7. tammikuuta 2011

Jakkuperjantai

Heippodei kaikille!

Tänään oli suunnitelmissa lähteä kaupungille pyörimään jo hyvissä ajoin, joka tarkoitti sitä, että herätyskello oli tällä aamu-unisella bloggaajalla soimassa hyvissä ajoin, päivän vaatteet valkattu jo edellisenä iltana, ja aikeissa oli tehdä "pikameikki", joka mun kohdalla tarkoittaa sitä, että selviän meikkauksesta puolessa tunnissa. Näillä suunnitelmilla oltais oltu kaupungissa jo kahdeltatoista. Mutta kun kävi sitten niin, että tämä aamu-uninen bloggaaja ajatteli "vielä vähän ummistaa silmiään" sillä välin, kun poikaystävä käy aamusuihkussa ja tekee aamiaista. Heräsin lopulta vasta reilusti jälkeen yhdentoista. Jee.

Jakku / hm, toppi / Gina, korut / kaulakoru Ranskasta + Vanamo & Nomination,

 Laukku / Burberry, kengät / Dinsko
Ei meinannut tulla meikkaamisestakaan ensimmäiseen puoleen tuntiin yhtään mitään. Vähän jälkeen kahdentoista, kun aamiaisen ja yhden Täykkärijakson jälkeen aloin vihdoin siis pakkelia naamaani laittamaan, tuli telkkarista dokumentti Melko kallista, josta en meinannut saada silmiäni siirtymään peiliin sitten millään. Oioi niitä IHANIA laukkuja ja kenkiä, joita dokkarissa muun muassa esiteltiin. En kyllä yhtään laittais vastaan, jos nyt saisin kotiuttaa toisen, hieman tilavamman ikisuosikin, Burberryn laukun, ja uskon myöskin, että minusta tulisi melkein yhtä onnellinen Chanelin tai LV:n veskan kanssa. Huoh. :)

Takki / Sisterspoint, huivi / LindexKaupunkiin edistyimme lähtemään vasta kahdelta. Mulla oli aikeissa ostaa suojasuihketta laukuille/kengille sekä henkareita vaatehuoneeseen. Mutta kun unohdin ne molemmat ostaa. Miten voi käydä näin, kun niitä ihan varta vasten lähdin hakemaan!? Lisäksi en löytänyt etsimiäni työkengiksi sopivia popoja mistään, enkä edes mitään kivaa vaatetta. Mutta lisääntyneen suoristusraudan käytön vuoksi päätin nyt kerrankin ostaa jotakin lämpösuojalitkua, ettei nämä jo valmiiksi hyperohuet ja kuivat kutrini vahingoittuisi aivan lopullisesti lähestulkoon viitenä aamuna viikossa joutuessaan altustumaan 190 asteiselle keraamille. Päädyin sitten TIGI Catwalk Sleek Mystique -suihkeeseen, joka lupaa kiiltoa sekä suojaa aina 232 lämpöasteeseen saakka. Eli odotan suurella innolla huomisaamuista hiustenlaittoa! :)


Koska meillä ei ollut vielä huomiselle päivälle suunnitelmia, emmekä kaupunkireissun jälkeen olleet kovin nälkäisiä, päätimme jättää sen ulkona syömisen huomiselle. Huomiselle jätän myös henkareitten ja suojasuihkeen oston jos vaikka tälläkertaa ne muistaisin jopa ostaa, sekä yritän vielä paniikkietsiä niitä työkenkiä. Wish me luck etsintöihin! :)

Hanna-Reetta

8 kommenttia:

juulia kirjoitti...

Onpa kiva asu tuo :-)

Sanna kirjoitti...

hansu tää sun blogi on aivan loistava! ja mahtava! oot kehittyny ihan sikana. Kuvat on tosi selkeitä ja hienoja. Teksti sujuva ja _mielenkiintosta_ !! Mä oon varma et sä tuut saamaan aikamoista suosioo, kuhan jengi vaa älyy löitää tänne. Mikset sä kultsi aikasemmi jo alottanu? :D !!! Mä kinusin ja kinusin ja yritin suostutella sua useesti alottamaan. Mut joo oli pakko avautuu :-------D <3

Anniina kirjoitti...

Kyl huomaa et on pikkasen parantunut tuo kuvanlaatu ! :D pölli se J:n isän kamera.

Siiri kirjoitti...

ihana toi takki! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat vaatteet :)

http://dreamsarerealfuckreality.blogspot.com/

Reetta kirjoitti...

Ihana tyylikäs asu! Toimii!

Hanna-Reetta kirjoitti...

juulia: Kiitoksia! :)

Sanna: Ooo vähän kiva saada tollasta kommenttia, KIITOS!!! :)) Joo, niinpä, miksi en alottanutkaan aikaisemmin?! :b Mie hölmö. Noh, parempi myöhään ku ei milloinkaan. Kiva että pidät tästä blogista, mut hei, keneltä oon oppinu?? ;) Kiitti viel!

Anniina: No niinpä, haluun todellakin sen kameran lopullisesti itselleni!! :DD Pitää kehittää joku strategia kuin J:n iskä ei huomais, että mie pölläsen sen siltä. :D

Siiri: Kiitos!! :))

Sara: Oo thanks! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Paljon kiitoksia!! :)