16. joulukuuta 2010

Tämän päivän ostoksia ja päivän asua

Hei taas, täällä viittä vaille joululomalainen bloggaaja kirjoittelee todella väsyneenä nopean postauksen! Tänään olikin ne odotetut kolme tenttiä odotetut siksi, että olisivat mahdollisimman pian ohi, ja hyvinhän ne tuntuivat menneen. Nyt vaan muutama hassu pieni kouluhomma on vielä tälle illalle, ja sittenpä huomisen lyhyen koulupäivän jälkeen alkaa kolmen viikon joululoma!

Tämä päivä ei mennyt noin muuten kovin nappiin, ainakaan shoppailujen osalta en ole ollenkaan tyytyväinen. Tai ostoksiini kyllä olen, mutta niiden todella vähäiseksi jääneeseen määrään en! Tää on niin tätä, että sitten kun oikein lähtee kaupoille, niin ei löydy juuri mitään, mut sit nää kuuluisat "jos nyt nopeesti piipahdan" -reissut... Niillä sitä rahaa vasta palaakin! Noh, sitä suuremmalla syyllä otan seuraavan kerran Savonlinnassa uusiks! :D Esittelen nyt kuitenkin nää muutamat ostokseni..

Mavalan päällyslakka. Noita mulla olevia, nyt jo vähän ylikasvaneita geelikynsiä saa hyvin siistittyä tämän avulla.


Isot helmikorvakorut jäivät viime reissulla ostamatta, ja hyvä että jäivätkin: viimeksi olin ostamassa Glitteristä ~12 € helmipalloja, mutta nämä ihan samanlaiset löytyivät Seppälästä hintaan 2,95 €!! Pinnivarastoja piti myös vähän kartuttaa...




Ginasta löytyi kaksi kaulahuivia. Tuon harmaan mallinenhan multa jo valkoisena löytyykin, mutta tuo oli kans ihan pakko saada! Ja vaaleanpunainen kaveri ei ole kovin talvinen, mutta käy ihanasti asusteeksi vaikkapa valkoisen peruspaidan kanssa. Asustehuiviksi sen ostinkin.


Ja sokerina pohjalla aivan ihastuttava iltalaukku Glitteristä. Tämä lukeutui helmikorvakorujen lisäksi niihin must-haveihin, jotka oli pakko tällä kerralla käydä ostamassa niiden jäätyä viimeksi kaupan hyllylle. Myös eräs jakkuhan mulla oli ostoslistalla Vero Modasta, muttan tänään totesin, että olihan ne koot liian isoja. Toivottavasti Savonlinnan VM:sta löytyisi oikeeta kokoa!




Sellaiset vähäiset ostokset. Ostin myös kummipojan joululahjaan pienen osan. Tässä tulee ihan paniikki noiden joululahjojenkin kanssa, aattohan on jo ensi viikolla enkä mä ole kellekään hommannut vielä mitään!! :s Kaupungille pääsin tosiaan koulusta vasta neljältä, ja eihän siinä sitä shoppailuaikaa ollutkaan kun kolme vaivaista tuntia. Yhtään vaatetta ei löytynyt, vaikka Vero Modassakin kiikutin sovituskoppiin ainakin 15 potentiaalista yksilöä, eikä Hennesinkään Superale innostuttanut millään tavalla, vaikka korkeat olivat odotukset. Kokoja kyllä vielä oli, mutta ei niinkään mitään kiinnostavaa. Eipä ole yleensä näin päin. Huoh. :/ Tai VM:sta löytyi kyllä yksi aivan taivaallinen hame, mutta taas kerran väärien kokojen vuoksi jouduin hylkäämään sen takaisin kaupn hyllylle. :(

Itseasiassa mulla loppui shoppailuaika kesken; olin juuri Vero Modassa saanut sovitettua kaikki vaatteet ja katsahdin kelloa, ja hups - liike menee 7 min päästä kiinni! :D Lisäksi onnistuin sitten katsomaan bussiaikataulunkin ihan väärin, ja menin muka odottelemaan puolen tunnin päästä tulevaa bussia Mäkkäriin. Menin sit tyytyväisenä bussipysäkille et ihanaa ku pääsee kotiin pitkän päivän jälkeen, mut ei. Bussi olikin mennyt jo 10 min sitten, ja eikun vaan seuraavaa odottelemaan. Virheestä kostautui mulle kokonainen tunti hukka-aikaa kaupungilla, ja kellohan oli tässä vaiheessa sen verran, että Salkkarit olivat alkamassa. Kaikki järkevät kaupathan olivat jo menneet kiinni, niin hengailin sit vaan Anttilassa tosi tympääntyneenä sen tunnin. :D

Tänään mulla oli päällä kuitenkin se eilen ostamani musta nappihihaneule, vaikka se onkin mielestäni häiritsvän iso. Oli pakko vaan päästä se kuitenkin heti ottamaan käyttöön! Tältä siis näytin tänään:



Kauluspaita / Vero Moda, neule / hm, koru / SNÖ of Sweden, farkut / Only


 





















Laukku / Longchamp, Kengät / UGG



Tosi väsyneitä ja huonoja kuvia, mut kun oon viimeiset 13 tuntia ollut liikenteessä, niin ei varmaan voi odottaakkaan enää mitään onnistuneita otoksia, eh? :D Huomasin muuten, että oon tämän viikon pukeutunut melkoisen mustavalkopainotteisesti. Yleensä käytän kyllä paljon enemmän väriä pukeutumisessa, tai ainakaan musta ei ole näin vallitseva väri päälläni. No, huomenna sitten vaikka jotain kirkkaampaa! :)

Nyt muihin ilta-askareisiin = kouluhommiin! Huomiseen!

Hanna-Reetta

Ei kommentteja: