22. toukokuuta 2011

kurkistus meikkipussiini

Olen aikaisemmin esitellyt teille, mitä käsilaukkuni pitää useimmiten sisällään, ja muiden tavaroiden seassa siellä kulkee mukana miulla aina meikkipussi. Ajattelinpa antaa teille seuraavaksi pienen kurkistuksen, mitä kaikkea tuo pussukka sitten pitääkään sisällään! :) Vanha, ihana ja pitkään minua palvellut Björnborgin meikkipussi jäi lopullisesti liian pieneksi, ja nykyään kannan mukana vähän turhankin suurta Dior Parfumes -meikkipussia silloin kun se laukkuun sattu mahtumaan. Liikaa tavaraahan siellä on, mutta tiedän tarkalleen, että sen kerran kun pussista jotakin erehdyn karsimaan pois, niin hetihän niitä sitten tulee tarvitsemaan. :D Heheh. Mutta nyt itse asiaan: tällaisia tämä tyttö tarvitsee loihtiakseen päivämeikkinsä:




Se ihminen, joka on keksinyt meikinpohjustusvoiteet, ansaitsee minulta kultaisen kädenpuristuksen. Nykyään en voisi ehkä elää ilman Lumenen Matifying Primer -meikinpohjustusvoidetta, enkä varsinkaan ilman maailman parasta silmämeikinpohjustusvoidetta; Lumenen Eyeshadow Primeriä. :D Jälkimmäisellä voi pohjustaa myös huulet, eli kyllä pysyy taatusti meikki koko päivän hyvännäköisenä, kun joka kohdan voi pohjustaa näillä. Mulla käy T-alue kiiltämään hirmu helposti päivän mittaa (varsinkin jos käytän nestemäistä meikkivoidetta, eli lähes aina), ja puuteria saa olla lisäilemässä ihan jatkuvasti. Tuon mattapinnan jättävän primerin ansiosta voi jättää vaikka puuterin kotiin, sillä eipä nimitäin kasvot käy kiiltämään pahemmin tuon ansiosta! Ennen luomivärin levittämistä olin aikaisemmin "pohjustanut" luomet meikkivoiteella, ja sekös lopulta oikein edesauttoi luomivärien valahtamista luomivakoon. Puuteri auttoi vähän, mutta nykyään olen ihan myyty tuolle Lumenen luomienpohjustukselle! Muittenkin merkkien pohjustustuotteita olen kokeillut, mutta kyllä nämä Lumenen yksilöt vain voiton vievät. :)


No meikkivoiteet. Diorin pitkäkestoisesta, erittäin peittävästä ja samettisen lopputuloksen jättävästä Forever -meikkivoiteesta olen tykännyt valtavasti, ja vielä se kulkee meikkipussissa mukana. Kesää kohden tosin BareMineralsin mineraalimeikkivoide on syrjäyttämässä sen ihan 6-1, ja tuleepahan sitten pursuilevaan meikkipussiin huimasti tilaa, kun Diorin voi jättää pian pois. Molempien meikkivoiteiden siveltimet mahtuvat myös hyvin meikkipussukkaan. Tuon nestemäisen meikkivoiteen sivellin on tosin aina vielä erikseen jossain pakastepussissa, ettei se sotke koko muuta pussia.

Oon päässy normaaleista kivipuutereista tähän irtopuuterien maailmaan, ja Isadoran Perfect Loose Powder on osoittautunut loistavaksi sellaiseksi. "Transparent" irtopuuterina se on "väritön" tai "läpinäkyvä" irtopuuteri, joten se vaan kiinnittää meikin, ja vie sitä kiiltoa pois, joten eipä tarvitse enää tuskailla, tuliko ostettua oikean värinen puuteri, tai olla vaihtamassa kesälle tummempaa sävyä. :)


Poskipunan sijaan olen käyttänyt Oriflamen Bronzing Pearls -aurinkopuuterihelmiä poskipunan tapaan (sekä myös ihan aurinkopuuterina tietysti), sillä mielestäni mitkään vaaleanpunasävyiset poskipunat eivät vaan sovi mulle. Miulta kyllä löytyy nuo bronzing pearlsit myös vaaleanpunaisessa värissä, ja kesällä ne saattaisivatkin olla ehkä raikkaammat. :) No kuitenkin, tällä hetkellä meikkipussista löytyvät vain nuo ruskeat helmet sekä näpsäkkä poskipunasivellin.


Kaksi kulmakynää on löytänyt tiensä meikkipussiini, ja nekin ovat jo melko nysiä molemmat. Tummempaa käytän aina silloin, kun oon juuri värjännyt hiukset ja ne ovat tummimmillaan, mut sitten kun ne myöhemmin haalistuvat, niin käyttöön otan tuon vaaleamman, hehe. :D Vaikka noissa ei ole kamalan paljoa eroa, niin silti aina välillä vaihtelen, kumpaa käytän. Onneksi pian pääsenkin uuden kulmakynän ostoon, niin vois kyllä kerralla katsoa täydellisen värin - ja jonkun paremman merkin kun Lumene. Tuon tummemman ruskean kulmakynän merkistä ei ole mitään hajua, sillä lainasin sen joskus äidin meikkipussista, ja se on jäänyt sille tielleen, eikä mitään merkkiä ole enää erotettavissa. :D




Kuten täällä blogissa olen jo useasti maininnutkin, niin päivämeikkiini kuuluu aina luomiväri, ja 95 %:sti se on mustavalkoinen. Näinpä kuljetan meikkipussissani pelkästään Diorin 2 couleurs -duoluomiväriä, (sävy 065 Black Out). Koska Diorin paletissa on ainoastaan tuo kaksipäinen aplikaattori, kulkee meikkipussissani myös Iberon luomivärisivellin, jolla häivytän aina luomivärin. Jos taas haluan lopputuloksesta tummemman ja kimaltelevamman, niin pussissa majailevat myös Make Up Storen darkness -sävyinen "kimallejauhe", sekä Oriflamelta tilattu valkoinen shimmeri. Noita käytän melko harvoin, mutta välillä tulevat ihan tarpeeseen. :)


Eyelinereitä miulla on myös kaksi, ja molemmat ovat nestemäisiä. Diorin Style Lineriä olen käyttänyt jo melko kauan, ja se on ihan ykkönen eyelinereista. Siinä on ohut sivellin, jolla saa erittäin tarkan ja ohuen lopputuloksen, mutta halutessaan sillä saa aikaiseksi myös paksut kissarajauksetkin. Tuo purkki alkaa olla jo ihan totaalisen lopuillaan, joten ostin toiseksi lineriksi kokeiluun Lumenen Blueberry Liquid Eyelinerin. Voin kertoa, että se on kyllä täyttä paskaa, oikeesti. Tai tämä ainakin miun mielipide. Voi tosin johtua siitä, että en ole tottunut eyelinersiveltimiin, jotka eivät ole yhtään "taipuisia", vaan sellaisia kynän kärjen mallisia kovia siveltimiä. Tuo on todella kömpelö, ja teenkin sillä ainoastaan rajauksien paksuimmat kohdat, kun oon niin surkea tuon siveltimen kanssa. Silmän sisä- ja ulkonurkat rajaan ohuella Diorilla vielä sen aikaa, kun sitä riittä. :)


Mulla on menossa tämä tuuhentavien ripsareiden vaihe, ja käytössä onkin tällä hetkellä "dramaattisesti tuuhentava" Dior Extase maskara. Ripsentaivutin on myös toki meikkipussin vakiovaruste.


Syvyyttä katseeseen saan mustalla Anytimen kajaalilla.


Make Up Storen Cover All monikäyttöinen peitevoide on osoittautunutkin oikein hyväksi tuotteeksi, vaikka ostettuani ja ensimmäisiä kertoja käyttäessäni tuomitsinkin tuon hukkaostokseksi. Oonko sitten oppinut käyttämään sitä paremmin vai mitä on tapahtunut, mutta peittää kyllä aivan loistavasti tummat silmänaluset ja finnit jos niitä sattuu olemaan. :) Oriflamen hide & treat pen -peitekynä on kuitenkin niihin finneihin paras peitevoide, ja tuo kulkee meikkipussissani ihan aina varalla. Oon käyttänyt tuota yläasteesta lähtien, ja kymmeniä tuollaisia on varmaan jo tullut käytettyäkin, mutta tuo on vaan niin loistava! En ole vielä törmännyt muihin peitekyniin (paitsi Lumenen äärettömän huonoon peitepuikkoon), tuntuu ettei tuon tyyppisiä saa enää mistään. Oriflamella nyt onneksi tuo on, ja tuo on kyllä ihan täydellinen hätäapu, jos sattuu tulemaan finnejä.


Ja matkassa on toki aina joku huulikiilto/huulipuna, ja tällä kertaa meikkipussista löytyi useimmiten käyttämäni Diorin Addict Ultra-Gloss Glow sävy 216 Lace Beige. Sephoran täydellinen huultenrajauskynä lähti matkaan Ranskan Sephorasta yhdellä eurolla (!!!), ja minä hölmö ostin vain yhden nuden värisen ja yhden vaaleanpunaisen kynän. Jos olisin ollut järkevä, niin oisin kyllä ostanut joka ainoan Sephorasta löytyvän nude-huultenrajauskynän (ja niitä kaikkia muitakin värejä), tuo nimittäin kuluu aika mukavaa vauhtia, kun sitä voi käyttää kaiken väristen huulipunien ja -kiiltojen kanssa.


Ja vihoviimeisenä meikkipussistani löytyy pientä randomsälää, eli pumpulipuikkoja, pinsetit, kynsiliima sekä pieni peili.

Sellainenpa oli sitten minun meikkipussini sisältö. Vähän sieltä pitäisi tavaraa karsia pois, niin mahtuisi meikkipussi kulkemaan jokaisessa laukussa vähän väljemmin. ;)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Menee kyllä näin miehenä tämä koko postaus yli hilseen :D En tajua noista mitään, mutta ehkä mun ei tarvikaan.

mad-sanna kirjoitti...

saanko tehdä sulle savonlinnassa meikki karsinnan :D ??

Anonyymi kirjoitti...

i have the same Dior foundation brush. I loveeee it !

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Haha, jostain syystä ei moni mies ymmärrä. Mutta niiku sanoit, ehkä teidän ei tarvitsekaan. :D

mad-sanna: Hih, sie niin vähän meikkiä käyttävänä ihmisenä karsisit miulta varmaan kaiken pois! :'DD

Megan: It really is the best brush ever!! :)