4. tammikuuta 2012

eilistä asua

Heip!

Nyt tuleekin sitten vuoden ekat asukuvat. Just kun ajattelin, että nyt on kolme täyttä viikkoa aikaa ottaa tyyliin joka päivä asukuvat kunnon kameralla, niin kuvaaja ei ole maisemissa valoisaan aikaan juuri koskaan omien työkiireittensä vuoksi :D Eilen Jonilla oli onneks vapaapäivä, ja sen lisäksi, että kierrettiin kaupungissa ja ravattiin ympäriinsä etsimässä miulle sushia, jota miun on tehnyt mieli jo ties kuinka monta päivää, kerettiin ottaa nää asukuvat!:) Päällä siis eilen:

mekko / hm, koru / tuliainen Saksasta, laukku / Burberry, sukat / Tommy Hilfiger, kengät / UGG


Ihanaa kun lomaa on kulunut kohta 1½ viikkoa, ja voi sanoa, että ei olla vielä edes puolessa välissä :) Ihanaa saada nukkua pitkään, lähteä kaupungille koska vaan huvittaa, ja tehä yleensäkin mitä vaan mieli tekee :) Loppuviikolle on jo selvät suunnitelmat, kun olisi luvassa kavereiden ja sukulaisten näkemistä, ja koska sitä sushia ei Savonlinnasta saa yhtään mistään (ei näköjään edes viimeisimpänä toivonani olleesta cittarin pakastelaarista), päätettiin Jonin kanssa tehdä sitä sunnuntaina itse! Loppiaisena käyn kuitenkin päiväseltään Mikkelissä tekemässä neljän tunnin työvuoron (onneksi tulee tuplapalkka, ei kai muuten viitsisi ajella neljän tunnin takia 100 kilometria :D), mutta muuten lomailu jatkuu leppoisissa merkeissä.

Tälle illalle on suunnitteilla jonkun elokuvan katsomista ja torttujen popsimista, eli näillä mennään :)

Onko vuosi alkanut siellä kivasti? Vieläkö muutkin lomailevat?:)

3 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Aivan ihana neulemekko!!♥ Onko sen ostosta kauan aikaa? Voi pystyn jo niin kuvittelemaan tuon päälleni legginsien ja muhkean kaulahuivin kanssa!

♥: Anniina

Anniina kirjoitti...

Jee laitoit tuon miun tuoman korun! :) on muuten hyvänlaatuisia kuvia ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Kiitos!:)) Ei siitä kovinkaan kauaa ole, ostin sen viime lokakuussa Lappeenrannan Hennesiltä! Toivottavasti löytyis vielä siullekin :)

Anniina: Joo todellakin laitoin, se on ihan tosi hieno! Kiitos<3 Ja vielä kun se on hopeinen mistä tykkään, sopii niin moneen miun asuun :)) Heh ja joo, on parempaa laatua nyt kun ei tarvii pelailla enää Olympuksella ;)