22. helmikuuta 2011

Uutta meikkipussissani

... ja vähän kylppärin hyllyilläkin... ;)

Moikka täältä kiireen ja kaaoksen keskeltä!

Mulla on mennyt tämä alkuviikko jokaista minuuttia myöten joko koulun, koulutehtävien tai töiden parissa. Stressaa tämmönen, kun omaa aikaa ei jää ollenkaan, vaan täytyy olla koko ajan joko istumassa koulunpenkillä, juoksemassa töihin tai väkertämässä tuskaisia kirjoitelmia ja muita koulutehtäviä. :/ Onneksi tämän viikon jälkeen helpottuu kummasti, kun meillä alkaa hiihtoloma. Silloin saa huokaista helpotuksesta oikein isosti! Alkuviikon aion pelkästään lomailla Savonlinnassa ja olla tekemättä yhtään mitään aivoja rasittavaa. Loppuviikosta täytyy palata sitten takaisin Mikkeliin töihin. Sinä viikonloppuna meillä on myös kauan odotetty tyttöjen ilta täällä miun luona! :)

Mutta nuo kaikki ovat niin kaukana tulevaisuudessa, että siirrytäänpäs vähän ajassa taaksepäin. Viime perjantaina olin meikkiostoksilla Kicksissä, ja haluaisinkin nyt esitellä, mitä kaikkea sieltä mukaani tarttui. :) Mulla oli pitkä ostoslista mukana mitä täytyy ostaa; jostain syystä kun mulla tuppaa loppumaan kaikki meikit ja puhdistusaineet samaan aikaan. Mutta mitä sieltä Kicksin hyllyilltä tällä kertaa tarttui mukaani? Let's see...


Uudet kasvojenpuhdistusaine sekä kasvovesi olivat ostoslistan kärjessä. Miulla oli testauksessa nämä molemmat tuotteet, ja koska totesin ne oikein hyviksi iholleni, päätin ostaa putelilliset itselleni. Estee Lauder on mulle melko uusi merkki, mutta sain siitä oikein positiivisen kuvan, varsinkin näiden puhdistusaineiden saralta. Ostamani Perfectly Clean -sarja on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Aluksi olin ostamassa rasvaisemmalle iholle tarkoitettua Sparkling Clean -sarjaa, mutta koska tämä normaali/sekaihon aine jaksaa kyllä puhdistaa tarpeeksi hyvin juurikaan kuivattamatta, päätin ostaa nämä. Tuo kasvojenpuhdistusvoide on aivan äärimmäisen riittoisa, sillä pesukertaan ei todellakaan tarvitse suurta määrää!


Ostin elämäni ensimmäisen kasvoseerumin! Biothermin Biopur Pore Reducer laitetaan kasvojen täydellisen puhdistuksen jälkeen, ja sen jälkeen laitetaan vielä päivävoide. Seerumissa on kaksi kertaa enemmän hoitavampia ainesosia kuin päivävoiteissa, niin se on hyvä laittaa sinne kasvoveden ja päivävoiteen väliin hoivaamaan ihoa. Tää miun Biothermin seerumi jättää mattaisen ja silkkisen pinnan kasvoille, mikä on tärkeää mulle, jotta meikistä tulee mattapintainen, eikä naama kiillä! Tähän olen ollut nyt erittäin tyytyväinen. Biothermin hoitovoiteen ostaja saa Kicksistä lahjaksi meikkipussukan sekä käsirasvan, jotka tuolla taustalla näkyvätkin, vinkkinä teille! ;)


Koska olin niin tyytyväinen tähän Lumenen silmämeikinpohjustusvoiteeseen (mikä sanahirviö :D), päätin ostaa Lumenen pohjustusvoiteen koko kasvoille. Enää ei tarvitse panikoida, jos päivävoide onkin hieman heleyttävämpi, että naama käy meikkaamisen jälkeen kiiltämään. Tämä valmistelee kasvot täydellisesti meikkivoiteelle jättäen erittäin mattaisen ja silkkisen pinnan. Meikkivoide levittyy tämän jälkeen paljon tasaisemmin, eikä kyllä käy kiiltämään päivän mittaan. Tuote, jota kyllä kaikille suosittelen! :)


Ja sitten se uusi meikkivoide. Ensimmäistä kertaa ostin Diorin Forever -meikkivoiteen. Olin tätä testaillut myöskin ja todennut mainioksi, joten raaskin tällä kertaa sijoittaa tähän. Puteli on todella kookas, joten odotan tämän kestävän mulla pitkään. Forever on tosi peittävä ja pitkäkestoinen meikkivoide, jättää silkkisen lopputuloksen. Nestemäisen meikkivoiteen levitän siveltimellä jotta meikkivoidetta ei tule liikaa, ja se jotta se levittyisi tasaisesti kasvoille.


Nudensävyinen, ihana Lorealin huulikiiltoni oli aivan lopussa, joten päätin ostaa myös uuden huulikiillon. Ja nudehan sen täytyi olla. Tätä Dior Addict Ultra-Gloss Glow (väri 216 Lace beige) -kiiltoa olin katsonut jo pitkään, ja nyt sitten sen vihdoin päätin ostaa. Levittyy taivaallisen pehmeästi huulille ja sivellin on yllättävän tarkka. Väri on just nappi mun huulille tuomaan viimeistelyn yleisimpään smoky eye -silmämeikkiini. Love.


Niin ihanat kun ripsienpidennykset ovatkin, ja niin superkateellinen kun niistä Anniinalle ja nykyään monelle muullekin olen, en niitä itse haluaisi ottaa kolmesta syystä: 1. en koe tällä hetkellä omaavani joka kuukausi sellaisia varoja, että voisin upottaa ensin kynsiin viiskymppiä, ja sit toiset viiskymppiä ripsiin, 2. jos et huolla, ne näyttävät aika järkyiltä, eli olis ihan pakko käydä kans niitä sit huoltamassa, ja 3. uusia ripsivärejä on ihan mahtava ostaa! On aivan ihanaa tutkii mitä mikäkin maskara tekee ripsille, ja minkä tällä kertaa valitsee. Nyt ostin vanhan Lorealin ripsarini tilalle vähän laadukkaamman merkin yksilön. Lancomen Hypnose on minulla nyt ensimmistä kertaa käytössä, ja olen ollut tähänkin ihan tyytyväinen. Tämä lupaa tuuheuttaa ripset, ja ainakin itse pääsen haluamaani lopputulokseen muutaman ripsarikerroksen jälkeen. Tää onkin juuri siitä hyvä, ettei tää paakkuunnu lainkaan, eli voi laittaa vaikka sata kerrosta ripsaria! ;) Olisin halunnut mieluummin ostaa Hypnose Draman, joka tuuheuttaa vielä paljon enemmän, mutta siitä ei ollut vedenpitävää versiota tällä hetkellä kaupassa. Ostin myös uuden ripsientaivuttimen, sillä vanha oli mulla ihan kamalassa kunnosa, eikä niitä pelkkiä vaihtotyynyjä taivuttimeen myydä Kicksissä.


Ensimmäistä kertaa ostin kokeiluun ripsiseerumin (Loreal). Tämä vahvistaa ja hoitaa ripsiä, sekä edistää niiden kasvua. Laitan tätä hoitamaan ripsiäni pelkästään yön ajaksi, sillä vaikka tämä soveltuukin käytettäväksi myös ripsivärin alla, huomasin, että ripsarin levittäminen oli kuitenkin todella tönkköä, eikä ripset tuuheutuneet lainkaan kun olivat seerumissa. Eli yökäyttöön tämä. Make Up Storelta ostin Cover All -peitevoiteen, jossa on peitevärit tummille silmänalusille sekä ihon pikkuvirheille. Tämä tuli kyllä nyt tarpeeseen, sillä silmäpussit kasvaa ihan laittomiin kokoihin tämän stressin ja valvomisen keskellä.. <:) Huom! Tuo peitevoide on nyt Kicksissä -30 %, hinta on laskenut reilusta 28 €:sta hintaan 19,90 €!


Ja vielä viimeisenä ostoksena: Isadoran irtopuuteri. Isadoran meikkejä ei mulla ole koskaan ennen ollut, eli nyt kokeilin ensimmäistä kertaa. En oo ikinä tajunnu olevan olemassa transparent-puutereita, jotka ovat täysin värittömiä kasvoilla. Ne vain kiinnittävät meikin ja jättävät sen mattapintaiseksi. MITEN KÄTEVÄÄ, ei nimittäin tarvitse panikoida, tuliko ostettua liian tumma tai vaalea puuteri! Tämä on nyt se transparent, ja en usko enää muuta haluavanikaan. Niin tyytyväinen tähän olin. :)

Sellaiset ostokset taas kerran. Onneksi Kicksistä oli tullut nyt uusimman club-lehden mukana jos minkälaista alennuskuponkia, aika kivasti jokainen upposi noihin ostoksiin. :D Olisi huomattavasti helpompaa rahapussille, jos meikit loppuisivat sopivasti yksitellen, mutta ei. Pitää tehdä sopimus, että loputaampa tässä kaikki samaan aikaan. Ja sitten kun ostaa koko meikkipussin sisällön samaan aikaan, niin taas ne loppuvatkin sitten samaan aikaan. :D

Huomenna palailen kynsipostauksen parissa, sillä kävin eilen jo huollattamassa näitä! :)

Hanna-Reetta

6 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Oi kuinka kivoja uutuuksia! :) Mutta hei mikä hiihtoloma?? Ei meillä vaan!! :D

mad-sanna kirjoitti...

voi hansu ku sulla on ihania meikkejä :) mä en ikinä näillä tuloilla raaskis ostaa noin montaa kallista putelii. Tosiaan itekki oon pari vuotta jo siveltimellä sutinu meikkivoiteet, ei oo sieniin paluuta :D

Henna kirjoitti...

Oho, kaikkia ihania uusia :). Olisit laittanu hinnat noille kaikille, että vois itekin miettiä josko noista olis itelleen varaa ostaa mitään :D. No, mut testaan sit noita kaikkia viikon päästä ;)!

Henni kirjoitti...

Tuo Lancomen Hypnose on ihan paras ! mulla oli kerran tuo vedenkestävä ja en saanu sitä millään pois silmistä :D Harmi kun sitä ei saa lentokoneesta kolmen pakkauksissa niin pitää ostaa se Definils :/

Unknown kirjoitti...

Mulla on tuota samaa Lumenen pohjustusvoidetta. Musta se on parempi kuin esim. Clarinsin, mitä ostin just. Eli siinä on kyllä todellakin hinta-laatusuhde kohdillaan.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Voi ei, eikö oo teillä lomaa? :D Kyllä meillä vaan on!

mad-sanna: Joo ei oo meikkisieniin paluuta ei. :D Mie laitan kyllä Joe Blascon ja sellaiset kiinteet meikkivoiteet mieluummin sienellä, mutta nämä nestemäiset aivan ehdottomasti siveltimellä. :) Tykkään investoida hyviin meikkeihin, kestävät pitkään ja ovat muutenkin laadukkaita (tietty). :) Ainakin nämä merkit mitä itse oon käyttänyt.

Henna: En mie hintoja haluu mihinkään laittaa, hehe. :D Mutta juu, testaile ihmeessä sitten kun tänne tulette. Varsinkin kun kerroit, että kaipaat meikkivoidevinkkejä, niin kokeilet tuota meikinpohjustusvoidetta heti! Oon varma että tykästyt. ;)

Hjenn: On tuo Hypnose kyllä tosi kiva, mutta se Drama on minusta vähän ehkä parempi. :) Joo tuo ei kyllä meinaa MILLÄÄN lähtee ripsistä, vaikka mullakin on olevinaan sellainen meikinpuhdistusaine, mikä irrottaa vedenpitävänkin ripsarin. :D Pitää varmaan ostaa joku tehokkaampi aine..

Minna: Joo, tuo Lumene on todellakin ihan huippu! Hinta-laatusuhde niin kohdallaan kun voi vain olla! :)