26. syyskuuta 2011

pientä sisustusintoilua

Varmaan ei ole mitenkään outo juttu, että syksyllä iskee sisustusvimma itse kullekin. Varsinkin mulla juuri nyt, koska en oleskellut täällä Mikkelin asunnollani lainkaan koko kesänä, joten tuntuu ihan pakottavalta tarpeelta saada uutta syksy-/talvikivaa kämppään! :) Moni kaveri muutti syksyllä uusiin asuntoihin ja sisustaa niitä nyt innoissaan, eikä se ainakaan helpota tätä mun sisustusintoiluani.

Mulla on tässä asunnossani vaan se huono puoli, että tämä on valmiiksi kalustettu, joten esimerkiksi ruokapöytä, sohva, tv-taso, nojatuoli ja parit vitriinit kuuluvat vuokraan. Ehkä se silloin vuosi sitten tänne muuttaessa oli hyvä juttu, koska sillä välin ku kaverit tyhjenteli serkun kummin kaiman veljen kesämökkien vintiltä sohvia ja pöytiä, niin mie sain muuttaa "valmiiseen" asuntoon käyttämättä käyhänä opiskelijana rahaa huonekaluihin :D Nyt kuitenkin kun on niitä kuuluisia kesätyösäästöjä, niin haluaisin ihan hirvesti sisustaa tätä enemmän omannäköiseksi! Onneksi vuokraemäntäni kanssa sovittiin tänne muuttaessani, että kaikki kalusteet mitä haluan täältä pois, niin hän vie ne (paria poikkeusta lukuunottamatta, jotka ei mahu hällä minnekään), mutta sitten taas mitä täällä haluan pitää, niin saa jäädä. Haluaisin hirveesti uuden ruokapöydän, tv-tason, sohvapöydän (jota itseasiassa ei vielä ole) ja pari kivaa pöytätasoa, mutta ennen kun pääsen varsinaisesti huonekalujen ostoon, keskityn aluksi tekstiileihin ja pikkusälään. Viime talvena postailin vähän sisustusjutuista täällä, ja eivätpä ole muuttuneet värisuunnitelmat sitten viime talven: valkoista ja tummaa puuta huonekaluissa, valkoista, beigeä ja  ruskeaa tekstiileissä. Siitä olis miun asunto tehty! Räväkkä koralli on vaan jäänyt pois sisustusunelmista.

Varailin pari viikkoa sitten Jyskin alennuksista Janne-koreja, jotka olivat loppuneet huikeitten alennusten takia myymälästä. Tänään kävin hakemassa sitten korit kotiin, ja vessa alkaa näyttää jo vähän mukavemmalta, mitä se oli vuosi sitten :D Ei nyt mitenkään radikaalisti, mutta tadaa:


Kylppärissä mulla ei sitten olekaan muuta säilytystilaa kun vaan tuo Jyskin kätevä Lupo-hylly, jossa ennestään olikin jo yksi kori, mutta nyt kaikki tökötit ja putelit ovat vähän siistimmin säilössä muutaman lisäkorin ansiosta :) Joni tulee viikonloppuna tänne Mikkeliin, joten varmaan kierrellään muutamia kauppoja kylppärimattojen, käsipyyhkeitten, saippuatelineitten ja kaitaliinojen toivossa. Tästä se (taas kerran) sitten lähtee! ;)

Tää päivä on mennyt koulussa oikeestaan ihan turhaan oleskellen. Aamun venäjän tuntien jälkeen saatiin kuulla, että projektiosaaminen ja enkku olikin sitte peruttu, eikä päivän viimeiselläkään tunnilla tarvinnu olla ku parikyt minsaa. Kotosalla oonkin sitten vaan siivoillut (eihän niitä uusia sisustusjuttuja ole kiva ostaa epäsiistiin kämppään, eihän? ;)) ja tehnyt herkkuruokaa. Kokkailin tänään lohimedaljonkeja, ja oli se kyllä taas kerran todettava, että kala on maailman parasta ruokaa! :) Koulussa oli päällä tosi beisikkiä:

Kauluspaita ja neule / hm, farkkulegginsit / Only, laukku / Guess, kengät / Lacoste

Jatkan tässä vähän vielä paikkojen järjestelyä, ja sit nukkumaan. Alkaa jo vähän väsy painaa, ku aamulla oli kello soimassa jo 4:15, sillä tulin aikaisella bussilla Savonlinnasta Mikkeliin ;)

Mukavaa viikon alkua :)

18 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihana neule ja paita!

Syksy saa kummasti sisustelemaan. Kaipa se on se, kun viettää niin paljon aikaa sisällä, niin haluaa viihtyäkin niissä tiloissa. :-)

Anniina kirjoitti...

Miulla on just noita samoja koreja! Pari vaaleeta koria pitäisi vielä löytää ku lupasin edelliset kaksi Joelille antaa =)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Kiitoksia. :) Ja tuo onkin just luultavasti syynä kaikkien sisustusintoon! ;)

Anniina: Tiedän kyllä, olet sanonut aikaisemminkin tuon. :D Miekin oon nyt ostanu paljon koreja tänne, olkkariinkin löysin lehdille just naftin Jyskistä !

Henna kirjoitti...

Meinasin iteki ostaa noita koreja, mut en oo vaan saanu aikaseks ettii täältä Jyskiä :D.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy sanoa, että nyt kysyn kyllä aika henkilökohtaisen kysymyksen.

Miksi et asu poikaystäväsi kanssa yhdessä?

Nanna kirjoitti...

Ihana asu! Sä sitten onnistut aina! :)

Life with Satu kirjoitti...

Toi neuleen väri sopii sulle todella hyvin. Muuten nätti ja kivan yksinkertainen asu.

Piija kirjoitti...

kivan näkönen vessa siulla jo nyt! :) kiinnostas tietää miten sen kalan valmistit kerta tuli tosi hyvää? =)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Henna: Oi voi, myöhästyit tarjouksista! ;) Mutta nuo korit tuntuu olevan varmaan joka kolmas viikko puoleen hintaan. :D

Anonyymi: Ei haittaa vaikka kysyt. :) Ihan siitä syystä ei asuta, että Jonilla on vakituinen työpaikka Savonlinnassa, ja mulla puolestaan koulu ja sen ohella työpaikka täällä Mikkelissä. Onneksi 100 km ei oo niin pitkä matka siinä välissä, etteikö liikkuis joka viikonloppu näkemään. :)

Nanna: Kiitos tosi paljon!! :)) Sä sitten onnistut puolestasi aina piristää niin mukavilla kommenteilla, kiitos <3

Dahlia: Kiitän. :) Olin tosi pitkään että sininen ei sovi mulle ollenkaan, mutta nyt kun on tumma tukka, niin kyllä se sit ihan kivasti sopiikin. :)

Piija: Ja vielä hienompi siitä on tulossa, mut thanks! ;) Tein niitä ihan perusreseptillä, eli leivittämisen jälkeen paistoin nopeasti pannulla voissa, ja en säästellyt sitruunatiivisteen ja mustapippurin kanssa. Perunoitten kera aivan loistavia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Saako viel kysyä mitä sun poikaystävä vakituisesti tekee työkseen :D? Missä on töissä toisin sanoen vakituisesti? Kuinka vanha sun poikaystävä on :D? Minä vuonna syntyny siis :D?

Sori jos kyselen liikaa, mutta kiinnostais tietää vielä nuo jos ei haittaa :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Hehe, tottahan toki minulta saa kysellä paljonkin, mutta en täällä blogissa kuitenkaan ihan kaikkea kerro läheisistäni - ihan täysin heidän omasta toivomuksestaan. :) Joni työskentelee myymäläalalla. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kerro nyt edes se poikaystävän ikä :D? Edes että onko yli 25 vuotias vai alle :D tai jotai vinkkiä iästä jos et halua tarkkaan sanoa :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Sanotaan nyt vain näin että tuo arvauksesi 25 menee melko nappiin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää vaan melkoisen vanhalta kaverilta niin mietin että onko jo yli 25-vuotias :D

Jos ihan suoraan sanotaan niin mun mielestä ton ikäselle 25 on kyl liian vanha ja luonnollisesti siit eteenpäin kaikki.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: No voi hyvänen aika! :D Meillä ei ole viittäkään vuotta ikäeroa jos nyt sitä mietit, ja vaikka olisikin vaikka viistoistakin vuotta, niin eipä se kamalasti muille kuuluisi.

Anonyymi kirjoitti...

Kerrotko edes sitä kauanko ootte seurustellu :D?

Anonyymi kirjoitti...

Toki eihän se muille kuuluisi vaikka ikäero olisi 15 vuotta, mutta voiko ihan realistisesti ajatella, että 15 vuoden ikäeron suhde voisi kestää pitemmän päälle? Tai edes 5:n? Ei kai se eroaminen ole seurustelun tarkoitus?

Kyllä neljäkin on vähän liikaa mun mielestä.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: No kylläpäs tää tuntuu olevan mullistava asia. Voin oikein hyvin kuvitella, että vaikka ikäeroa olisi 15 vuotta, niin suhde todellakin voi kestää - tosin ei varmasti ikinä omalla kohdallani tuollainen tilanne tulisi olemaan/toimimaan, eikä mun tuollaista tarvitse kohdalleni ajatellakaan. Ja siis varsinkin joku 5 vuoden ikäero, tuo ei ole miusta ollenkaan paha! (Ja olin tätä mieltä kyllä jo ennen kun tavattiin Jonin kanssa.)

Vaikka "ikä onkin vain numeroita" ja plaaplaa, niin olen tietyllä tapaa siinä samaa mieltä kanssasi, että tosiaan 15 vuoden ikäero olisi jo ihan täysin liikaa. :DD Mut tuo nyt oli vaan kato esimerkki!

Ja tottakai voin kertoa kuin kauan ollaan seurusteltu, se ei ole mikään salaisuus. Viime toukokuussa tuli 2 v.