5. elokuuta 2011

hennesiltä shopattua

Miulla on takanani pikku shoppailupäivä näin vapaapäivän (ja ehkä vähän palkkapäivänkin) kunniaksi. Oikeasti piti lähteä ostamaan pelkästään yksiä ihania aurinkolaseja, jotka on ollu mulla Visiossa jo huhtikuusta saakka varauksessa (krhm, heh heh.. :D) sekä näitä kahta Hennesin taivaallista, jo hennesin syksyn himotukset -postauksessa ylistämääni hametta:


...Mutta tietysti miun tuurilla Visio oli just tänään poikkeuksellisesti kiinni (ei uusia aurinkolaseja :( ) ja noita Hennesin ihania hameita löytyi myymälästä vain koossa ääretön. Mut hätä ei ole tämän näköinen, sillä aurinkolasiostoksille suuntaan paremmalla onnella maanantaina, ja Hennesille jätin ihan paineissa miun puhelinnumeron, että soittaavat ja varaavat miulle sitten oikeankokoiset hameet kunhan noita tulee lisää. :D Toivottavasti niitä tulisi jo alkuviikosta :) Sitten saisivat haaveilemani hamoset rakastavan vaatehuoneen ;)

Mutta kyllähän sieltä Hennesiltä tietysti tarttui yhtä sun toista matkaankin, ja oon jo kerenny ostokseni kuvailemaan. Yritin kuvailla vaatteet pihalla, että kuvista tulis vähän mielenkiintoisempia, mutta tietty alkoi viimeisen vaatteen kohdalla vielä vettäkin satamaan :D Mutta tässä nyt tämän päiväiset Hennesin löydöt:


Vaikka ylipolven pituista kynähametta en mustana tai harmaana tällä kertaa saanutkaan, niin tummansininen hamonen lähti kyllä matkaani. Tää ei ole oikeastaan kynähame, vaan levenee helmasta. Päivän asu kuvien muodossa saatte sitten hitusen parempaa materiaalia tästä ihanuudesta :D


Musta klassinen kotelomekko lähti sovituskoppiin lähinnä hetken mielijohteesta, mutta sovitettuani tuota en pystynyt enää jättämään sitä kauppaan odottamaan toista ostajaa, vaan siirsin mekon suoraan "kyllä" -pinoon. Keksin siinä tietysti itselleni hirveen hyviä tekosyitä miksi pitää ostaa tuo, koska parin viikon päästähän me mennään pikkuserkkuni rippijuhliin, jonne tietysti tarvitsen uuden mekon, ja johan tässä kohta täytyy jo alkaa katselemaan sillä silmällä pikkujouluasuja.. :D Eli selkeesti tarvitsin tuon :D


Tää sopi tosi kivasti tulevan mustan kynähameeni pariksi, sekä myöskin nyt ostamani tummansinisen hameen kaveriksi, joten vajaan kympin maksanut sininen paita lähti oitis kassan kautta kotia.


Ja viimeinen ostokseni olikin sitten pitkään haaveilemani chino-pöksyt mustana. Beessin värisenä olette mulla yhdet chinot nähnyt melko monessa päivän asussa, mutta nyt on kiva kun on mustatkin! :) Vähän helpompi yhdistellä näitä sitten moneen asuun.

Sellaisia ostoksia tällä kertaa. Mitäs piditte? :) Tämän syksyn Hennesin mallisto on kuin tehty mulle, sillä sieltä löytyy ihanan klassisia ja "sihteerimäisiä" vaatteita, joista ite tykkään ihan tolkuttomasti. Voi olla, että ens kerran kun hamejahtiin henkkamaukalle menen, voi ostoskassista löytyä jotain muutakin kun pelkkiä mustia ja harmaita hameita.. :D No, katsotaan sitten ens viikolla sitä.

Sen lisäks että pitäkää mulle peukkuja noiden kahden hameen suhteen, peukuttakaa myöskin huomisen sään puolesta. Ollaan kaverin kanssa menossa päivällä issikkavaellukselle (tosin vain tunnin kestävälle sellaiselle), niin ei olis mitenkään hirveen kiva jos vettä tulis kuin Esterin sieltä :(

Psssst! Tässä muuten olis vielä loppuun tämän päivän shoppailu asuni. En muisat milloin viimeksi olisi farkut ollu mulla jalassa, mutta tänään kyllä oli sen verran vilpoinen päivä, että farkut ja jakku olivat nappivalinta!

Jakku / hm, paita / Calvin Klein Jeans, farkut / Only, koru / SNÖ of Sweden, laukku / Burberry, kengät / Dinsko

2 kommenttia:

Mona kirjoitti...

Ihania ostoksia!:) Ja huoh, sulla on melkoinen laukku uvalikoima!:) Tykkään:)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Mona: Kiitos kommentistasi! <3 Hihi, joo laukkuja on kertynyt mukavasti - ja kertyy taatusti tulevaisuudessa vielä mukavammin! ;) Oon henkeen ja vereen laukkuihminen, ja mulla on aina suunnitteilla ostaa uusi laukku. :D Se on vaan sellanen asia, joka kulkee joka päivä kaikkialle mukana, niin haluan panostaa niihin sitten ihan kunnolla. :) Voisin tuhlata joka ikisen palkkani vaan laukkuihin, laukkuihin ja laukkuihin! :D Heh... :D