7. kesäkuuta 2011

pikkuveljen lakkiaistunnelmia

Enpäs nyt ihan heti muistakaan, milloin viimeksi olisi omalla kohdallani ollut sellainen kesän alku, ettei lakkiaisia ole päässyt juhlimaan. Omat valkolakkijuhlani olivat keväällä 2009, ja sitä ennen juhlittiin monen montaa serkkua. Viime vuonna valkolakin painoi päähänsä moni ystäväni, ja tänä vuonna olikin sitten taas meidän perheellä aika järjestää toiset lakkiaiskemut, kun pikkuveljeni sai yo-todistuksen kätöseensä. Kevään juhlat ovat aina ihan parhaita, kun pitkän ja kiireisen talven jälkeen pääsee ensimmäistä kertaa pukeutumaan kesäisiin juhlavaatteisiin, ja näkee pitkästä aikaa sukulaisia, joita ei talvella ehdi näkemään. Meillä ei asu yhtään sukulaista varmaan 200 kilometrin säteellä, joten harmikseni sukuloiminen jää aina vain kesäkuukausille, jolloin on sitten paremmin aikaa matkustella.

Seuraavillekin keväille on tiedossa onneksi lakkijuhlia, mutta niitä ennen muistelen tässä vähän tuota viime lauantaita, ja pistän muutaman kuvan Juhon lakkiaistunnelmista tänne. Lähinnä siksi, että näätte tuota mun juhla-asua sekä -kampausta. ;)


Tällaista kampaustahan minä aluksi ajattelin kemuihin, mutta päädyinkin lopulta vain kihartamaan pidennykset tollaselle melko loivalle kiharalle, ja jättää vain auki toiselle olkapäälle. Säästin hermoja laittautumiskiireiden keskellä, ja lopputulos oli itseasiassa huomattavasti kivempi, mitä tuossa mallikuvassa - minun mielestäni ainakin. :)

Maailman paras kummitäti!

Valokuvattavana sai kyllä olla kerran jos toisenkin. :>

Murun kanssa mätsättiin.

Kummipojan kanssa. <3

Juhlat ovat aina ihania, ja varsinkin sellaiset, missä näkee koko sukua yhtä aikaa. Onneksi sellaisia sukukekkereitä, minne itse on päässyt osaa ottamaan, on ollut nyt varmaan joka vuosi varmaan yli kymmenen vuoden ajan. Meillä on todella iso suku, ja aina on joku valmistumassa, pääsemässä ripille tai menossa naimisiin. Tälle kesälle mahtuu vielä ainakin yhdet rippijuhlat, ja niitäkös minä taas innolla odotan! :)

7 kommenttia:

juulia kirjoitti...

Ihana miten tuossa (ilmeisesti) perhekuvassa te kaikki, veljeäsi lukuunottamatta, mätsäätte värimaailmaltanne ihanasti yhteen ! Pisti heti silmään : ) Ootko värjänny tukkaa tummemmaksi vai kuvittelenko ? : )

Anonyymi kirjoitti...

Tuo mekko imartelee sun kroppaa niin hyvin. Ihana.

Anonyymi kirjoitti...

sullahan on ihan musta tukka nykysin!

Elbu kirjoitti...

Upea mekko! :)

Henna kirjoitti...

Ihana kun teillä oli kaikilla (paitsi Juholla) tuota punaista/pinkkiä :D. Vähän oot muuten paljon paljon vanhemman näköinen tuossa mustassa tukassa. Oot jotenkin ihan eri Hansu :D.

Anonyymi kirjoitti...

Oot ollut kyllä tosi nättinä ja aivan ihana mekko :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

juulia: Joo, mätsättiin kyllä loistavasti yhteen, Juholla olis kyl vielä pitäny olla pinkkiä. ;) Ja tiedätkö, tuo miun pinkki asu ei ollu ees suunniteltu tuohon! Äiti ja iskä nyt aina mätsää yhteen, mutta mie en tarkoituksella tällä kertaa niihin. :D Hyvä sattuma siis. Tukka on joo saanut uutta väriä, kävin loman jälkeen tummentamassa sitä pidennysten kanssa saman väriseksi. Tuli kyllä liian tumma miun makuun. :/

Anonyymi: Voi kiitos paljon mukavasta kommentistasi! :)) Tykkään tuollaisista vartalonmyötäisistä mekoista hurjasti. <3

Anonyymi: EII ei ei missään nimessä musta! :D Mustaa tukkaa en henkilökohtaisesti värjäisi itselleni, mutta kyllä tuosta tumman ruskeasta tuli aivan liian mustaan vivahtava viime kampaajakäynnillä. :( Miulla tahtoo väri haalistua melko nopeesti, joten tässä tilanteessa voi jo sanoa, että onneksi. ;)

Elbu: Kiitos! :)

Henna: Heh, harmi et se näyttää noin paljon mustalta, vaikka se on ihan tumman ruskee. :D Joo, mut kyllä se miustakin näyttää mustalta, sais jo haalistua. Ai näytänkö? :D Oon ihan eri Hansu näköjään jokaisessa tukanvärissä. ;))

Anonyymi: Kiitoksia kovasti! :))