29. marraskuuta 2012

LV in action

Heissan!

Tässä nyt muutamia lupailemiani asukuvia uuden lämpöisen huivini kera. Lämpöisestä huivista alkaa jo kyllä olla hyötyä, kun ulkona alkaa olla ihan todenteolla pakkasta, hrrrrr.... Mutta en kyllä valita, minun puolestani pakkaset, lumi ja kunnon talvi voisi tulla, ja vähän äkkiä!! Talvi-ihmisenä sitä kunnon talvea on tässä jo odotettukin <3

Paita ja jakku / hm, farkut / Cubus, huivi / LV, laukku / Mulberry, kengät / Dinsko

Trenssi / hm

Huivi muuntautuu kyllä todella moneksi, ja eniten olen tykännyt tuosta yhdelle olkapäälle asetellusta tyylistä, joka sopii aivan täydellisesti trenssitakin kanssa. Lämmittää enemmän, ja on näyttävämmän näköinenkin :) Tosin trenssitakeille taitaa olla aika jo sanoa heihei, ei enää pärjää vaikka mitenkä lämmin huivi olisi kaverina. Nää kuvat ovat viime tiistailta, jolloin trenssillä tarkeni vielä oikein hyvin. Eilen sitten kun pyörähettiin Jonin kanssa kaupungilla, ja kun yllä oli kangastakki, niin eipä meinannut kyllä tareta tuulessa ja viimassa sitten millään.

9 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Huii just meinasin tulla päivittelemään tuota siun trenssiä, enne kun luin tuon tekstin loppuun. Itehän oon mennyt varmaan jo kaks kuukautta talvitakissa ja tänään laitoin vielä villakangastakkiakin paksumman takin! :D Mutta miustakin pakkaset ja lumi on jees<3

Life with Satu kirjoitti...

On se vaan kaunis, etenkin noin yhden olan yli. Menisi varmaan villakangastakin kanssa myös samalla tavalla?

Täällä etelässä pyryttää urakalla tänään eli se oli kellarin kautta liikkeelle ja untuvatakki päälle. Tuuli pahentaa niin paljon, että totesin sen nyt olevan ainut vaihtoehto (piktä villakangastakki on vaikea auton kanssa).

Ai joo, uudesta laukusta on blogissani eilisessä merkinnässä (Tallinn) kun siitä mainitsin silloin, että semmoinen on hankittu :)

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Tuo huivi on vaan niin ♥♥♥ Tulen taatusti sitten ilmoittamaan, jos saan sen pinkin hankittua :D Kun nyt pääsis edes Helsinkiin jossain vaiheessa :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Siis joo, täällä Mikkelissä ei tosiaan oo ollut yhtään kylmä ainakaan ennen eilistä, ite ainakin oon tarennut ihan täydellisesti jopa pyöräilemään töihin/kouluun pelkässä trenssissä tähän saakka!:D Nyt ei sitten enää tarkenekaan, eli huomenna ihan ensimmäistä kertaa töihin mennessä paksu takki päälle, kääk! Eli näköjään kun muut siirtyy kunnon paksuihin talvitakkeihin, niin mie siirryn vasta niihin villakankaisiin :D

Dahlia: On se niin <3 Juu, villakangastakin kanssa toimii varmasti yhtä hyvin tuolleesa yhden olan yli - tosin ei uusimman villakangastakkini, jossa on huppu!;) Siitä tulee varmasti viimeistään ensiviikolla kuvaa käytössä, en sitä nimittäin täällä olekaan vielä millään tapaa esitellyt, vaikka ostin sen jo syyskuussa Lappeenrannasta ;)
Joo, tuuli pahentaa tilannetta kummasti. Eilen sateli Mikkelissäkin lunta, mutta ilman tuulta ja viimaa en usko, että ihan niin kylmä edes olisi ollut.
Ja se siun uusi laukku on kyllä tosi ihana <3

Reetta: Heheh jep, ei tarvitse varmaan enää edes sanoa, kuinka huivin lumoissa olen edelleen!;) Tule ihmeessä hihkasemaan, ellen ehdi ensin tulla kommentoimaan jo haukkana, kun sen saat, hihi! Siinä voisi ehkä olla aika hyvi joululahjaidea itsellesi!:)

Anna / Fashion Minimalist kirjoitti...

Hey, aivan ihana blogi sinullakin, tulin heti vastavierailulle :) Pakko heti kysyä noiden sinun nilkkuriesi perään, oletko ostanut ne lähiaikoina? Metsästän juuri tuollaisia ja nuo olisivat aika perfectit :) Mukavaa viikonlopun toivotusta tätäkin kautta!

Anonyymi kirjoitti...

Oh, tuo huivi on vaan niin täydellinen <3

Hanna-Reetta kirjoitti...

Girly Style: Voi kiitos kiitos, mukavaa että pidät! Toivottavasti pistäydyt vierailulla blogissani toistekin!:) Nuo nilkkurit ovat kyllä Dinskon uutukaisia, ostin ne 2 viikkoa sitten. Myyjät sanoivat, että ihan uutta on tuo mallisto, kun Helsingin puolella jo ihan panikoin et mahtaakohan Lahdesta löytyä kyseisiä nilkkureita, kun olin sinne suuntaan menossa seuraavaksi :D Suosittelen ehdottomasti näitä, tosi mukavat ja monikäyttöiset ainakin itselläni olleet. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!:)

Kertu: Voi kiitos paljon, olen kanssasi samaa mieltä, hihi!;)

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Hihi, juu. Joululahjaa en olekaan vielä ostanut itselleni.. ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Nonni, siispä huivi harkintaan!;)