19. maaliskuuta 2011

Jospa kesä tuoksuisi greipille?

Hitto miten meneekin viikonloput nopeasti. Mulla on hirveen usein perjantaisin töissä iltavuoro (kuten oli eilenkin), ja Savonlinnaan pääsen tulemaan vasta viimeisimmällä bussilla, joka on perillä puoli yhdentoista jälkeen. Lauantai on ainoa kokonainen päivä Savonlinnassa, ja silloin pitäis keretä aina pyöriä monessa paikassa, eli koko päivä on vaan kiiruhtamista kahvipöydästä toiseen ja asioita hoitelemaan. Sunnuntai menee sitten angstatessa, että johan tää viikonloppu meni yhdessä hujauksessa, ja odotellen bussia takaisin Mikkeliin. Huomenna ei onneksi bussia tarvitse odotella, sillä saan viettää poikaystävän kanssa yhden extrapäivän, kun hän lähtee viemään minua Mikkeliin ja on siellä maanantain. :)

Paita / Nafnaf, wetlookit / Gina, korut / Kultajousi & hm, laukku / Guess, kengät / Tapas


Tänään olisi ollut suunnitelmissa kaupungissa pyörimistä, mutta koska nukuin aamulla univelkojani vähän turhankin pitkään pois, ja myöhemmin brunssi poikaystävän porukoilla hieman venähti, kerettiin kaupunkiin vasta kun osa kaupoista oli mennyt kiinni. Kerkesin sitten vain käydä H&M:llä alusvaateostoksilla sekä Sokoksella hajuvesiä nuuskimassa. Vaikka teinkin pienimuotoisen lupauksen etten enää ostaisi uusia hajuvesiä (niitä löytyy kaapista jo turhankin monta), uutta kesätuoksua ei lasketa tämän lupauksen piiriin. Tykkään eniten käyttää "tummia" ja jopa hieman mausteisia tuoksuja, mutta kesälle haluan aivan ehdottomasti jotakin kevyttä, kirpeää ja raikasta. Greippi olisi kesätuoksussani kova sana, ja näinpä olen vaihtoehdot rajannut kahteen kirpsakan greippiseen hajuveteen. Tulevana kesänä aion suihkutella ylleni joko Lacoste Joy of Pink -tuoksua, tai sitten Burberry Summeria. Joy of Pinkillä olen jo vähän varovasti ottanut varaslähtöä kesää kohden sipaisemalla tuoksua parimillisestä näytepullosta, mutta onhan tässä vielä aikaa muutama kuukausi ennen kesää päättää, kumman sitten lopulta hajuvesiarmeijani jatkoksi ostaisi! ;)

Onko teillä jo kesätuoksu katsottuna, vai käytättekö samaa tuoksua ympäri vuoden? Ovatko Lacosten Joy of Pink tai Burberryn Summer teille tuttuja, ja mitä pidätte niistä? :)

Minä jatkan lauantai-iltaani Lord of Warin parissa, viikonlopun jatkoja teille kaikille! :)

Hanna-Reetta

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin samaa leffaa, mutta ajatukset harhaili blogien puolelle :D Niinhän siinä sitten kävi että leffa meni ihan ohi.

Tuo paita on kyllä ihana, kivan simppeli raitapaita mutta vähän yllätystä olkapäissä ! ^^

En ole tuoksutellut kumpaakaan noista, mutta sama juttu tuoksujen suhteen mullakin; kesällä pitää olla raikas, hedelmäinen ja miksei vähän kukkainenkin tuoksu. Toisaalta pidän sellaisista ihan ympärivuotisessakin käytössä. Voi johtua siitä että liian tummat ja mausteiset aiheuttavat pientä päänsärkyä. JA Karkkituoksut, yöh. :)

Nanna kirjoitti...

Mun kesätuoksu on Hugo Bossin The Orange, ihana! :)

mad-sanna kirjoitti...

ihania kuvia!!! <3

mad-sanna kirjoitti...

ai nii piti vastat tohon kysymykseen :D hups... joo mua kiehtois ck:n se summer tuoksu mikä lie joka on oranssissa putelissa, harmittaa ku jätin sen ostamatta moskovan taxfreestä... ja toinen se escadan uusin joka on kans oranssissa pullossa (ja niin imelä mut so what!) mä rakastan sitä <3__<3

Hanna-Reetta kirjoitti...

indie by heart: Kiitos! :) Tuo on kyllä miustakin juuri sen takia niin kiva paita, kun pidän seilorihenkisyydestä vaatteissa, ja tuossa on myös pikku juju! ;D
Joo hyihyi, karkkituoksut ja ylimakeat parfyymit eivät kyllä ollenkaan sovi mulle! Makeita mie en siksi käytä melkein lainkaan (vaikka niitäkin kaapista löytyy), mutta raikas ja hedelmäinen, ah!<3 Nekin mulla menee tosiaan vain näin kevään ja kesän, mutta syksyllä taas painotan uskollisesti niitä "dramaattisempia" ja tummempia tuoksuja. :D Kesällä ne eivät kyllä kelpaa! ;)

Nanna: Oih, The Orange on IHANA! Mie olin joskus ostamassa sitä 50 ml pulloa Sokoksen tarjouspäiviltä 30 millisen hintaan, mutta olin liian hidas ja kaikki oli mennyt jo kun menin tuoksua ostamaan. Pientä en sitten ostanut, ja jäi Orange kauppaan. :( Nyt (vasta) on tullut myös Boss The Orange miehille, se on kans aivan ihana!! Kerkesin suositella jo poikaystävälle sitä. ;)

mad-sanna: Kiitooos! ^^,<3 Tuo Escadan Taj Sunset on kyllä aivan loistavan tuoksuinen - tosin mulle niin imelä ei kyllä sopis sitten millään. Mut tiiätkö se olis just siun tuoksu, sie tuut ihan siitä mieleen! Siitä siispä siulle kesätuoksu. :) Vitsi ku voisin kuvitella ku suihkauttas sitä vähän ja suuntais terassille, AH! Ihana kesäfiilis! Ja se CK:n Summer ei kyllä oo kans hassumpi unisex-tuoksuksi, kun yleensä noita unisexeja vähän vierastan. Mut toi oli kyllä ihan jees! Käyppäs nyt ostamassa Sanna vaikka uusin Trendi halvalla - siellä on Kicksiin -20% kuponki, jolla saisit vaikkapa juuri jomman kumman noista tuoksuista vähän halvempaan hintaan! ;)