6. joulukuuta 2010

Moikka!

”Alku aina hankalaa” taitaa päteä tässä blogin perustamisessakin. Pitäisi ensin opetella käyttämään Bloggeria ja keksiä mitä/mistä alkaa kirjottaa, ja vielä toteuttaa ihan käytännössä tää kaikki. Kuitenkin kaikista hankalimmaks osoittautui varmasti tuo sopivan nimen keksiminen blogille. Mieleisen ulkoasun väsäämiseen tulee menemään varmana vielä pitkä aika, koska toisaalta en tiedä, millaisen ulkonäön blogilleni haluaisin, ja taas toisaalta en edes sitä osaisi toteuttaa.
Mulla on ollut aikeissa aloittaa blogi jo jopa muutama vuosi sitten, mutta en ole saanut sitä aikaiseksi niinkin säälittävistä tekosyistä kuin ”en keksi sopivaa nimeä blogille”, ”ei minulla ole mitään asiaa, en keksi mitä kirjoittaa”, ”Savonlinnassa ei tapahdu koskaan mitään jännittävää” tai ”en osaa kuitenkaan käyttää Bloggeria”. Nyt olen kuitenkin tuolta Savonlinnasta muuttanut opiskelujen perässä Mikkeliin, mutta onkohan tämä nyt sen mielenkiintoisempi paikka kun sadan kilometrin päässä sijaitseva kotikaupunkinikaan. Muutenkin olen miettinyt, että sitten kun oman blogin perustan, niin kaiken pitää olla tarkoin mietitty ja suunniteltu, ulkoasun pitää onnistua kerralla, ja täytyy olla mielenkiintoisia postausaiheita plakkarissa jo valmiiksi. Mut niinhän se taitaa olla, että vaan tekemällä oppii. Mulla olis ehkä menny vielä muutama vuosi lisää tässä perustamisessa jos olis pitäny kaikki olla "valmiina" ennen käytännön toteuttamista. :D Kuitenkin nyt kavereitten pikkupainostuksen alaisena lähden kokeilemaan miten tämä lähtee sujumaan. No ei, kiitos vaan kannustuksesta Sanna, Iina ja Laura! ;)

Niinkin muodikkaasta nimestä kuin ”Playing with Fashion” huolimatta tämä blogi ei missään nimessä tule olemaan vain ja ainoastaan muotia, vaan lähinnä lifestyleblogi, jossa höpöttelen omasta elämästäni täällä Mikkelissä noin yleensä. Fashion ehkä sen takia, että olen siitä aika lailla kiinnostunut, vaikken nyt koekaan pukeutuvani viimeisimmän muodin mukaisesti missään nimessä.

Itsestäni ehkä vähän. Olen siis Mikkelissä asusteleva liiketalouden opiskelija. En opiskele tällä hetkellä siihen ammattiin mikä tulevaisuudessa haluan olla, vaan tää on toistaiseksi vielä sellaista "hakemista" mitä haluan tehdä. Unelmani olisi lukea lakia (ja hainkin Turun yliopiston oikeustieteelliseen viime keväänä sinne kuitenkaan pääsemättä), tai yleensäkin opiskella yliopistossa. Myöskään Mikkeli kaupunkina ei todellakaan ole unelmieni täyttymys. Vaikka tämä onkin lähellä kotipaikkakuntaani, en haluaisi asua näin pienessä kaupungissa yhtään pidempää kuin tarve vaatii. (nimimerkki 3 vuotta jäljellä tradenomiksi valmistumiseen...) Kuitenkin arkea yksinasuessani piristää tällainen vekkuli...
...Nelivuotias chihuahuatyttönen Menni. :)


Itse tykkään kovasti siitä edellämainitusta muodista, shoppailusta, merkkilaukuista, matkustelusta, tutustumisesta kaikkeen uuteen ja jännittävään, sohvan nurkkaan käpertymisestä kera poikaystävän ja salmiakkien, hyvistä sarjoista ja leffoista, lumesta, talvesta, huolitelluista kynsistä, meikkaamisesta.. Mitäs vielä.. Olen melkolailla perfektionisti ehkä sen takia juuri tää blogin perustaminen oli niin haasteellista, kun olisin kaiken halunnut olla täydellistä jo heti alkuun, haluaisin opiskella uusia kieliä, olen myös kiinnostunut historiasta, ja rakastan urheilua. Haha, tosi oleellista!


Ehkä ei tarvitse tän enempää tässä ekassa postauksessa selitellä. Opitte tuntemaan mut matkan varrella sitten paremmin! Enjoy ja tervetuloa!


Hanna-Reetta

8 kommenttia:

Jenpu kirjoitti...

Olipa kiva eka postaus, täytyykin jäädä seurailemaan tulevia kirjoituksiasi! :) Käy ihmeessä kurkkailemassa myös mun blogiin mikäli kiinnostaa! http://jenpus.blogspot.com

Hanna-Reetta kirjoitti...

Kiitti, olipa hauskaa että joku löysi tänne jo näin nopeasti! :) Pysy ihmeessä langoilla, ja mä käyn kurkkimassa tota sun blogiasi! :)

iinap kirjoitti...

Jee!

Henna kirjoitti...

Et sitten laittanu miulle inboxiin viestiä! Olin jo ihan paineissa kun ei alkanu kuulua, mut löysinpä tänne sittenkin! :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Siis mitä kummaa Henna, miehän nimen omaan sanoin että miulla _on_ se jo siellä, mutta en ollu vielä julkaissut (kirjoittanut kylläkin) tätä ekaa postausta. :D Luulin että tajusit siitä, ja aattelin että meet heti kattoo ku mie lähin. :D

Henna kirjoitti...

Okei, tajusin sit jotenkin väärin :D. No ihan sama täällä ollaan! :)

Muuten, ootko ajatellu et laittaisit nuo kuvat vähän isommalla?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Juu oon ajatellut, mutta jotkut on tosi rakeisia. Vasta opettelen. :-) Näyttääks ne sit pieniltä? :O Isonnan seuraaviin jos näyttää!

Haha joo, vissiin vähän tajusit väärin. Tai sit mie selitin huonosti. :)

Henna kirjoitti...

Ainakin nuo kollaasikuvat on häiritsevän pieniä :D. Saat ne isommaks kun klikkaat siinä kirjoitustilassa sitä kuvaa ja siinä on niitä vaihtoehtoja.