14. marraskuuta 2011

aStellaan ja oStellaan Stellassa

Viime perjantaina 11/11/11 oli Mikkelin uuden upean kauppaksekuksen, Stellan avajaiset. Me oltiin odotettu sitä kavereiden kanssa melkein yhtä paljon kuin joulua, ja perjantaina suunnattiin heti koulun loputtua tunnin Stellan virallisten avajaisten jälkeen sinne ihmispaljouteen.


Itse tykkään olla vilisevissä ihmismassoissa, ja siksi rakastankin yli kaiken esimerkiks jouluostoksilla käymistä, kun kaikki kaupat ovat tupaten täynnä iloisia, joulumielisiä ihmisiä. Oikeesti, jonottaminen kassalle tai pukukoppiinkiaan ei ärsytä jouluostoksilla yhtään (muuten kylläkin :D). Voisin hyvin kuvitella, miten nauttisin kulkea vaikka New Yorkin kaduilla, missä sadat ihmiset kävelee vastaan, katsella vain ihmisiä ja heidän tyylejään, miettiä kaikkien elämäntarinoita.. Oon vaan jotenkin niin kotonani täysissä ravintoloissa ja isoissa juhlissa, ja Stellan avajaiset olivatkin siitä mieleeni, että ympärillä oli hiveesti ihmisiä!

Stellaan on muuttanut monia myymälöitä, jotka ovat jo aikaisemmin olleet Mikkelissä. Esim. H&M on päätynyt aikaisemmalta paikaltaan Stellaan paljon isompana ja upeampana. Menin ihan sekaisin, kun rakastamani MC-mallisto (johon kuuluu vähän hienommat ja tyylikkäämmät "sihteeriasut", joiksi niitä kutsun :D) oli rantautunut jälleen Mikkeliin! MC-mallistosta ostinkin suurimman osan ostoksistani jo perjantaina ;) Ja mikä parasta, jokainen vaate oli tullut ihan uutena ja tuoreena Hennesin päävarastoilta, joten niitä ei oltu koskaan sovitettu, jokaiselle löytyi varmasti koko, ja kaikki vaatteet olivat ihanan järjestyksessä hyllyissään.

Stellasta itselleni mieluisia liikkeitä ovat Hennesin lisäks upea ja ihanan iso Pentik (jota oon hehkutellut jo aikaisemmin täällä blogissa rakastavani), Punnitse&Säästä, Sokoksen iso kosmetiikkapuoli sekä naisten osasto, Sokoksen kodin osasto kaikessa suuruudessaan, KEKÄLE!!!!! (vihdoin täällä), Change jne. Stellassa oli just jonkin verran noita "isompia" liikkeitä, kun taas vieressä nököttävästä Akselista löytää puolestaan paljon enemmän pikkuliikkeitä. Ihanaa, että täälläkin on nyt kaksi mieluista kauppakeskusta!


Shopattiin Jonnan kanssa ihan pää pyörällä kuus tuntia, ja väliin mahtui herkkupäivällinen Rossossa. Possupihvi ja jälkkäriksi jätskiannos, omnom!

Jalat oli molemmilla ihan murskana korkkareissa kipiteltyämme kaikki kaupat pariin kertaan läpi :D Ostoksia en nyt tehny ihan niin paljoo mitä olin ajatellu tekeväni, mutta ehkä ihan hyvä vaan, ettei tili menny ihan tyhjäksi Stellan ensimmäisenä elinpäivänä. Hennesiltä ostinkin melkein kaikki tämän kertaisista shoppailuista, ja tässäpä perjantain saaliini:


Suosikkini on ehdottomasti tuo keskimmäinen punainen paita, johon ostin erikseen tuon mustan vyön. Aivan täydellinen, tykkään kovasti tuonmallisista paidoista, ja juuri tällä hetkellä myös tuosta punaisesta. Alin paita (jota en viitsinyt silittää näihin kuviin :D) on vähän vielä ristiriidassa, tykkäänkö hullusti vai onko se ihan ok. En pidä oikein tuollaisista noin lyhkäsistä "hienommista" paidoista, mutta ostinkin tuon ihan sitä varten, että voin pukea sen kaveriksi mustan korkeavyötäröisen kynähameen. <3 Kaikki paidat siis sitä Modern Classic-mallistoa. Ostin Hennesiltä myös yöpaidan ja Changesta alusvaatetta, mutta niitä en tänne kuvailekaan :)

Käytiin Jonin kanssa Stellassa seuraavanakin aamuna kakkukahveilla ja pari tuntia pyörimässä ennen miun töitä. Huomenna varmaan sitten aStellaan Stellaan ja oStellaan lisää, ainakin jäi yks ihanaakin ihanampi jakku kaivelemaan Hennesille. Fingers crossed että olis kokoja vielä!

Miulla on tää ilta mennyt ihan kokonaan tälläsissä tunnelmallisissa merkeissä, eli kynttilöitä poltellen, ja lisäksi Michael Bublén joululevyä Spotifystä kuunnellen, sekä tehden listaa, kuka saa mitäkin joululahjaksi ja keille kaikille lähetän joulukortit. Joulukorttien askartelu on aloitettu aikoja sitten, mutta täksi viikoksi pitää se ihana puuha laittaa jäihin, koska menin unohtamaan miun askarteluboxin Savonlinnaan, minne kuljetin sen kun väkertelin isänpäiväkortin. Korttien tekeminen on aivan ihanaa, ootteko muut samaa mieltä?:) No, tämän viikon voin sitten hakea lisää inspiraatiota korttien tekopuuhiin netistä, katotaan meneekö kaikki aikaisemmin tekemäni kortit vaihtoon kun löydän hyviä vinkkejä ;D

Mukavaa alkanutta viikkoa!

5 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Ihana tuo punanen paita!! Hitto kun täällä ei myydä noita :D pakko kyllä ennen jouluu tulla sinne ostoksille!

emmi kirjoitti...

Toi punainen paita on kyllä tosi hieno ja just sopiva väri sulle :) Mullakin ois suunnitelmissa askarrella joulukortteja, mutta en vielä tiedä minkälaisia. Laitahan kuvia tänne, jos sulla on joku hyvä askarteluohje tai -idea :)

Nelli kirjoitti...

Todella ihania löytöjä oot tehny:) Musta toi vika paita on tosi kiva!

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Tuo punainen mekko on aivan tajuttoman tyylikäs! Muutenkin oot tehnyt aikas hyviä löytöjä :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: Tuut vaan täältä ostaa, ja kerrot heti ku oot tulossa. Mennään sit yhessä tonne vähän jouluostoksille, kun ei Helsinkiin mentykään!;)

emmi: Voi kiitoksia!:) Joulukorttien puuhastelu on kyllä niin jotain mukavinta, ja juu toki voin laittaa teoksistani jotain kuvia tänne myöhemmin :) Jos ne vaikka sattuisivat inspiroimaan jotakuta :D

N: kiitti paljon!:) Kunhan tuon paidan saan vetästyä kynähameen pariksi, niin veikkaan, että tykästyn siitä sitten paljon enemmän!;)

Reetta: Kiitoksia kovasti, juuri tuollaisista tyylikkäistä vaatteista tykkäänkin<3 Heh ja jep, nyt tosiaan tuli aika kivoja löytöjä tehtyy, oli se MC:n mallisto meinaan niin houkutuksia täynnä ^^,<3