14. huhtikuuta 2011

päivän asua

Nyt onkin ihanan pitkä viikonloppu kotona luvassa, sillä ajelin jo tänään iltapäivästä Savonlinnaan. Huomenna heti aamusta marssin luottokampaajani luokse mallikuvat mukanani, ja pääsen todella pitkästä aikaa tekemään jotain tälle äärimmäisen kulahtaneella kuontalolleni (tätä on kyllä odotettu). En ole Mikkelistä ruvennut edes etsimään mitään hyvää ja edullista kampaajaa, vaan yritän aina käydä täällä Savonlinnassa vakiokampaajallani. Viikolla tulee täällä niin harvoin oltua että hiustenlaittoväli venyy aina aivan liian pitkäksi. Ehkä pitäis ruveta Mikkelistä joku hyvä ja opiskelijakukkaroystävällinen kampaamo etsimään, ettei tukka pääsis ihan näin kauheeseen kuntoon enää toista kertaa. :D (Mikkeliläiset huomio, mitä hyviä kampaamoja Mikkelistä löytyy? :o) Myöhemmin sit huomenna päivällä nähdään Anniinan kanssa pikaisen kahvittelun merkeissä. Kaupungissa pitäisi hoitaa sata ja yksi juttua, mutta kiireisen päivän jälkeen päästäänkin sitten siirtymään perheen ja poikaystävän kanssa viettämään viikonloppua hirvimajalle, eli todella rentouttava eräjormailuviikonloppu olisi tiedossa! ^^, En aio uhrata ajatustakaan koululle, tai muille arkikiireille!

Tulin kuitenkin nyt vaan nopsaan heittämään tämän päivän asukuvaset tänne. Ruvetaan nimittäin nyt tässä poikaystävän kanssa katsomaan Täykkäreitä, joten toivotan kivaa torstai-illan jatkoa (eli viimeistä alkavaa torstai-illan tuntia), ja mukavaa loppuviikkoa! :)


Paidat / hm, farkut / Only, laukku / Calvin Klein, kengät / Dinsko

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva asu! Tennarit tekee heti sellasen ihanan reippaan lookin :)

Anniina kirjoitti...

Vähän outo nähdä siulla noita tennareita, ku ei tosiaan ole tottunut kuin korkokenkiin :D mut oon samaa mieltä Sofiinan kanssa et tennarit tuo aina reippaan ilmeen asuille! Tuokin asu näyttäis aivan erilaiselta saappaat jalassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka pitkä oot? Näyttäs et sulla on aikas pitkät koivet! :)

t. vakkarilukija

Anonyymi kirjoitti...

Kaunokaiselle olisi haaste minun blogissani ;)

http://styleminea.blogspot.com/

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sofiina: Eikös vain, tuli kyllä ihan eri näköinen lopputulos tennareilla, mitä olis joillain perus korkkarisaappailla tullut. Paljon keväisempi jotenkin! :)

Anniina: No joo, oli kyllä jännä kävelläkin pitkästä aikaa (no okei, jos nyt UGGeja ei lasketa) tasapohjaisilla kengillä! Oon kyllä tykästynyt noihin tennareihin sen verran, että tulee varmaan nyt pidettyykin niitä todella usein. :) Mutta kyllä mie oon ehottomasti enemmän korkokenkä- ja ballerinaihmisiä kuin tennarityyppiä, vaikken montaa paria korkkareita/baltsuja omistakaan. Vielä. ;) Missio "osta kesällä PALJON kenkiä" alkakoon, hehe. ;)

Anonyymi: Olen suunnilleen jonkun 166 tai 167 cm, eli en nyt mikään hirveän pitkä loppupeleissä. Mutta kyllä mulla melko pitkät koivet on, haluisin vaan vielä olla paljon nykyistäni pidempi! :D Ja mukava kuulla, että sieltä ruudun toiselta puolelta löytyi vakkarilukija! :)

Minea: Oih, paljon kiitoksia kivasta haasteesta! <3 Teen sen kyllä aivan ehdottomasti jossain vaiheessa! :) Kiitän. ^^,

Enni kirjoitti...

Ihana blogi sulla!

http://enninkengissa.blogspot.com/

Hanna-Reetta kirjoitti...

Enni: Kiitoksia paljon, kiva hei että pidät! :)