9. toukokuuta 2011

kirkas katse kohti kesää


Viimeisin lisäys kauneustököteissäni on Biothermin Aquasource Eye Perfection -silmänympärysvoide. Noloa ehkä myöntää, mutta tää on miun ihka ensimmäinen oma silmänympärysvoide! <:D Silmänympärysvoiteiden käyttö tulisi nimittäin aloittaa silloin, kun alkaa silmämeikkiä käyttämään, mutta kuka ylä-, saatika alakoululainen rupeaa vielä näin tarkasti herkkää silmänympärysihoa hoitamaan? Veikkaan, ettei kovinkaan moni. En kuitenkaan ihan aloittelija ole noiden silmänympärystuotteiden kanssa, sillä olen kyllä kokeillut monenkin merkkisiä silmänympärystököttejä, ja testereistä, joita mulla on ollut, on riittänyt aina pitkäksi aikaa voidetta käyttöön. Sitä kun ei tarvitse eikä kannatakaan isoja määriä pienelle alueelle levittää. Mutta nyt mulla on sitten ihan ensimmäinen oma, jee! :D

Biothermin Aquasource -silmänympärysvoide lupailee muun muassa kosteuttaa tehokkaasti silmänaluksia, ja tämäpä mulla oli ihan ykköskriteeri silmänympärysvoiteessa - vielä kun ei tartte ryppyjä ruveta korjailemaan. ;> Sananmukaisesti tän tuoteseloste menee näin: "Kosteuttava hierontamekanismi 360 °. Raikas geeli sisältää kalsiumia, manganesen kristalleja ja Aqualiss -yhdisteen, joka vastaa viidentuhannen lähdevesilitran kosteuttavaa vaikutusta. Vähentää kuivuudesta johtuvia juonteita, tummia silmänaluksia ja silmäpusseja". Sounds good to me!

Kesäksihän tämä on ihan unelma: nuo tuubin kolme ihanan kylmää kuulaa virkistävät aivan mahtavasti, kun aamulla rullaillee tuotetta silmänalusiin. Tuo on myös pakkauksensa (tai mikä sana tuolle ois nyt sopiva, meinaan siis tota tuubia ja noita rullia :D) ansiosta todella nopea ja helppo käyttää. Olen vasta pari kertaa tuotetta kokeillut, mutta ensimmästen testailujen perusteella olen ainakin ollut tyytyväinen: kosteuttaa todella mukavasti, imeytyy nopeasti, oli kyllä helppo levittää, ja ei jätä luomia yhtään tahmaiseksi. (Joku kokeilemani silmänympärysvoide on nimittäin tämän tehnyt..) Löytyy kyllä ehdottomasti mun kesän top kolmosesta! :)

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Moikka! Kiitos ihanasta kommentista! On aina niin kiva kuulla kehuja (muutakin kuin kiva laukku tms.;), varsinkin, kun kirjoittaminen on mulle aika tärkeä asia. :)

Mä olen kanssa tässä miettinyt, olisiko jo aika ostaa ensimmäinen silmänympärysvoide. Jotenkin on ollut sellainen olo, että se on vähän sama kuin ostaisi ryppyvoidetta, mutta ihan eri juttuhan se on. Silmänympärysvoiteen kun ei pitäisi olla mikään ikäihmisten juttu. Tosin ikää tulee huomenna lasiin 25, joten ehkä ikäihmistenkin voiteet olisi aika ottaa ennaltaehkäisevään käyttöön. :D

Paljonko tuo maksoi? Biotherm on ainakin tähän astisella kokemuksella ollut ihan kelpo merkki!

Mun oma blogi on hiljentynyt (ainakin postaustahdiltaan) nyt hieman, koska pian on luvassa jotain kivaa toiselta suunnalta ja mun resurssit kuluu aikalailla siihen. Vinkkailen asiasta pian blogissani. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin aloin tämän postauksen ansioista miettimään, että pitäiskö minunkin hankkia silmänympärysvoide. Olen 19, enkä ole koskaan sellaista käyttänyt eikä mieleen ole edes tullut, että sellaisen hankkisin vaikka joskus itsekin luin jostain lehdestä joskus, että sitä pitäisi alkaa käyttämään silloin kun aloittaa meikkaamisenkin ja sen nyt olen aloittanut jo vuosia sitten. Voisihan tuo ihan fiksu hankinta kuitenkin olla nyt :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Derya: Täytyypä käydä vilkaisemassa siun blogi. :)

Minna: Jep, mulla oli kans tuo ajatus joskus, että sama kun ostais samalla ryppyvoiteet ja kaikki. :D Mutta eri asiahan se ihan täysin tosiaan on.
Biotherm on myös yksi miun suosikkimerkki ihonhoitotuotteissa, ja tuo Aquasource on myöskin osoittautunut ihan loistavaksi. Tuolla on hintaa 43 €.

Anonyymi: Hihi, kyllä mie suosittelen hankkimaan herkälle silmänympärysiholle ihan oman voiteensa, ei oo hukkaostos. :) Ja vieläpä kun aamulla sitä laittaa, niin herääkin ihan eri tavalla. :D Heh!