24. elokuuta 2011

farkkuleggins-uutuudet koeajolla

Eilen kiskasin jalkaan ensimmäistä kertaa vähän aikaa sitten ostamani uudet harmaat farkkulegginsit, ja täytyy kyllä sanoa, että oon totaalisen rakastunut noihin! Nyt kunhan vaan löydän jostain vielä sen täydellisen harmaan jakun, niin siitäpä se hauskuun vasta alkaa. Mutta eivät harmaat pillini olleet hassummat yhdistettynä mustaan pikeepaitaankaan, itseasiassa pidin eilisestä yksinkertaisesta asustani tosi paljon. :) Noista taisi tulla kerta heitolla suosikkihousuni!

Paita / Burberry, housut / Only, korut / Guess & Nomination & hm, laukku / Burberry, kengät /  Dinsko


Ja uudet hiuksetkin mulla on, tosin niihin ei tällä kertaa sen kummempaa tehty ku värjätty juurikasvu ja sinne tänne tehtiin värinpoistolla ohuita sävytysraitoja. En tykkää yhtään itelläni yksivärisestä tukasta, mikä mulla oli nyt viime kerralla ensimmäistä kertaa, vaan aina pitää olla joukossa jotakin vivahdetta tuovaa toista väriä tai raitoja. Ne edelliset hiukset oli muutenkin liian tummat mulle ja olisin nyt halunnut taas nämä ihant hiukset takaisin, mutta päätettiin kuitenkin että ei ruveta värinpoistolla haurastuttamaan hiuksiani. Katotaan sit ens kerralla mitä sillon tapahtuu, mutta vähän vaaleampaan ruskeaan haluaisin vielä tästä mennä. Mutta ovat nuokin kivat! :)

7 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Onpa todella hyvännäköiset farkut, istuu sulle todella hyvin!

Mä tykkään kans Onlyn farkuista, malii sopii meikäläisenkin ahteriin. :DDD

Reetta kirjoitti...

Farkut näyttää todellakin täydellisiltä sun päällä! Muutenkin asu on hyvin tyylikäs vaikka onkin yksinkertainen. Aina ei tosiaan tarvitse sitä sun tätä :)

mad-sanna kirjoitti...

oiii miten kaunis oot :) ihana! Kamala ikävä!

Selena kirjoitti...

Tosi hyvän näköset farkkulegginssit :) Itse en omista yksiäkään koska kaikki ovat olleet jotenkin tosi huonoja päällä. Pitää jatkaa etsimistä. :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Voi kiitoksia! :) <3 Onlylla on kyllä tosi hyviä farkkuja sekä farkkulegginsejä, taitavat tämänhetkiset kaikki farkkuni olla Onlyn! :)

Reetta: Kiitos siullekin! :) Kiva kuulla että nuo leggarit oli onnistunut ostos muittenkin mielestä ;) Ja ihan totta, vaikka pikkuiset yksityiskohdat ja "jujut" voivat tuua paljon ilmettä asulle ku asulle, niin ei niitä läheskään aina tarvita! :)

mad-sanna: Kiitos!! <3 Miullakin on jo hiiirmunen ikävä sinuu, onneks pian nähään. :)

Selena: Kiitos paljon! Jatka ihmeessä etsimistä (Vero Modassa on miusta tosi kivoja! :)), farkkulegginsit ovat mielestäni huomattavasti "oikeita" farkkuja mukavammat. :) Talvella vaan saa nähä kuin tarkenee! :D

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

noi farkkulegginsit kiinnittivät heti mun huomioni. Mikä noiden mallin nimi on? :)

Tosi kivannäköinen päivän asu kokonaisuudessaan.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Moikka! Noiden farkkuleggareiden malli on "Luna highwaist leggings box del 7 refil" kokonaisuudessaan. :D Kiitoksia! :)