9. elokuuta 2011

garnierin päivävoide

Pikamoi!

Kuinkakohan pitkä aika siitä on, kun viimeksi oon ostanut jonkun kasvorasvan marketista? Aivan todella pitkä, sanoisin. Käytin aikoinani yläasteella ja lukioaikoina Garnierin Nordic Essentials -päivävoidetta, joka on varmaan sitten se viimeisin marketista ostamani voide ollut - sen jälkeen olenkin turvautunut Sokoksen kempparin, Kicksin sekä Oriflamen/Dermosilin voiteisiin.


Eilen kuitenkin iski oikein himo ostaa juuri tuota kyseistä, pitkän aikaa sitten käyttämääni kasvorasvaa. Syynä oli se, että tuo tuoksuu aivan yli-ihanalle! (No, oli syynä myös se, et miulla muutenkin oli kasvovoidepula meneillään..) Rypäleuutetta sisältävä voide on tosi raikkaan ja herkullisen tuoksuinen. <3 Marssin sitten Prismaan hakemaan reilut kuusi euroa maksavan voiteen kotiin. Kyllä oli illalla melko nostalginen tunne kun voidetta siveli naamalle - tuli nimittäin ihan yläaste mieleen! ;)


Garnierin Nordic Essentials päivävoide on tarkoitettu normaalin ja sekaihon päivävoiteeksi. Imeytyy ihan uskomattoman nopeasti ja sopii täydellisesti meikin alle. Omalla kokemuksellani voin sanoa, että voide todellakin kosteuttaa kasvoja tehokkaasti koko päivä, ja tää on kyllä just sopiva tuote pintakuivasta, mutta samalla sekaihosta "kärsiville" (vai mikä olisi oikea sana? :D) ihmisille. Ja se tuoksu on edelleenkin jotain niin parasta! <3


Nyt kelpaa kyllä aamulla ruveta laittautumaan, kun ihon voi valmistella noin mainiolla kasvorasvalla :) Todellakin suosittelen tätä kaikille teille, jotka haluutte kosteuttavan perusvoiteen, ja sen tulisi olla edullinen. Tässä on kyllä hinta-laatu -suhde kohdallaan! :) Olin suunnitellut ostavani Mikkelin Kicksistä Diorin päivävoiteen jota oon kans monesti kokeillut ja juuri sopivaksi miulle todennut. Siinäkin oli ihan samat ominaisuudet ku tässä Garnierissa; imeytyy nopeesti, loistava meikin alla, kosteuttaa ja tuoksuu ihanalle! ;)) Ehkä ostan sen kakkosvoiteeksi sitten tässä syksymmällä. Mut siinä vaiheessa saattaa tää Garnier jäädä kakkoseks, hih. ;)

Eilen ostin myös erään todella pitkään haaveilemaani jutun, mutta siitä saatte kehiin postausta myöhemmin! ;>

5 kommenttia:

mad-sanna kirjoitti...

Mäki käytin tota yläasteella :D sillon se makso vähän alle femman, tosin lopetin sen käytön joskus kun satuin tsekkaaman mitä tää tuote sisältää. En tiiä onko sitten koostumuksen raaka-aineet muuttunu noilta ajoila(?)

Hjenn kirjoitti...

Hanskuuuuuu... haluisin pikku Mennin kuvia johonkin postaukseen :) Se on niiin söpö <3

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: Mie en lueskellut tuoteselostuksia sillon yläasteella, enkä kyllä tänäkään päivänä, joten en oikeen osaa verrata onko sisältö muuttunut radikaalisti tai millään lailla. :/ Muistelinkin et myös sie taisit tuota käyttää! :)

Hjenn: Hahaaa, varmaan pitääkin sisällyttää johonkin postaukseen pikku Mennistä kuvia! :D En ookkaan pitkiin aikoihin laittanu!

Anonyymi kirjoitti...

Hei nyt vittu oikeesti..

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: ...Niin??