7. joulukuuta 2011

asu / 5.12

En ole kiireiltäni kerennyt tulla postailemaan muutamalta päivältä asukuvia, vaikka näitä Savonlinnassa otettiinkin :D No, edetäänpäs nyt tässä asiassa, ja postailen teille maanantain asun. Käytiin maanantai-iltana vähän extempore juhlistamassa Paulan valkolakkia hänen yo-juhlien jatkoilla, ja asuseni siellä näytti tältä:

Mekko ja hame / hm, kaulakoru ja laukku / Guess, kengät / Dinsko

Vähänkö en yhtään huomannu kuvia ottaessa, että ehkä tuon kattolampun alla ei ollu mitenkään erityisen maailma luonnollisin valo :D Hiukset näyttää aika jännittäviltä. Hameen kanssa laitoin tuon Hennesin mekkoni, joka ei näyttänyt kynähameen kanssa ollenkaan hassummalta, vaikka onkin melko pitkä!:)

Odottelen tässä Iinaa, Lauraa ja Jonnaa miun luokse - tälle illalle meillä on nimittäin tosi jännittävät suunnitelmat: tytöt tulee miun luo yöksi!:D Siis millonkohan viimeksi miun luona on ollu sellasia kavereita yökylässä, jotka asuvat samassa kaupungissa??!:D Tietty kaverit, jotka tulee tänne Mikkeliin muista kaupungeista kyläilee luokseni, yöpyvät miun luona automaattisesti, mutta tällee että kaverit asuis samassa kaupungissa.. Ei ookkaan tullu hostattua varsin ketään sitten lukioaikojen! Luvassa on ainakin pizzojen tekoa, telkkaria, glögiä, ehkä torttujen paistoa, juoruilemista sekä tietysti saunomista! Oon ostanu saunaa varten hirveet läjät näitä Kicksin ihan parhaita kasvonaamioita, joten luvassa on varmasti huippukiva ilta! :)

Mukavaa keskiviikon jatkoa :)

10 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Tosi söpö toi sun laukku! :P

Unknown kirjoitti...

Upea asukokonaisuus - näytät todella tyylikkäältä! ^^

Life with Satu kirjoitti...

Oi mikä oikein ihana kokonaisuus <3 Oma huomioni kiinnittyi ensimmäisenä kyllä noihin kenkiin, ihan mielettömän kivan näköiset.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Hihi, kiitosta!:) Se on kyllä aika söppänä, mutta vähän ehkä epäkäytännöllinen värinsä vuoksi. Niin harvoin mulla mitään punaista on, vaikka meneehän se tosin mustan kaverina väripilkkuna loistavasti!:)

Minna: Kiitos paljon!:) Tää asu oli kyllä kiva miustakin, viidyin ;)

Dahlia: Kiitti hirmusesti! <3 Kengät on ehdottomasti omat lempparit, vaikka aina saa olla korjuuttamassa suutarilla korkolappuja noista :D Harmi vaan että ei voi nyt enää pahemmin käyttää, kun ovat ihan avonaiset tuosta jalkapöydän kohalta :(

Nelli kirjoitti...

Oi miten tyylikäs asu, tykkään!:)

Hanna-Reetta kirjoitti...

N: Kiitti hirmusesti! <3

viveka kirjoitti...

Aivan täydellinen asu!:)
Heti oli mentävä kurkkaa hm:n sivuilta tota mekkoa, mutta ei ollut enää mun kokoa :(

Ihan pakko sanoa, kun lueskelin sun vanhempia postauksia; sulle sopii niin mielettömän hyvin valkoinen väri yhdistettynä harmaaseen. Ihan suosikiks nousi "lahden reissu, 13.9.11". Asu oli niin upea! :)

Hyvää joulun odotusta sulle.

Hanna-Reetta kirjoitti...

viveka: Oi että, olipa tosi mukava kommentti, kiitos siitä!:) Kiva kuulla tuollaista palautetta! Harmi, ettei tuota mekkoo sit enää ollu netissä :( Käypä katsomassa vielä jostain myymälästä jos on lähettyvillä, jospa sieltä löytyis :) Ja kiitos toisenkin kerran, se Lahden asu oli kyllä miustakin kiva (piti ihan käydä kattoo mikä se olikaan :D), ku tykkään hirmusesti kynähameista muutenkin, ja erityisesti se harmaa on mieleinen.

Mukavaa joulun odotusta siullekin!:)

viveka kirjoitti...

Kiitos! Juu, täytyykin käydä katsomassa, jos sitä löytyis :) On niin upean värinen. Sen kyllä huomaa, että tykkäät kynähameista. Sopii sulle niin hyvin :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

viveka: Ja vielä kivempi, jos tuo mekko löytyisi millään nyt joulun jälkeisistä aleista ;) Itse en oo kerenny vielä ale-kaupoille ollenkaan... :/ Kiitoksia!:))