27. joulukuuta 2010

Joulun jälkeiset tunnelmat

Eilen saimme syötyä viimeisetkin joulupöydän tähteet kyläilemässä piipahtaneiden serkkuni ja hänen miehensä kanssa, joten kaipa sitä nyt voi ihan syystä sanoa, että joulu on ohi. Se on kyllä ehdottomasti vuoden ihaninta aikaa. Aattomme traditiot kiteytin tuossa vähän aikaisemmassa postauksessa, joten en taida enää palata niihin - varsinkaan, kun ne tuntuvat toistavan suomalaisilla hyvinkin samanlaista kaavaa. :)

Edellisessä postauksessa näittekin hieman aaton asuani, mutta tässäpä siitä vähän parempaa lue: epäselkeämpää mutta valaisevampaa kuvamateriaalia:



Pitsipaita / Lindex, mekko / Zara



Lahjat odottivat malttamattomana kuusen alla kuoriutumistaan. Tai voi olla, että itse odotin malttamattomana niiden avaamista.. Pakettien kääröistä paljastui muutamia kirjoja, pakollista suklaata iso kasa, sukkia, puhdistusaineita ja saippuoita, jokavuotiseksi joululahjatraditioksi jo muodostuneet Muumi -seinäkalenteri sekä Muumi -joulumuki, lahjakortti Kicksiin ja paljon muuta mukavaa, mutta tarkemmin haluaisin esitellä ja näyttää teille kolme suosikkilahjaani, jotka tulevat tässä:


Vanhemmiltani sain lahjaksi toivomani Dior 5 Couleurs Iridescent no. 609 -luomiväripaletin. Jos katsotte tarkasti päivän asu -kuviani, huomaatte, että mulla on luomiväriä joka ainoa päivä. Miun on myönnettävä, että luomiväristä on tullut jo joskus yläasteajoista ihan pakkomielle, ja nykyään se kuuluu normaaliin päivämeikkiini. Ja jos tarkennan vielä vähän, niin yleensä sipaisen luomilleni ainoastaan mustaa ja valkoista. Välillä toki mätsään luomivärit vaatteisiin; esimerkiksi ruskea, vaalean sininen ja vaalean punainen, purppura sekä oliivin vihreä sopivat oikein hyvin mulle kans. Yläasteellahan se mätsääminen oli ihan pakollista: niihin aikoihin mulla saattoi nähdä kirkkaan vihreää, keltaista, oranssia tai - YÖK - punaista luomiväriä - pelkästään! Ei mitenkään häivytettynä, nätisti laitettuna, tai loppuun asti ajateltuna. Tosin poikkeus tähänkin sääntöön: kesällä on aivan ihana piristää lookkia persikan, appelsiinin tai mansikan sävyillä! ;) Tässä pällistelykuvassa näkyy oikeastaan aika hyvin mun perusmeikki. Mustavalkoisena käytän myöskin Dioria, 2 Couleurs Matte & Shiny Duo Eyeshadow no. 065.




Mutta nyt taisi mennä vähän off topiciksi. Takaisin tähän saamaani luomiväriin ja muihin lempparilahjoihin. Kuva ei kerro kunnolla noita värejä, mutta ruskeeta, kultaa ja vaalean punaista voin jatkossa sipsutella luomilleni. :)



Toinen lempilahjani onkin sitten poikaystävältä. Tästä Red Heart With White CZ - Nomination-palasta olin hänelle vähän vihjannut ennen joulua, ja niinhän siinä sitten kävi, että sen sain! Tykkään kamalasti tuosta sydämestä! Se onkin Classic -ranteeseeni viides pala.


Viimeinen lempparilahja oli äärimmäisen vaikea valokuvata nätisti, ja tämäkin on peräisin poikaystävältä. Gucci Guilty -hajuvettä toivoskelin jo vähän synttärilahjaksikin. Synttärilahjaksi lokakuussa sain ystävältäni Anniinalta toisen lempparituoksuni, Bossin Sunsetin, joten ehkäpä ihan hyvä, etten tätä Guccia silloin saanut. Kosmetiikka ja hajuvedet ovat naiselle kuitenkin melko varma lahja, niitä on aina kiva saada. Tuoksuna tällee epäammattimaisesti kuvailisin tätä Guiltyä dramaattisen tummaksi ja pehmeäksi, eli juuri sellaiseksi talvituoksuksi, jota koko alkusyksyn haeskelin! Enää multa puuttuu Bvlgarin Jasmin Noir -tuoksu, ja sitten hajuvesikokoelmani olisi completed. Ainakin vähäksi aikaa. Note to self: et tarvii enää yhtän hajuvettä, niitä löytyy kaapista jo 11 kpl!

Tuli vähän nyt höpistyä ihan ohi aiheen, joululahjojahan tässä piti vaan tulla kertoilemaan! :D Taidan teille joskus tehdä vielä paremman meikki- ja hajuvesipostauksen, jos nyt niistä tuntuu riittävän tarpeeksi jutun juurta. :)

Huomenna miulla on tarkoituksena nähdä Anniinaa. Me oltiin pikkuporukalla liikenteessä lauantaina, ja niin tuntui olevan koko Savonlinna. Saan haalittua Anan järkkärillä otetut valokuvat huomenna tuosta illasta, niin tuun sitten postailemaan tänne illan asun sekä mahdollisesti muitakin kuvia. Koeajoin nimittäin sen uuden Seppälän paitani, joten täytyyhän teidän tulla jakamaan mielipiteitänne siitä!

Hanna-Reetta

6 kommenttia:

mad-sanna kirjoitti...

Aww toi mekko/paita systeemi on ihana! Näin ite tollasen koko puitsisen mekon asoksella, siin oli alla sit tollanen tumma tuubialusmekko niin ei näy kokonaan läpi :D Mut mä aattelin säästää rahaa ja kaivella uudeks vuodeks omasta kaapista jotai päälle pantavaa :) Onks Diorin meikkejä testattu eläinkokein?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sanna: Kiitos! :) Miustakin tuo on tosi kivannäköinen.

Ja mitä noihin Diorin meikkeihin tulee.. Tätä en tiennyt aikaisemmin, joten päätin äsken selailla netistä miten asia on. Monet foorumit anto tosi ristiriitaisia tuloksia testaako vai eikö. Osa väitti että kyllä testaa, osa ettei. Äskettäin päivitettyjen PETA:n nettisivujen "Do not test" -listalta Christian Dior ei löydy, eli näin ollen se taitaa eläinkokeita todella tehdä. Ainakin eräällä listalla se oli suoraan boycott-listalla. :/ Voipi kylläkin myös olla, että itse tuotetta ei testata eläinkokein, mutta joitain tuotteen ainesosia sen sijaan testataan. Tuolleen ainakin saa huijattua kuluttujia ja nostettua brändin mainetta. Tuossa Diorin luomiväripaletissa/paketissa tai miun Diorin huulikiilloissa ei ainakaan ole yliviivattua kaniinia, niin ehkä se voi olla että ne testaakin. :(

mad-sanna kirjoitti...

Joo, koska oon ite harkinnu dioreita ja en mielellään osta eläimillä testattuja tuotteita :( Aika tekopyhää näin sekasyöjänä, mut suunta on aina ylöspäin!

Siiri Stiina kirjoitti...

Että toi luomiväripaketti näyttää hyvälle. omani onnistuin taas hajottaan joten alko ärsyttään :) ja toi sun mekkosysteemis on ihana, ja oon kateellinen sun hoikista jaloista! Itellä on sellaset möykky reidet että ahdistaa:)

Anniina kirjoitti...

Ihana tuo kuva mikä on otettu peilin kautta! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sanna: Niih, tosiaan jos niistä sit haluu olla tarkka.. Hirveeltä ehkä kuulostaa, mutta mie en ole kauheen tarkka siitä, mitä on testattu eläimillä ja mitä ei. Ei tietty oo ihan samakaan, mutta tosi itsekkäästi valitsen meikit just käytännöllisyyden, kestävyyden ja laadun mukaan, en osais yhtään alkaa ekana katsomaan sitä eettisyyttä siinä. Näin vaan on. :/

Siiri: Kiitos, kiitos ja kiitos. :D höpö höpö mitkään möykkyreidet sulla, ja tuo luomiväri on miunkin mielestäni tosi herkku. :) Aa uskon että ärsyttää, mie yritän ihan paineissa varjella noita etten tiputtaisi. :D Oon niin hutiloitsija aamulla meikatessa, että on puuterit ja kaikki tippunu ainakin kertaalleen lattialle. xS

Anniina: Kiitos. :)<3