22. elokuuta 2011

eilistä juhla-asua

Siikajoen reissulta on kotiuduttiin eilen illalla (jalka-parat huutaa armoa, kun halusin eilen viiden ja puolen tunnin ajomatkan suorittaa yksin :D), ja tänään starttasi viimeinen lomaviikkoni ennen ensi maanantain kouluun paluuta. Tosin loma loppuu oikeestaan jo tulevana lauantaina, jolloin mulla jatkuu työt sitten taas Mikkelissä. Alkuviikon aion siispä vain hemmotella itseäni nauttien vapaa-ajasta, pitkään nukkumisesta, kampaajan käsittelystä ja kasvohoidosta. Ah, ihanaa! ^^,

Eilen juhlittiin pikkuserkkuni rippijuhlia, ja sehän tiesi mukavaa yhdessäoloa sukulaisten (joita näkee aivan liian harvoin :( ) kanssa ja herkkuruokaa ;) Jonkin aikaa sitten ostamani musta kotelomekko pääsi ensimmäistä kertaa kokeiluun, ja asuni olikin eilen tämännäköinen
Jakku ja mekko / hm, korut / Kalevala Plisé, kengät / Dinsko


Ja vähän oli kiva nähdä kummipoikaakin pitkästä aikaa! <3 Sellaista siispä eilen. Nyt rupean tässä laittautumaan ja suuntaamaan kaupunkiin ja Jonille päin. Ihanaa kun molemmilla on nyt samaan aikaan loma meneillään, niin kerkeää tehdä kaikkea mukavaa :) Miten muilla on lähtenyt viikko käyntiin? Kivaa maanantaita kaikille! :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi tyylikäs asu, looks good girl! :D

ja miten suloinen kummipoitsu <3

mad-sanna kirjoitti...

täydellinen mekko ja sun kroppa on täydellinen <3 aaaivan ihana!

mad-sanna kirjoitti...

btw, tuli muute mieleen, että kun saan uuden listan käsinii niin tsekkaillaanko joku vkl millon tuun VIIMEIN käymään sun luona? :--)

Nanna kirjoitti...

Kyllä toi kotelomekko on vaan tyylikäs! :)

Tiia kirjoitti...

Oletpas tyylikkään näköinen :)

Anniina kirjoitti...

Meinasitko alkaa pitää nyt noita pidennyksiä? :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Sofiina: Voi kiitti! :) Jep, Olli on oikee hymypoika. <3

mad-sanna: Kiitos ihana!! <3 Kivat kommentit piristää aina niin paljon. :) Ja ihan ehdottomasti hetipaikalla ilmottelet siun vuorot ja vapaat niin katotaan VIHDOIN se sun tulo Migueliin! Miunkin pitää sit vähän toivoo vapaita, joten ilmottele ajoissa. ;) Pitäs edistyy joku päivä msn!

Nanna: Totta, se kyllä on. :) Sopii kaikkiin tilaisuuksiin!

Tiia: Kiitos kovasti! :)

Anniina: Eeeen mie, eihän nuo ole edes miun. :D Nyt ku sattuvat viel olee lainassa, niin nuita oli ihan kiva laittaa juhliin ja esim niihin meidän kesän päättäreihinkin laitoin. :) Pidennykset olis kyllä kivat kun ne sopi miusta ihan hyvin miulle, mut en niitä ihan tähän hätään vielä oo haikailemassa.