28. elokuuta 2011

avonilta uusia juttuja

Heips taas! :)

Nyt on ollu pari päivää vähän hiljasempaa täällä blogin puolella, toissapäivänä oli nimittäin pikkuveljen vala jota oltiin kattomasa Ilomantsissa (oli muuten hienoo! :)), ja samana iltana muutin kamani ja itseni takaisin tänne Mikkelin kämpälleni. Eilinen meni töissä ja Iinaa treffaillessa, ja tänään oonkin sitten hiki hatussa laitellu tavaroita paikoilleen asunnolla (pelkän vaatehuoneen kanssa meni jo kaks tuntia :D) ja käyny kynsihuollossa. Huomenna sitten miun elämään palaa oikeesti kunnon arki ja rytmi, sillä koulukin jatkuu. Tää viimenen lomaviikko on tuntunu jotenkin pelkästään yhdeltä loputtomalta sunnuntailta, kun on koko ajan ollu mielessä muutto takas Mikkeliin ja töihin+kouluun paluu.

Mutta oli mulla muutakin kun vaan peruskuulumisia! Tein nimittäin sen Avonin toisen tilauksen tuossa jokunen aika sitten, ja tuotteet kerkesi mulle onneksi tulla vielä ennen tänne Mikkeliin tuloa. Viime kerralla tilailin niitä ihonpuhdistustuotteita, joten tällä kertaa päätin kokeilla, millaisia meikkejä ja hiustenhoitotuotteita Avonilla on tarjottavana.


Ja tuollaista sieltä tuli, eli hiuksiin jätettävä korjaava hoitoaine, korjaava hiusnaamio, kaksi huulikiiltoa, musta kajaali sekä ripsiväri. Kajaalia (vihaan muuten sanaa kajaali, kuulostaa tyhmälle! :D) olen kerennyt testailla vasta kämmenselälle, ja toisin kuin tämän hetkinen Anytimen kaajalini nysä joka alkaa olla jo ihan finito, tuo on ihanan pehmeä ja varmasti häivyttyy ihan täydellisesti tuon kynän toisessä päässä olevan häivytyssiveltimen avulla. Ripsiväriä en kokeile vielä vähään aikaan, sillä en viitsi avata tuota ennen kun vanha on loppu, mutta saatte varmasti kuulla tuostakin ripsiväristä arvostelua tulevassa "ripsivärit vertailussa" -postauksessa :) Hiusjuttuja en vielä myöskään ole testaillut joten ei niistäkään mitään sanottavaa vielä.

Sen sijaan noita huulikiiltoja oon kokeillut niin kun näkyykin. Avonin lehtisessä noita mainostettiin jotenkin niin, että noissa on kahta väriä, ja valon heijastuessa eri kulmista huulikiilto "muuttaa väriään"/näyttää eriväriseltä tai jotenkin, en muista :D Oon ihan äärimmäisen pettyny ja epätyytyväinen noihin! Ensinnäkin siveltimeen tulee kerralla tosi vähän huulikiiltoa, ja sitä saa kaivella putelista pitkään ennen ku sitä huulissa on edes jonkin verran. Tuon vaaleamman huulikiillon mistään kahdenvärisistä heijastuksista ei ole tietoakaan, vaan lopputulos on oikeesti vaan läpinäkyvä pienenpienillä kimallehiukkasilla höystettynä. Tuo vadelmanpunainen on sentään hivenen näyttävämpi, mutta ei missään nimessä mikään vau-elämys -.- Onneksi olivat edullisia, niin ei harmita, että menin kaksi melko surkeeta huulikiiltoa hamstraamaan huulikiiltokasani jatkoksi.

Nyt kun on uudet Avonin tuotteet kokeilussa, niin voisin pienesti arvostella niitä aikaisemmin tilaamiani naamaputsareia. (Joku kerkesikin kysäistä, että voisinko tehdä niistä pientä arvointia tänne blogin puolelle. :)) Nyt olen käyttänyt Avonin 3 in 1-kuorintaa vähintään 2 krt / vko, mustapäitä vähentävää kasvovettä päivittäin, ja mustapäitä vähentävää naamiota muutamia kertoja. Noihin olen ollu tosi tyytyväinen! Vaikka Avonin tuotteista ei oo tullu lemppareita, ja tuskin ostan niitä toista kertaa (haluun aina kokeilla kaikkea uutta ja vaihdella merkkiä kaikissa puhdistustuotteissa :D), niin voin kyllä suositella noita sekaihoisille ihmisille. Herkälle iholle nuo ovat taatusti liian tujuja, mutta mulle (paikoin pintakuiva sekaiho) just sopivia. Kuorinta on sopivan rakeinen ja jättää uskomattoman raikkaan ja "viileän" tunteen kasvoille. Sitä voi muuten käyttää myös naamiona, mutta en ole vielä silleesä kokeillut. En tiedä kuvittelenko vai onko tää taannoisen kosmetologilla käynnin tuloksia, mutta taas tuo kasvovesi on todella auttanut jonkin verran pienoiseen mustapääongelmaan kasvoillani. Kasvovesi sisältää alkoholia, ja jättää myös tosi raikkaan tunteen kasvoille. Mut tuo kyllä kuivattaa kans aikalailla, joten naamarasvaa on pakko laittaa heti perään :) (Eli voisinpa melkein sanoo että ei hyvä ollenkaan kuivaihoisille.) Naamio on ollu myös hyväksi todettu muutaman käyttökerran jälkeen, pitää vielä kyllä testailla sitä vaikka ihan sillee, että käyttää kolme viikkoa 2 krt / vko, eikä välissä mitään muita naamioita, niin näkee senkin tulokset sitten ihan oikeasti :)

Huh huh, tulipas paljon tekstiä! :D Toivottavasti joku jaksoi lukea, ja varsinkin sinä anonyymi joka kyselit noiden tuotteiden perään silloin aikaisemmin! :)

4 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Tuli mieleeni, että olisikohan parempi nuo vaakatasossa olevat kuvat tasata vasemmalle, niin ne eivät menisi oikeassa sivussa olevien arkiston ja tagien päälle, ainakaan noin paljoa? Eihän se niin kamalaa ole, mutta itseäni hieman häiritsi, kun selailen noita tageja läpi, niin ne eivät näy niin hyvin :) Ja jälleen mielenkiintoinen postaus, minäkin jään ehdottomasti seuraamaan blogiasi!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Elli: Kiitti vinkistä! Oon huomannu kuvien menevän noiden tagien alle, mutta jotenkin oon vaan tykännyt jättää kuvat keskelle. :D Uusimmassa postauksessani nyt tuo kollaasi vielä vähän jää alle vaikka keskitin sen ekaa kertaa vasemmalle, mutta mielummin ihan vähän tagien alla kun että pienentäisin kuvan. :) Pitääkin tästä lähtien isoimmat kuvat keskittää vasempaan. ;) Ja kiitos paljon, tervetuloa lukemaan tätä! Meillä on nimittäin niin samat kiinnostuksenkohteet. :)

Anniina kirjoitti...

Voithan sie pienentää tuota oikeeta reunaa tuolta asetuksista, ni sillä on problem solved! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Joo-o, senkin vois kyllä tehdä. :) Pitäis muutenkin edistyä muokkailee koko sivua hieman uusiksi! :D