12. syyskuuta 2011

lahden ostoksia

Moikka! :) Lahden reissulta on palattu, ja seuraavaa tyttöjen kanssa näkemistä tässä jo odotellessa, sillä niin kivaa meillä taas oli. Kahtena päivänä shoppailtiin, ja lauantaina vietettiin Hennan tupareita kosmetiikkakutsujen merkeissä. Nyt kun aikaa on rajallisesti (oon kohtapuoliin kiirehtimässä kouluun), niin sen sijaan että kertoisin ihan vielä sen tarkemmin viikonlopusta ja noista kosmetiikkakutsuista, esittelen Lahden shoppailut. Hirveesti ei ostoskoriin tällä kertaa tarttunut, mutta sitäkin mukavempia ja toivotumpia ostoksia tein! ;)


Ostolakossa-blogista bongattu Lushin huulikuorinta tarttui saman tien matkaan ku huomasin Lushin liikkeen Triossa. Luulin, että Lushilla on vain nettikauppa ja olen melkein jo meinannut tuota tilata sieltä, joten oli kyllä tuuri ku löytyi ihan myymälä Lushille ;) En ole vielä kokeillut kuorintaa, mutta uskon että se on ihan huippua. Uuden napakorun ostin pitkästä aikaa Ninjasta, ja Sokokselta löytyi suosikkejani Calvin Kleinin alusvaatteita, joita oli taas pakko kotiuttaa yksi setti. Olishan noita tuolta löytynyt taas vaikka millä mitalla lisää ihania.. :) Vaateostokset jäivät tosi vähäisiksi tällä kertaa, nimittäin Ginasta ostin vain yhden paidan. Tuollaista paitapuseroo oon ettiny lähinnä valkoisena, mutta Ginassa sitä löyty vaan kermanvalkoisena, enkä sitä kelpuuttanut. Etsintä vitivalkoisen paitapuseron osalta saa jatkua, mutta tummansininen oli kyllä myös kiva :)

Noiden lisäks ostin vielä Wolyn laukkujen ja kenkien puhdistusvoidetta (jota en nyt kattonu hirveen tarpeelliseks esitellä tässä), SEKÄ Sokokselta eräät kosmetiikkajutut, joita olen halunnu ostaa kokeiltavaks jo pitkään. Nyt ne lopulta ostin, ja niistä tulee omaa posausta piakkoin! :)

Siinäpä tämänkertaiset vähäiset ostokset, katotaan mitä kuukauden päästä kotiutan Lappeenrannasta, kun nähdään siellä sitten Anniinan tupareitten merkeissä.

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Tosi nätti tuo tummansininen paita :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Tiia: Kiitti, tykkään hirveesti tuosta mallista! :) Tuon olis tarkotus päätyä päälle ens keskiviikkona yksiin tupareihin, niin sit tulee in action -kuvia paidasta. ;)