26. huhtikuuta 2011

nahkarotsia ja kouluhommia

Viimeiset vajaan kahden viikon rutistukset alkoivat koulussa, ja hommaa oliskin kyllä vaikka muille jakaa. Sen lisäksi että täytyis huomenna pitää ruotsin puhe-esitelmä, jota ei tietenkään parini Iinan kanssa juurikaan oltu alotettu valmistelemaan, olis meillä erään toisen aineen seminaari samalle päivälle sysätty. Tarkoituksena olis esitellä jonkun toisen luokkalaisen tekemät verkkosivut, ja tästä tietysti piti tehdä hieno PowerPoint-materiaali esittelyn tueksi. Tää kaikki piti tyhjästä nyhjästä huomiselle. Noh, onneksi saatiin ahkerina kaikki PowerPointit ja muut jutut valmiiksi, mutta täytyy vielä vähän treenailla huomisia esitelmiä varten tässä. Tälle viikolle mahtuu vielä raportin kirjottelua, yksi tentti sekä muutama muu koulutehtävä, ja viimeiselle viikolle on tungettu ainakin yhden verkkotehtävän teko, kaksi kirjoitelmaa på svenska sekä tentti. Kahden viikon päästä olen HYVIN onnellinen ihminen kun tää kaikki on ohi kokonaiseksi neljäksi kuukaudeksi! ^^,

Mutta edes epäinhimillinen määrä koulutehtäviä ei pystynyt pilaamaan iloista mieltäni tänään. Oli nimittäin aivan uskomaton sää - jälleen kerran! Aamulla koiraa lenkittäessä melkein jo mietin, että on se lämpötila vielä liian kylmä mun ihanalle H&M:n 3/4-osahihaiselle nahkarotsille, mutta rohkenin sen kuitenkin laittaa kouluun päälle. Hyvä niin, sillä päivästähän kehkeytyi taas todella lämmin, ja nahkarotsi osoittautui lopulta koulusta päästyäni täysin tarpeettomaksi lämmikkeeksi. Tänään siis päällä:

Topit ja wetlookit / Gina, rotsi / hm, korut / Guess & Kultajousi & hm, laukku / Longchamp, kengät / Dinsko

Käyn vielä nopeesti esittelemään koiralle ruotsiksi yritysesitelmää ja katsomaan läpi seminaarimateriaalia. Huh huh, oon kyllä jo huomennakin näiden kellonlyömien aikaan melko ilonen. Palaillaan ehkä sit illalla! :D

8 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Onks Menni nyt pysyvästi Mikkelissä? :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi että oot taas nättinä ollut :D Mulla oli tänään muuten ihan samanlaiset housut tai no leggarit jalassa, kun sulla. Tai ei ne nyt ihan samat voi olla, kun Vero modasta ostettu, mutta ainakin ihan saman näköiset :) Minkä kaupungin H&M:ltä oot ostanut ton nahkarotsin ja onko siitä jo kauan aikaa? Tosi hyvännäköinen nimittäin :)

Chloe kirjoitti...

Tosi ihana asu :)

juulia kirjoitti...

Nahkarotsi = kuolaan. Ihan törkeän hieno. Mulla on vielä kesäkuun eka päivä seminaari, jossa pitäis esitellä tällänen julmetun laaja työ, jota ollaan viimeset 6 kuukautta tässä väännetty ja siihen asti riittää vielä muutakin hommaa, vaikkei tässä vikoilla viikoilla taida luentoja ollakaan kuin se 2/viikko : ) Onnittelen siuta todella kovasti kun pääset jo noin ajoissa eroon koulusta !

Anonyymi kirjoitti...

Pakko muuten kysyä, että teetkö noille hiuksillesi mitä aamuisin vai ovatko luonnollisesti tuollaiset? Tosi hyvältä näyttävät tässä tämän(kin) päivän kuvissa..

Aattelin siis, että käsitteletko niitä miten näin arkisin, silloin kun ovat vapaana? Föönäätkö tai laitat jotain tuotetta niihin tms. vai eikö niille ole tehty yhtään mitään muuta kuin tietenkin harjattu yön jäljiltä?

En tiedä ootko tehnyt joskus aiemmin tälläisen postauksenkin sun arkihiustenlaitosta, mut kiinnostas tietää siitä. Tosi hyvännäköiset hiukset tolleen vapaanakin sulla siis :)

mad-sanna kirjoitti...

Oho en tiiä julkaistuiko se mun äskeinen keskeneräinen kommentti, mut pistewtääs uusiks. Hansu oot hottis! Ommaan sulle: Jimi Hendrix - Foxey Lady

You know you're a cut little heartbreaker
Foxy
You know you're a sweet little lovemaker
Foxy

Hyvää kevättä! ^---------^ <33

Hanna-Reetta kirjoitti...

Henna: Ei oikeastaan, se majailee täällä aina sillon kun mulla ei oo kiireistä viikkoa. :) Aika vähän oli talvella, mutta nyt se kyllä varmastikin on tän loppuajan täällä, ku koulu loppuu jo ensi viikolla, eikä sit päivät oo enää niin pitkiä koulu+työ -yhdistelmän takii! :) Ja tarviin tänne jotaki seuraa ja tekemistä kun ei sit oo enää tosiaan muuta ku niitä töitä! :D

Anonyymi: Oo kiitos paljon! :) :) Wetlookit on aivan ihanat miusta, mut harmi vaan ettei nykyään oikein mistään löydä sellasia hyviä ku vuos sitten, Ginassa ainakin kaikki on liian kimaltavia ja muualla ei edes ole. :/ Nahkarotsin ostin Pariisin H&M:ltä vuosi sitten, enkä itseasiassa oo törmänny tuollaieen Suomessa. :( Tosi harmi, nimittäin tuollainen beige yksilö jäi ostamatta, ja vähänkös harmittaa. :/ Ei ollut nimittäin hinnallakaan pilattu..

Chloe: Voi kiitoksia kovasti. :)

juulia: Kiitti, toi nahkis on kyllä ihan miunkin yks lempparein! :) OHO, no kyl sie oot työstänykkin seminaaria, jos 6 kk ootte tehny! :D Meilläkin oli syksyllä kans laajempi seminaari, mut sitä työstettiin "vaan" se syksy. Onnee hei sen seminaarin tekoon! Ja kyl se siunkin kesäloma sieltä hyvin pian tulee! ;)

Anonyymi: Voi kiitoksia tosi paljon kehuista. :)) Mun täytyy myöntää, että suorastaan vihaan hiusten laittoa, kun mielestäni en osaa laittaa näitä koskaan hyvin. :D :D Mulla on luonnostaan aivan tikkusuorat hiukset, ei kiharan kiharaa missään. Tuolleesa mitä nyt oon kihartanut monena päivänä, oon tehnyt suoristusraudalla pyöräyttelemällä, ja tietty paljon lämpösuojaa ensin ettei tukka kuivu. :)
Yleensä tykkään pitää tukan suorana ja käyttää sivuotsista, mutta nyt kun oon uudelleen löytänyt tän keskijakauksen parin viikon takaisen värjäyksen jälkeen, niin oon ruvennu vähän kihartamaan tosiaan sillä suoristusraudalla melkeen joka aamu. :) Voisin tehdä joskus tässä hiuspostauksen (en olekaan ennen tehnyt) jahka opin enemmän tuota omien hiusten laittoo, kun tosissaan en yhtään osaa/edes tykkää laittaa hiuksia. :D Hehe.

mad-sanna: Ei oo tullu joku sun aikasempi kommentti? :o Mut hei paljon KIITOKSIA ihana murmeliseni!!!<3<3 Fiilistelin tuota biisiä päivällä laitellessani ruokaa. 8) Hyvää kevättä siulle kans, nähdään pian! :)<3

Anonyymi kirjoitti...

Kaksikielisyys maksaa Suomelle 1-4 miljardia euroa vuodessa.

Kepun puoluesihteeri Timo Laaninen järjesti eri puolueiden salaliiton jotta pakkoruotsista ei keskusteltaisi eduskuntavaaleissa 2011. Puoluekartelli häpäisee länsimaalaisen demokratian.

Pakkoruotsin tyrkyttämiseen Kepu ja muut valtapuolueet käyttävät ulkomaita, niiden lehdistöä sekä kansainvälisiä järjestöjä puuttumaan Suomen sisäisiin asioihin.

Ruotsin poliitikot ja sanomalehdet puuttuvat vaalien jälkeen avoimesti Suomen sisäisiin asioihin, kuin Neuvostoliitto aikoinaan.

Oddasat 19.4.2011 asenteellinen uutisointi Suomen vaalituloksesta, uutistenlukija Jenna Rasmus käytti vaalivoittajasta jopa sanaa "rasistinen". Leimaamaansa suomalaista puoluetta ei Oddasat haastatellut, vaikka esitti siitä rajuja ja asiattomia väitteitä.

http://www.thoughts.com/aabee/oikeaa-tietoa-suomesta