3. tammikuuta 2013

Uuden vuoden lupaus: kutrit kuntoon

Heips taas!

Johan tässä on uuden vuodet ja joulut lopullisesti keretty juhlia, enkä ole kerennyt postata edes jouluaaton asua tai kuvia jouluisesta kämpästä. No, ne aion jättää myös nyt väliin :D Siirrytään suoraan ajankohtaisiin juttuihin, ja kun tässä postauksessa kerron teille varsinaisesta uuden vuoden lupauksestani (joita minun ei pitänyt tehdä :D), niin voisin epävirallisesti luvata päivitteleväni tätä blogia enemmän :)

Noniin. Hyvää uutta vuotta siis kaikille! Tekikö kukaan uuden vuoden lupauksia? Minä tein. Lupasin nimittäin hoitaa hiuksiani nyt tunnollisemmin! Mulla on ihan ookoo-kuntoiset hiukset, tosin nämä ovat ohuet, ja haluaisin niiden olevan paljon pidemmät. Lämpösuoja unohtuu joskus föönaillessa tai jopa suoristusrautaa käyttäessä, enkä hiuksiin jätettävien hoitoaineiden ystävä ole juurikaan ollut. Nyt eilen Mikkelissä töissä käydessäni ja töitten jälkeen vähän alennusmyynneissä pyörähtäessäni (alennysmyynneistä ei löytyyt kun joulukorttitarvikkeita ensi vuodelle, hihi :D) ostin muutamia hyviä hoitojuttuja hiuksilleni:


Solgarin Biotiinia olen syönyt jo kolme purkillista, ja koska olen havainnt sen aivan erityisen hyväksi hiuksille (auttaa myös kynsiin ja ihoon, mutta kynsissä nyt en mitään eroa ole rakennekynsien takia huomannutkaan;)), joten tätä piti ostaa kaupunkireissulla lisää. Äiti kertoi lukeneensa tuosta Evoniasta Lifen lehdestä, joten menin hieman kyselemään Life-myymälään tästä tuotteesta. Olin jotenkin ajatellut Evonian olevan joku "ikääntyneempien naisten juttu", mutta Lifen myyjä kertoi, että kyllä sitä ihan kaiken ikäiset käyttävät. Sisältää myöskin tuota biotiinia (tietysti pienempänä määränä), mutta myyjä kertoi, että sekä tuota Solgarin biotiinia että Evoniaa voi syödä huoletta samanaikaisesti. Evonia sisältää myös esimerkiksi sinkkiä, joka on hyväksi iholle.


Siinä olivat sisäisesti otettavat hoitoaineet, ja sitten myös jotain suoraan hiuksille laitettavaa:


Schwarzkopf'n Moisture Kickistä oon kuullut muutamilta kavereilta positiivista palautetta, joten ostin tämän kokeiluun. Hiuksiin jätettävä hoitosuihke kosteuttaa tehokkaasti, tekee niistä joustavat ja pehmeät ja vie sähköisyyttä pois: jes! Tuotteen hajusta en oikein tykkää, mutta sepä taitaa olla tämän ainoa miinuspuoli: kerran tätä olen vasta kerennyt suihkimaan, ja kyllä tuli hiuksista kiiltävät ja pehmeät, ja helposti selvitettävät suihkun jälkeen!<3


Anniinan erittäin hyvästä vinkistä Cutrinin bio+ energen -linja on tullut tutuksi. Olen käyttänyt jo yhden shampoopullollisen ja hoitoaineen, ja samaan aikaan shampoon ja hoitoaineen kanssa ostin aikaisemmin tuon seerumin. Seerumi on nyt loppumaisillaan, eli tuota täytyy piakkoin ostaa lisää - vaikka melko laiskasti sitä olen jaksanyt käyttääkin... Sarjan hoitoainetta en enää ole ajatellut ostaa, sillä vaikka hiusjuureen saakka hoitoainetta laitankin, koen hiuksia kasvattavan hoitoaineen hieman turhaksi. Shampoota raaputtelen oikein autuaasti kynsillä päänahkaan, mutta kun hoitoainetta tulee vain sipaistua juuriin, en usko sen niin hirveästi auttavan hiusten kasvuun. Hoitoaineeksi olen valinnut lähinnä korjaavia ja kosteuttavia tuotteita.

Mutta tää Cutrinin seerumi. Tämä se vasta on huippu! Anniinakin totesi, että melkeinpä tuntee hiuksien alkavan kasvaa oikein suhisten päässä ;) Tästä seerumista tuleekin nimittäin pieni kihelmöinti päänahkaan!

Näiden tuotteiden lisäksi täytyy käydä ostamassa HairStoresta vielä Cutrinin päänahkanaamio (tai mikä lie onkaan) joka poistaa tehokkaasti pienimmätkin muotovaahdon tai hiuslakan jäänteet, ja hiukset pääsevät kasvamaan vapaasti. Lisäksi tarvitsen jonkun korjailevan/kosteuttavan naamion. TRESemmen lämpösuojaan olen ollut tyytyväinen, eli se puoli onkin kunnossa.

Nyt kysyisinkin teiltä hyviä vinkkejä: MITKÄ TUOTTEET olette kokeneet hiustenhoidossa toimivimmiksi ja parhaimmiksi? Miulla on nyt suuri hinku päästä kokeilemaan kaikkia erilaisia hiustenhoitojuttuja, joten kaikki vinkit shampoista, hoitoaineista, suihkeista, naamioista, muotoilutuotteista jne otetaan vastaan!!:)

5 kommenttia:

Life with Satu kirjoitti...

Öljyt latvoissa ovat pelastaneet omat hiukseni kokonaisuudessaan. Marocconoil on ainakin oman kokemuksen mukaan kaiken hehkutuksen arvoinen. Siihen päälle Tangle teezer niin johan ovat omat hiuksenikin kummasti taas paremmassa kunnossa. Toki saksiakin tarvittiin, mutta hyvin mennään taas, pidemmällä kun uskalsin ajatella. Kookosöljy latvoissa pari tuntia ennen pesua kerran viikossa on myös yksi suosikeistani hiusten kanssa.

mad-sanna kirjoitti...

tangle teezer! ei katko hiuksia ja tekee gutaa päänahalle 8)

Anniina kirjoitti...

Mie oon käyttänyt tuota Schwarzkopfia kans monta putelia, tosi hyvä on!! Itse taas tykkään kovinkin sen tuoksusta, ku se tuo lukioajat mieleen!! :D

Enni M. kirjoitti...

L'oreal hiusväripurkkien mukana tulevat hoitoaineet on vaan ihan parhaita!! :D

Mulla on sulle haaste:D

http://enninkengissa.blogspot.fi/2013/01/haaste-totuus-paivan-asuista.html

Hanna-Reetta kirjoitti...

Dahlia: Joo, itseasiassa hiusöljyä pitääkin vielä ostaa! Marocconoilia kokeilin kerran, ja ihan hyvältä tuntui :) Ja samoin tuosta Tangle teezeristä olen kuullut, sitä kyllä kiinnostaisi kokeilla!!8) Poistaa/ehkäisee varmaan hyvin hiusten sähköisyyttä? Miulla on talvella niin äärimmäisen sähköiset hiukset, että kaikki apu hiussähkön poistoon on kyllä tarpeen :D Hmm, ja tuo kyllä kuullostaa mielenkiintoiselta ohjeelta kans tuo kookosöljy hiuksiin ennen pesua, ehdottomasti kokeilun arvoinen vinkki sekin!8) Kiitos vinkeistä!:) <3

mad-sanna: Joo tuota kyllä pitäis kokeilla!!:) Sie voisit miulle sieltä pk-seudulta sellaisen tuoda, varmaan Slinnassa tai Mikkelissä sellaisia edes myydä ;D

Anniina: Ai jaa, kiva kuulla taas yksi positiivinen kokemus lisää tuosta!:) hehe, siulle tulee kyllä aina kaikista tuoksuista tietty ajanjakso mieleen ;) Mut se on kyllä totta, tuoksuista muistaa parhaiten!

Enni: Hehe, ai jaa!:D Itse kun en noita kaupan hiusvärejä koskaan ole ostanut/käyttänyt, niin en tiedä, mut kuulostaa hauskalta, että sieltä löytyy sinun suosikkituote!:D Hei ja kiitos, täytyy ihan ehottomasti tuollainen hauska haaste toteuttaa ihan lähiaikoina! Vaikuttaa mielenkiintoselta ja ainakin erilaiselta haasteelta ;)