15. kesäkuuta 2011

vihdoinkin uudet kynnet näytille

Huh huh, kuin ihminen voi olla näin hajamielinen? Miun on pitänyt tulla laittelemaan kuvia uusista (krhm, "uusista", eli nyt jo lähes kaksi viikkoa vanhoista) kynsistäni jo monta päivää sitten Rodos-postailujen välissä, mutta Mikkelistä Savonlinnan kotiin muutettuani tavarat ovat tuntuneet olevan enemmän tai vähemmän hukassa, muun muassa kameran USB-johto enemmän. Eilen kun sen sitten vihdoin löysin ja päätin ottaa koneen, kameran ja USB-johdon poikaystävän luo mukaani, niin enkös minä kiireessä ottanut aivan väärän johdon, enkä saanut kuvia vielä eilen illallakaan kamerasta koneelle. :D No, tänään ovat viimein kynsikuvat koneella, ja pitkästä aikaa näätte uutta kynsilookkia meitsillä! :)

Nää tämänhetkiset kynnet tosiaan oikeestaan jo vähän vajaat kaksi viikkoa sitten Juhon lakkiaisiin, ja sen kertaisesta kynsihuollosta erityisen hankalan teki se, etten vielä tiennyt yhtään, minkä mekon tulen pukemaan juhliin päälle. Olisin halunnut kynsien mätsäävän asuuni täydellisesti, mutta koska mekkovaihtoehdot olivat limen vihreä ja pinkki, niin keksippä siinä sitten näyttävät kynnet, jotka sopivat molempiin väreihin. :D Ranskis olis tietty ollut varma nakki, mutta halusin kuitenkin ehdottomasti jotain mielenkiintoisempaa. Päädyttiin taas gritterkynsiin, mutta tällä kertaa tarrojen tai koristekivien sijaan kynsihuoltaja maalasi korsteet peukkujen ja nimettömien kynsiin! Nyt on sitäkin kokeiltu. ;) Ja tällaisetpa niistä tuli:


Noissa kuvissa kynnet ovat tosiaan jo yli viikon "vanhat", joten kasvurajaa ja kulumista näkyy jo pikkusen.. Päädyttiin tosiaan valkoiseen glitteriin, johon sekotettiin pinkkiä hilettä. Ja kyllähän nämä nyt selvästi kävi paremmin siihen pinkkiin mekkoon jonka juhla-asuksi lopulta valitsinkin, limeen eivät olis passannu ollenkaan. Heti kynsihuollon jälkeen olin kyllä vähän että njääh, en pidäkään näistä ja haluan heti uudet, mutta nyt mitä pidempään nää on ollu, niin sitä enemmän näistä tykkäilen! :D Ensi kerralle suunniteltiin sitten oikein kesäistä väriä kynsiin! En kyllä malta taas odottaa. ;)

Nyttenpä ennen kuin kesätyöt Kerimaassa ovat kerenneet edes kunnolla alkaa, sattu mulle tähän väliin jälleen pieni miniloma, sillä me lähdetään käymään Pohjanmaalla sukulaisten luona loppuviikosta. Siikajoella ja Oulussa olisi tarkoitus piipahtaa, ja Oulussa ehkä jopa vähän shoppaillakin. :) Eikä itseasiassa vain piipahtaa, vaan nyt kun perjantaina reissuun lähdemme, niin tullaan takaisin Savonlinnaan vasta juhannuksen kynnyksellä. Siikajoki ja Oulu ovat ihan parhaita paikkoja Suomessa, ja nyt olenkin erityisen innoissani kun pääsen taas sinne, sillä edellisestä vierailusta niillä kulmilla on kerennyt vierähtää jo kaksi vuotta. (Normaalisti ollaan käyty siellä sukuloimassa kaksi kertaa vuodessa.) Kiva loppuviikko siispä tiedossa! Mutta juhannuksena ja varsinkin sen jälkeen saan unohtaa minilomat täysin, sillä töitä on seuraaville viikoille aina elokuun puoleen väliin saakka niin runsaasti, että en muuta kerkeä ajatellakaan! ;)

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Tosi nätit kynnet, näyttävät! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Kiitoksia!! :)