23. huhtikuuta 2011

ihan vaan päivän asua

Tältä näytin tänään:

Paita ja hame / hm, korut / Guess & Kultajousi & hm & Nomination, laukku / Guess, kengät / Dinsko

Eilinen hujahti nopeasti oikeastaan tekemättä yhtään mitään, ja tänään sitten tulikin "paistateltua" upeaa auringontäyteistä päivää töissä sisätiloissa. Jee. -.- Mutta nyt olisi kuitenkin onneksi luvassa kaksi vapaapäivää, jotka nekin ovat toivottavasti yhtä aurinkoisia, kuin tämäkin. Huomenna olisi tarkoituksena nimittäin mennä pienimuotoisesti avaamaan terassikausi, ja yleensäkin ensimmäistä kertaa tsekkaamaan opiskelukaupunkini Mikkelin terassitarjonta, joten arskan on pakko paistaa!

Tälle illalle on suunnitteilla lämpimien voileipien tekoa, sekä mitäkäs muutakaan, kun Täydellisten naisten katsomista. Siis en rehellisesti sanottuna tiedä mitään niin mahtavaa sarjaa ku täykkärit, ensimmäiset kaudet olen katsonut useampaankin kertaan läpi, mutta tätä kutoskautta, missä ollaan nyt menossa, en seurannut telkkarista ahkerasti. Nyt oon siispä ihan fiiliksissä kun on jopa sellasia jaksoja, mitä en ole aikaisemmin nähnyt. Ihan parasta! ;D

Mutta ennen lämppäreitä ja täykkäreitä menen latomaan lautasen täyteen mämmiä! Kävin tänään ihan hiki hatussa sitä Prismasta hakemassa just ennen sulkemisaikaa. Miun pääsiäinen ei nimittäin ole yhtään mitään ilman tuota herkkua! ;>

Hyvää pääsiäistä kaikille! <3

4 kommenttia:

Hjenn kirjoitti...

En oikein mämmistä tykkää niin ostin mud cakea, samannäköstä ainaki ;)

Anonyymi kirjoitti...

Näytät jälleen todella hyvältä :)

Kun katsoo noita kuvia ainakin joissain on minusta vähän samaa näköä Mari Kiviniemen kanssa :D

Ainakin ihan aluksi nämä kun näki tuli Kiviniemi mieleen :D

Mutta ihan kohteliaisuutena tämä :)

Itse myös tykkään mämmistä :D

Siiri kirjoitti...

tykkään tosta ulommaisesta ketjukaulakorusta:) ai, että ku sais itekki mämmii... hyvää pääsiäistä sinnekin<3

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: Hihi, mä taas en voi sietää mud cakee, on ihan liian makeeta mulle. :D Mut joo, saman näköistä se kyllä on, eli ihan hyvin voit mud cakella mämmin korvata! ;) Hehhe.

Anonyymi: Kiitänpä. :] Ja eikä, en kyllä varmana Kiviniemeltä näytä! :D Joo, mämmi on kyllä ihan parasta, voisin syödä sitä ympäri vuoden!

Siiri: Kiitos paljon, toivottavasti sulla on siellä Svärjessä mukava pääsiäinen. God påsk siispä. ;)) Ja juu, tuo kaulakoru oli kyllä ihan loistolöytö Kultajousen alemyynnistä, tykkään itekin kamalasti ketju-kaulakoruista! :)