28. lokakuuta 2012

syysloma-asu

Syysloman viimeisen päivän iltaa täällä vietellään kuuman teekupposen (ties kuinka monennen tänä päivänä) ja vaalien tulosillan merkeissä. Olin ihan valmistautunut taas kannustamaan Ristomattia, Kaskilahtea ja Krisseä, mutta mitä hittoa olin ihan unohtanut koko vaalien varsinaisen äänestyspäivän sekä tulosillan!:D Voice of Hanna-Reetta lähti jo ennakkoäänestyksessä keskiviikkona, sillä tämä viikonloppu on mennyt kokonaan töitten takia Mikkelissä. Kuulun Savonlinnan vaalipiiriin, joten onneksi on keksitty ennakkoäänestykset ;)

Tämmöisessä asussa kävin äänestämässä keskiviikkona:

Paita ja korut / hm, housut / Cubus, laukku / Mulberry, kengät / Dinsko

Asukuvissa näkyy taas yksi uusi hankinta, nimittäin nuo kengät ovat peräisin taannoiselta Lappeenrannan reissulta. Mulberryyni sopivia syyskenkiä olinkin jo ehtinyt kaivata, joten onneksi Lappeen Dinsko pelasti minut taas kerran.

Kuten varmaan monet muutkin, olen ihan täysin hurahtanut viininpunaiseen. Tilasin jo Hennesiltä toisetkin viininpunaiset housut, sillä tämän postauksen ihania pöksyjä ei voi takataskuttomuuden takia käyttää lyhyen paidan kanssa, ellei halua näyttää kalsariteiniltä. Hennesiltä on miulle tulossa myös vaikka mitä muuta viininpunaista, ja niitä tulen kyllä tänne postailemaan, kunhan paketit kotiini kulkeutuvat.

Voi että näin muuten kerran kaupungilla jollain naisella mitä ihanimman Mulberryn viinipunaisen tree wrapin, joka on selvästi sold out ihan joka puolelta. Olen soittanut Mulberryt lentokenttää myöten läpi, ja kehottanut Hjenninkin vielä varmistamaan Fabianinkadun Mulberrysta, että eikö heillä nyt varmasti ole kyseistä ihanuutta. Eli jos kukaan on ikinä myymässä tuota ihanaa huivia pois, tai jos tiedätte mistä sitä saa niin tässä olisi yks innokas ostaja!

Vaali-iltoja kaikille!:)

6 kommenttia:

Dahlia kirjoitti...

Sitä viininpunaista Mulberryä oli muutama kappele viikko sitten Tukholmassa NK.lla jäljellä. Jos sinne suuntaan on kontakteja, niin sieltä kannattaisi kysellä ainakin. Elleivät tässä ajassa ole kadonneet tietysti :)

Kaunis kokonaisuus, täälläkin Hennesiltä tulossa viininpunaiset housut, saa nähdä miten niitä oppii käyttämään :)

mad-sanna kirjoitti...

tosi nätti asu :) ootko muute tsigenny ebayn ja huutonetin, jos niistä löytyis tota huivia?

indie by heart kirjoitti...

Suloisia kamelin & viininpunasen sävyjä! Kiva asu :)

Satu
Indie by heart

Hanna-Reetta kirjoitti...

Dahlia: Kiitoksia vinkistä! Harmi ettei itsellä ole Tukholmaan nyt menoa, enkä tiedä onko ystävätkään sinne ihan heti menossa :/ Mutta yksi kaverini asuu Ruotsissa, täytyykin udella häneltä, meinaako käydä Tukholmassa millonka!! :) Ja kiitos, viininpunaiset housut ja tuo kameli sopivat minusta niin nätisti yhteen :) Ihastut vielä viininpunaisiin housuihin itsekin kunhan sinulle tulevat - tuntuu, että itse pidän niitä melkein joka päivä!:D

mad-sanna: Kiitos!<3 Huuto.netissä ei ole tuota huivia, oon kolmesti jo tutkinut ja ainakaan minun silmään ei ole sattunut :( ebayta en oo kattonu, kiitti vinkistä! Pitääkin tutkailla se seuraavaksi :)

indie by heart: Kiitos paljon kommentistasi!:) Nämä värit ovat nyt omassa suosiossani, aivan ihanat :)

Elli kirjoitti...

Ihanan syksyinen asu :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Elli: Kiitos, tämä kyllä on syksyinen, ja lämminkin<3