3. huhtikuuta 2011

Minne nää päivät katoaa?

Heiheii!

Niin se viikonloppu meni taas yhdessä hujauksessa. Savonlinnassa en kerennyt oleskelemaan oikeastaan kun vain tuon eilisen päivän kokonaan, sillä perjantaina lähtö venyi tuttuun tapaan sinne illan viimeiseen bussiin saakka iltavuoron takia, ja melkein heti kotona Sln:ssa pehmoinen sänky ja uni kutsui. Tänään piti tulla Mikkeliin takaisin päivällä jo puoli kolmen bussilla, jotta ennätin työpalaveriin iltapäivästä. Palaveri pidettiin Amarillossa, ja sielläpä tuli hotkaistua herkullinen chicken burrito naamaan. On se hirveä vääryys, että viikonloppuja aina odottaa kuin viimeistä päivää maanantaista saakka (johtuen tietty siitä syystä, että ainakin itselläni on kaikki viikonloput yleensä pitkälle eteenpäin aivan täyteen suunniteltu kaikkea mukavaa tekemistä), ja sit ne hujahtavat ohi älyttömän nopeesti. :( Näitä huhtikuun viikonloppuja odotankin aivan erityisesti, sillä nyt seuraavana viikonloppuna teen pikaiskun Lappeenrantaan, kun menen vierailemaan Anniinan luokse. Odotan myöskin innolla jo siitä seuraavaa viikonloppua, joka mulla onkin pitkä, lähes neljän päivän viikonloppu Savonlinnassa. Suuntaamme perheen+poikaystävän kanssa eräälle hirvimajalle eräjormailemaan ja viettämään villasukkaviikonloppua. Ihanaa! Sitten onkin jo pääsiäinen, jolloin poikaystävä pääsee tänne Mikkeliin sitten taas ihan kunnolla ajan kanssa asustamaan, ja ja ja.. Ihana, ja taatusti nopeasti menevä huhtikuu siispä täällä tiedossa!


Nopeuttaakseni jo muutenkin koulun, isompien koulutehtävien, läksyjen ja töiden täyttämiä hujauksessa kuluvia viikkojani, olen suunnitellut parille seuraavalle viikolle pienimuotoiset teemat itselleni. Nyt alkavalla viikolla miulla olisi tarkoitus tehdä alkukevään suursiivous kämpässäni. Siivoaminen ja paikkojen järjestely on mielestäni ihanaa puuhaa, ja oon aina ihan innoissani lopputuloksesta, kun joka paikka oikein hohtaa puhtaudesta ja vaatehuoneen hyllyillä vaatteet ja tavarat ovat tiukassa järjestyksessä. Puhtaat lakanat tuoksuvat sängyssä, ja uuden pöytäliinan saa heittää keittiön pöydälle. Sillon on ihana sivellä joku rentouttava kasvonaamio naamalle, hörpiskellä teetä, ja vain katsella sohvalta omaa kädenjälkeä! Tälle viikolle mulla onkin tarkoitus jakaa siivoilu monelle päivälle pienissä osissa, sillä iltavuoroja riittää jälleen lähes jokaiselle illalle.


Kunhan tästä siivousviikosta ja Lappeenrantaviikonlopusta on selvitty, aloitan seuraavalla viikolla projektin kirpputori. Meinasin nyt vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni, ja todellakin valita, pestä, silittää ja hinnoitella kaikki mahdolliset turhat vaatteeni ja muut kirpparille joutavat tavarat, ja varata pöydän Mikkelin Vilma&Vihtori -kirpputorilta. Tähtäimessä on tietysti ansaita hieman lisätienestiä silmälläpitäen mahdollista ulkomaanmatkaamme (jota muuten ei olla vieläkään poikaystäväni kanssa varailtu). Kääks, tässähän alkaa varailuilla tulla kiirus, jos todella meinattiin toukokuussa matkaan lähteä! :D Tänä viikonloppuna oli kyllä meneillään armottomat suunnittelut matkaa varten, mutta itse pääasia - eli lentojen&hotellin varaaminen, jäi kuitenkin vielä toistaiseksi tekaisematta. Joka tapauksessa, Yritän nyt päivittää vaatehuoneen todella karkealla kädellä kevätlookkiin, ja pistää armotta kaikki epämiellyttävyydet ja tarpeettomat turhuudet rahoiksi. ;) Toivottavasti.. <:D

Paita ja trenssi / Vero Moda, toppi alla / Gina, farkut / Only, korut / SNÖ & hm & Seppälä, huivi / Lindex, laukku / Burberry, kengät / Tapas

Nyt olisi kuitenkin aika painella tästä koneelta iltapuuhiin ja sitä kautta nukkumaan. Hyvän yön saduksi olen tälle illalle valinnut yritysjuridiikan kirjan, tiistaina pitäisi selvitä siitäkin tentistä. Lähden siispä uuvuttamaan itseäni muun muassa sopimusoikeuden perusteilla, yritysmuodoilla, sekä velkasuhteilla. -.-'

Hanna-Reetta

6 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Näytät upealta tuossa trenssissä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin ne viikonloput vaan menee yhdessä hujauksessa, etenkin jos on paljon kaikkea kivaa ohjelmassa! :)

Ihana trenssi!:)

Kivaa alkavaa viikkoa! Kyllä se viikonloppu siellä taasen häämöttää :D

Elbu kirjoitti...

Kiva toi trenssi :)

Anniina kirjoitti...

Ai J tulee myös sinne mökille, en tiennytkään. :) unohdit ehkä tärkeimmän viikonlopun huhtikuusta! Nimittäin VAPUN :D ihanaa että saa heittää haalarit niskaan ja yo-hatun päähän pitkästä aikaa. ;) toivottavasti lumet sulaa ja vappuna on lämmin!

mad-sanna kirjoitti...

jostain käsittämättömästä syystä mäki rupesin siivoomaan, oon maailman huonoin siivoamaan ja suureks yllätykseks kämppä on jo 75% siisti :D viel kunnon tavarakarsinnat ja vaatekarsinnat niin on puhdistunu olo ^^ aion käydä läpi mun KAIKKI tavarat... huhhu :D jos vaikka mäki saisin pistettyä mun romut rahoiks ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Voi kiitos paljon, piristit jälleen kivalla kommentillasi! ^^,

Sofiina: Kiitoksia. :) Totta, nopeasti menee viikonloppu, mutta niin menee viikotkin nyt mulla, kun on niin kamala kiire koko ajan! :D Kiitos, ja samoin mukavaa viikkoa siullekin. :)

Elbu: Kiitoksia! Itsekin tykkään tuosta kauhiasti! ;>

Anniina: Totta, toivotaan oikein kunnon ballerinasäätä vapuksi! Tosiaan sen tuosta unohdinkin, mutta varmaan vaan sit sen takia, ettei miulla ole vielä mitään vappusuunnitelmia. :D Töitä kun sattuu olemaan silloin lauantaina, niin en taas kyllä yhtään tiedä, minne tästä sit tulis jakautua. Ja joo, J tulee ainakin näillä näkymin mukaan hirvimajalle, olen ainakin kovasti sitä sinne houkutellut! :)

mad-sanna: Noniin, hienoa! Ja siulla on kyllä iso urakka, jos kaikki tavarat olit ajatellut käydä läpi. :D Miusta siivoominen on todella mukavaa, ja haluaisin, että olis koko ajan tosi siistiä ja puhdasta. Nyt vaan jotenkin oli päässy kämppä melko kamalaan kuntoon, niin oli ihan pakko ottaa tällanen teemaVIIKKO ihan tähän väliin! :D