6. huhtikuuta 2011

foundation brush

Meikkipussi on minulla laukussa vakiovarusteena, meninpä sitten melkeinpä minne vaan. Nyt kun käyn töissä opiskelujen ohella, täytyy lähes aina tehdä lennosta vaihto koulun penkiltä sorvin ääreen. Vaikka kuinka pohjustan meikin hyväksihavaitsemillani päivävoiteilla ja primereilla, ja käytän laadukkasta ja pitkäkestoista kosmetiikkaa, täytyy pitkän päivän aikana korjailla miekkiä jossakin välissä.

Mulla on nyt ollut todella monta vuotta käytössä BjörnBorgin ihana meikkipussukka josta pidän hirmuisesti, mutta joka alkaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt. Lisäksi se alkaa käydä todella ahtaaksi "pakollisten" meikkien lukumäärän kasvaessa, joten uusi meikkipussi olisi ehdottomasti hakusessa. Oikeastaan tiedän jo minkälaisen tilavamman meikkipussin ostan, mutta niitä ei saa täältä Mikkelin kaupoista.

BjörnBorgissani olisi tilaa kyllä vielä meikkivoiteelle, mutta meikkivoidesiveltimeni oli aivan liian pitkä tungettavaksi ahtaaseen pussukkaan. Viime viikolla sitten investoin yhteen jo jonkin aikaa haikailemaani meikkivoidesiveltimeen, joka on sopivasti edeltäjäänsä lyhyempi. Lyhytvartista meikkivoidesivellintä olin jo pitempäänkin metsästänyt, mutta ainoastaan Diorin Foundation Brush oli sopiva tarpeisiini. Minun puolestani sivellin voi olla merkiltään Ibero, Oriflame tai vaikkapa sitten Dior, materiaali synteettinen tai vuohenkarvainen - en nimittäin juurikaan jaksa välittää, minkä merkkisillä ja laatuisilla siveltimillä tuputtelen meikkiä naamaani. Tällä kertaa ajattelin kuitenkin yleensä halpojen meikkisiveltimien käyttäjänä hieman hemmotella itseäni tällä tyylikkäällä, kätevällä ja todella tarkalla Diorin siveltimellä. Nyt pääsee se oleellisin ja ehkä eniten tarvitsemani meikki - meikkivoide - asustamaan Björniin, kun on näpsäkän kokoinen sivellinkin meikkipussissa, jolla meikkivoidetta sivellä! ;)


Pesin ennen siveltimiäni aivan äärimmäisen laiskasti vedellä ja saippualla. Tuosta edellisestä Iberon siveltimestäni kyllä huomaa, millaiseksi likapesäkkeeksi se olikaan taas mennyt. Siveltimet kannattaisi puhdistaa siihen tarkoitetulla aineella viikon tai kahden välein. (Okei, joskus sanotaan, että jokaisen käyttökerran jälkeen tulisi puhdistaa, mutta itse oon ainakin sitä mieltä, että se taas kuluttaa sitä sivellintä ihan liikaa. :D) Mie puhdistin tuota pinkkiä Iberoani silloin kun muistin, eli ehkä kerran kahdessa kuukaudessa, ja hyvä jos sillonkaan... :D Ehheh.. Nyt sitten laadukkaamman siveltimen ostettuani satsasin siveltimenpuhdistusaineeseenkin, ja osin samalla reissulla putelillisen puhdistusainetta. Tästä lähtien lupaan pitää ihan kaikista siveltimistäni hyvää huolta, ja puhdistaa niitä vähintäänkin joka toinen viikko! :)


8 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Minä oon tosi laiska panostamaan hyviin siveltimeen ja sutiin. Tuntuu jotenkin,että jopa 5 euroa on liikaa :D en kyllä käytä muuta kun aurinkopuuteria niin ehkä sekin jo selittää vähän :)

mutta tosi kätevä tuo puhdistusaine!

Anna kirjoitti...

Komppaan niin Henniä tässä sivellinhommassa. :D Ei oo täälläkään tullu käytettyä montaakaan euroa siveltimiin!

mad-sanna kirjoitti...

paljon makso tuo diori? tosi ihana 8--D onks se tehty jostai pohjankarvakuonovompattien pyllykarvoista? vai synteettinen? onks diorilla muita suteja?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: Joo sama juttu täällä, tähän asti käytin samoja siveltimiä tooodella kauan, ja Oriflamelta tilailin edullisia. :D Muistan kun menin ostamaan tuota Iberon meikkivoide&puuteri-sivellintä cittarista, ja se makso jonkun 12-19 €, niin se oli ihan hirvee hinta sillon. :D

anna: Haha, joo tosiaan ei ole täälläkään aiemmin. :D Ja tuskin tulee kyllä jatkossakaan, koska esim. noi mainitsemani Oriflamen siveltimet on miusta tosi hyviä ja edullisia! :)

mad-sanna: Hihi, eikös ookkin aika ihana. :D Se oli nelisenkymppiä. Siis se oli tehty jotain ihan hiton omituisesta t:llä alkavasta materiaalista mitä en ollu koskaan aiemmin kuullu enkä nytkään muista, mutta ainakin jossain luki, että Diorin kaikki siveltimet ovat valmistettu "korkealaatuista luonnon harjaksista". Tiiä sit et mistä vompatin pyllykarvoista. :'D On Diorilla suteja vähän joka lähtöön: puuteri-, poskipuna-, meikkivoide-, huuli- ja luomivärisivellin nyt ainakin löytyy! :)

Anonyymi kirjoitti...

Itse tuputtelen aina sienellä, ja heitän ne sitten aina menemään tietyin väliajoin (erehdyin ostamaan jotain sokoksen ale-sieniä ja niitä ei voinut edes pestä kun vaahtomuovi alkoi irtoilla sieltä täältä!) .. ei tämä kovin ekologinen tapa ole, kun vaikkapa yksi tällainen sivellinhän kestäisi todella pitkään kun pitää hyvää huolta.

Niin, ja kun niitä muistaa pestä niin ei tule niin älyttömästi pöpöjä naamaan ! :D

By the way, tänään näin aika varmasti sut kaupungilla mutta niin kaukana sivulla olit ettei kohdattu ! toki olisin muuten moikannu ja kertonu kuka olen :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

indie by heart: Miekin käytin meikkisieniä ennen, mutta kun tajusin, että meikkivoidesiveltimellä saa oikeesti niin paljon ohuemman, tarkemman ja luonnollisemman, yksinkertaisesti (mielestäni) paremman lopputuloksen aikaseks, niin ei ole sieniin mulla enää paluuta. :D Paitsi tietty jos käytän kiinteetä meikkivoidetta, niin sitten sieni on parempi ratkaisu. :)

Nyt kyllä tosiaan ryhdistäydyn siinä siveltimen putsauksessakin, niin ei oo niin epähygienistäkään sitte. :D Oon itseasiassa ajoittanut huomiselle siveltimen puhdistus postauksen, käyhän kurkkaamassa ja kauhistelemassa sitten, missä kunnossa edellinen meikkisiveltimeni ennen huoltoa oli! :D

Oho, ai näit vai? Missä mä juoksentelin sillon? :D Pyöriskelin tosiaan eilen tuolla keskustassa. Mie oon ihan sokea kaupungilla kävellessäni, etten tunnistais varmaan ketään missään. No seuraavalla kerralla tule nykäsee hihasta jos satutaan törmäilemään. ;D Eipä tää Mikkeli kovin iso paikka ole. :D

Anonyymi kirjoitti...

Aivan:) ehkä se on tottumusjuttu, en pääse vanhoista tavoista eroon ennen kuin lähtee kokeilee jotain uutta. Sitten kun tämä sienipakkaus loppuu, voisi olla ihan vaihtelunkin vuoksi kiva kokeilla sivellintä! (plus sienet imee varmaan enemmän sitä meikkivoidetta, mitä mun kasvoille lopulta päätyy! :D)

Öö se oli kävelykadun päässä, hypähtelit suojatien yli Carlssonille kun tulin ise Eurokankaan suunnalta. Jep ehottomasti, semmoset blogien lukijat on hassui (mitä nyt olen jossain blogeissa kommenteista huomannut) jotka kommentoi " näin sut tänää mut en uskaltanu moikata " aww, suloista kyl jos joku on niin ujo :> mutta ainaki miusta olisi kiva että joku minut tunnistanut tulisi moikkaamaan ihan rennosti:> Hauskaa viikonloppua!

Hanna-Reetta kirjoitti...

indie by heart: Sivellinkin imee melkoisesti sitä meikkivoidetta, mutta musta ainakin ihan tuntuu, että tuo miun uusi ostokseni on jotenkin niin "tiheäkarvainen", että se ei imisi niin paljoa, mitä edellinen. :D Mut suosittelen aivan ehdottomasti kokeilemaan sivellintä, jos vaan nestemäistä meikkivoidetta satut käyttämään!

Carlsonilla tuli juu piipahdettua. No, kyllä me todennäköisesti vielä tässä törmäillään. :D Totta, mieki oon nähny just noita joitain kommentteja, ja se on kyl jännä. Mut ei kaikki uskalla tulla jutustelemaan ventovieraille. :) Mulla oli kiva viikonloppu Lappeenrannassa, ja siks en tullutkaan aikaisemmin nyt blogia päivittelemään/kommentteihin vastailemaan, kun ajoitinkin tuon siveltimenhuoltopostauksen. Toivottavasti siullakin oli mukava vklp! :)