16. elokuuta 2011

mökkeilemmään!


Vaikka ilmat eivät nyt lainkaan suosi meitä vasta lomansa alottaneita, lähdetään me Jonin kanssa muutamaksi päiväksi mökille erakoitumaan. Harmittaa kun en ole kerennyt mökkeilemään kesän aikana ku muutaman kerran, ja nyt sitten kun sitä aikaa olisi, niin eipä ne ilmat puolestaan suosi.. No, villasukat ja lämmintä vaatetta on mukana laukun täydeltä, joten harmaa sää ei tässä mitään estele! :) Lisäks jos aika meinaa käydä pitkäks, viidentuhannen palan palapelissä riittää hommaa vaikka molemmille illoille, hehe ;) (Meillä on ollu perinteenä koota jotain himo-isoja palapelejä aina mökillä, mutta 5000 palaa ei ole vielä koskaan ollu... :D) Ihanaa päästä mökille! <3

Palataan mökiltä torstai-iltana, ja perjantaina olis sitten suuntana Pohjanmaa, kun lähetään sinne juhlistamaan pikkuserkun ripille pääsyä. Elikkä mukava viikko tulossa :) Nyt en ainakaan pääse mökillä postailemaan, mutta palaan kuvioihin heti torstaina. Miulla on muutama postausidea plakkarissa, ja muutenkin ootan ihan hirveesti taas sitä, että olis oikeesti aikaa tälle blogille :) Siihen saakka siispä!

Mukavaa tiistaita kaikille!! :)

4 kommenttia:

juulia kirjoitti...

Kadehdin niin paljon ihmisiä, joilla ylipäätään on mahdollisuus mökille lähteä. Se hiljaisuus ja joutilaisuus ja ahh <3 Ihanaa loman alkua : ) !

mad-sanna kirjoitti...

aaaarghhh mullekki mökki! haluun kiskaista mun jumpsuitin ja villasukat päälle ja mennä kerää marjoja!

Nanna kirjoitti...

Eikä kuinka söpikset villasukat! :P Mäkin kaivoin viikonloppuna omani esille, niillä onkin käyttöä taas ensi kesään asti!

Hanna-Reetta kirjoitti...

juulia: Kiitoksia, onneksi tätä lomaa on vielä monta päivää jäljellä! :) Jep, mökki on ihana asia! <3 Meillä onneksi on aina ollut moinen ihanuus, ja haluan kyllä "isona" kans ison upean mökin!! <3 En varmaan ees osais olla ilman. ;)

mad-sanna: Siun pitää tulla meidän mökille keräämään siinä jumpsuitissas marjoja! :D

Nanna: Joo sanos muuta, kyllä tässä alkaa olla jo villasukkakelit hollilla. :/ Heh, villasukkien pitää olla söpöt ja värikkäät! ;))