostaa kivalta et sullakin on sit kunnon loma vielä eessä, eli toivottelenpa jo siulle kivaa lomaa ja hyviä säitä! Loppukesästä pitäiskin ennusteiden mukaan tulla helteinen. :)