4. kesäkuuta 2012

London shopping part II - vaatteet

Hei taas!

Ihana viikonloppu kaksien lakkiaisten merkeissä on nyt takana, ja kuvia kemuista tulee tällä viikolla myöhemmin. Nyt kuitenkin esittelen lisää Lontoon shoppailujani kuten lupasin, ja vuorossa olisivat (vähäiset) reissulta ostamani vaatteet.


Ostin ihan mielettömän vähän vaatteita, reissun ostokset painottuivat kyllä ehdottomasti niihin viime postauksissa esittelemiini kenkiin, sekä ihan muihin ihanuuksiin, mitkä myöhemmin tulette vielä näkemään muissa postauksissa ;)

Mutta tosiaan, kaksi ylintä toppia ja keltaiset & pinkit shortsit Primarkista, siniset & beiget shortsit Forever21:sta, neon vaaleenpunainen suosikkitoppi River Islandista ja suosikkimekko (joka oli mulla viikonlopun juhlissa päällä, ja josta kuvia in action tulossa pian!) Quiz-nimisestä mekkoputiikista - kaikki taas sieltä Westfielistä. Vaatteita ostin noiden lisäksi vielä kahden paidan verran, mutta ne tulevat perästä sitten taas seuraavassa postauksessa, hihi ;) Oikeestaan toinen niistä on ompelijalla vielä vähän fiksailtavana, niin eipä se tähän postaukseen olisi muutenkaan ehtinyt.

Nyt suuntaan vielä lenkille ja sitten nukkumaan. Miulla oli tänään ensimmäinen päivä uudessa kesätyöpaikassa, ja oon ihan väsynyt kaikesta uuden opiskelemisesta :D Huomiseen!:)

4 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Apua kuinka ihania vaatteita :) Etenkin tuo mekko on upea! Ota joskus kuvia missä nuo ovat sinun päälläsi :)

indie by heart kirjoitti...

Juu, tulenkin heti varastamaan nuo topit ja shortsit! :D Tai jos joskus päätyvät kirppiskasaan niin nappaan hetimiten hi! Älyttömän söpöjä juttuja kaikki ♥

Satu
Indie by heart

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo pitsitopit, nam!
Saako udella millä alalla kesän työskentelet? :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Joo, rakastan sitä ihan valtavasti <3 Mekosta in action -kuvaa on tulossa itseasiassa huomenna, joten parempia kuvia tulossa pian!:) Muitakin vaatteita esittelen asukuvissa piakkoin, mutta shortsien kanssa saa näköjään odotella, kun ei se lämmin kesä tahdokaan nyt heti tulla :D

indie by heart: Hahaa ;DDD Joo täytyy ilmottaa sitten, kunhan nuo topit jatkavat elinkaartaan muualla kuin miun hoteissa - tosin siihen voi mennä aikaa, kun niin ihastunut niihinkin olen!;)) Ja niiiin ihania shortseja oli kyllä tuolla Lontoossa, varsinkin nuo keltaset tulee olemaan se miun kesän juttu!:D

Anonyymi: Eikös, minäkin tykkään ;) Ja juu, aloitin nyt eilen kesätöissä yhdessä kiinteistönvälitysfirmassa myyntisihteerinä!:) Oon innoissani!8)