18. tammikuuta 2011

Tammikuun synttäriparty no. 1

Heips heips!

Mulla onkin ollut tänään tosi täyteliäs ja pitkä päivä, mutta ajattelin tulla kuitenkin vielä postaamaan ennen nukkumaan menoa. Tulin tämän päivän puolella aamuyöllä takaisin Mikkeliin. Herätyskello oli pirisemässä jo 3:50, ja siitä puolen tunnin päästä lähti bussi kohti kotia. Vähän kerkesin matkalla nukkuakin, mutta asunnolle päästyäni pitikin jo alkaa laittautumaan koulua varten. Otettuani aamun ensimmäisen tunnin omaa lomaa, painelin kouluun yhdeksäksi.

Koulun jälkeen kolmelta mulla alkoikin sitten sulavasti työt. Töistä kotiuduin Salkkareihin mennessä ja Salkkarikiemuroita seuraillessani sivusilmällä kokkailin erittäin pitkästä aikaa. En edes muista millon viimeksi olisin itse laittanut asunnollani kunnon kotiruokaa, se oli varmasti joskus paljon ennen joululomaa. : DD Syön aamuisin melko runsaan aamiaisen (kuulun niihin ihmisiin, jotka eivät yksinkertaisesti käynnisty ilman aamupalaa), päivisin tulee syötyä koulussa lounas, ja kotiin päästyä vedän vähän välipalaa. Illalle sitten alistun yleensä vain heitämään kattilaan kanttarellipussikeiton tai tomaattikeiton, jota höystän katkaravuilla, mutta harvemmin tulee itse kokattua. Harmi sinänsä, mutta aina (lue: ikinä) ei vain jaksa/kerkeä ruveta Jamie Oliveriksi.

Vedettyäni makaronit ja lihapullakastikkeet myöhäiseksi päivälliseksi, tuskailin sen rästissä olleen koulutehtävän loppuun, johon vierähti pari tuntia. Ennen postauksen aloittamista kävin suihkussa ja maksoin laskut, eli eiköhän tämä lähes 20 tunnin touhukas päiväni olisi jo kunniakkaasti pulkassa!? :D Huomenna alkaakin koulu onneksi "vasta" yhdeksältä ja loppu jo yhdeltä - eikä mulla ole edes töitä iltapäivällä! Eli huomenna sitä rentoiluaikaa sitten vasta onkin. 8) Mitään rentoilua, aion siivota, lukea matikan kokeeseen sekä tehdä muita koulukommia, ja perehtyä työn puolesta saamiini koulutusmateriaaleihin. :P

Mutta en tullut tänne suinkaan ainoastaan tylsistyttämään teitä tämän päivän askareillani, vaan ajattelin nyt myöskin näyttää teille sen lauantai-illan bileasuni in action! Vähän sneak peekia saittekin tästä jo viime postauksessani.


Toppi ja laukku / Vero Moda, kengät / Dinsko, korut / KappAhl & hm


Kaverini kolmekymppiset olivatkin sitten railakkaat. Iltaan mahtui muun muassa tequilan siemailua, vahvimpien kaupasta löytyvien sekä erään juhlavieraan kasvattamien chilien popsimista (siellä porukka veti vuoroin lunta ja vuoroin maitoa naamaan noiden herkkujen jälkeen), Petri Nygårdin sietämätöntä Selvä Päivä -biisiä sekä, konseptiin sopivasti, Frederikin Kolmekymppistä. Jälkimmäinen kappale oli kyllä tietysti illan soitetuin, ja itseasiassa myöhemmin baarissa humppisbändi soittikin kaverilleni biisin illan päätteeksi.


Ja baarista nyt ei tietenkään ole mitään edustavia kuvia, niiku ei kyllä koko illasta muutenkaan. :D Tänä perjantaina juhlitaankin sitten kaksvitosia, ja viikon päästä kakskymppisiä. Aika hyvin menee nämä kaikki kemut tollasina pyöreinä/melkein pyöreinä lukuina. :D

Nyt minä olen uneni ansainnut. Palaillaan taas huomenna, mulla onkin vihdoin aikaa ottaa kivoja päivän asu -kuvia valosalla ajalla! :) Öitä!

Hanna-Reetta

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Vähän sä bailaat usein :D mut nätti asukokonaisuus! Ootpas saanu jo paljon lukijoita, hyvä Ransu!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sanna: Haha, joo kauhian usein bailaankin. :D Pitää vissiin ottaa kiinni kun oli syksyllä ihan parin kuukauden bailaustaukoa! ;) Mut ei, tää tammikuu nyt vaan sattuu olemaan täynnä kaikenlaisia synttärikarkeloita (tipaton tammikuu ei tuu koskaan onnistumaan), sopvasti näin uuden vuoden ja joulun pyhien bailujen jälkeen.. Ja kiitos! ^^,<3