4. lokakuuta 2011

kreikkalainen jogurtti + karpalot

Paita / Burberry, neule / hm, farkut / Only, laukku / Burberry, kengät / Dinsko

No ihan tuota päivän asuani tulin teille näyttämään, ja otsikko puolestaan viittaa uuteen kitkerään herkkuun, jota olen tässä popsimassa. Kreikkalaisen jogurtin kanssa syön aina marjoja, ja nyt uutena tulokkaana jogurtissani ovat karpalot! Tykkään hirveesti marjoista, ja jostain syystä tällaiset ehkä vähän "erikoisemmat" marjat, eli tyrni, lakka sekä karpalo ovat mun suosikkeja! :) Nam!

Tehtiin tänään Iinan kanssa reippaasti kouluhommia, ja niitä olis mulla nyt loppuilta vielä itseksenikin tässä tehtävänä. Ihanaa kyllä kun vihdoin moni iso projekti on lähtenyt hyvin käyntiin, ja alkaa todella selkeytymään tää lukukausi, että mitä pitää olla milloinkin tehty. Meinaan kun vielä jokunen viikko taaksepäin surkuttelin sitä pientä motivaation puutetta mikä mulla oli, mutta enää ei sellasta kyllä ole vähääkään näkyvissä. Taidanpa nyt oikeastaan käydä saman tien tekemään niitä muutamia kouluprojektejani, kerta tätä motivaatiota nyt löytyy ;)

6 kommenttia:

Hjenn kirjoitti...

Lähetätkö sitä motivaatiota myös hieman tänne, ei nimittäin nappaa yhtään! :D

Ps. joko mentäis shoppailemaan!? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu :)

mad-sanna kirjoitti...

Ahh lakat on ihan mun ultimate herkkua <3

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: Haha, koithan sieki saada jostaki motivaatiota tän sateen ja harmaitten säitten keskellä, ku sieltä ulkomailtakin vasta tulit! Nimim. Kateellisena lukee Kreeta-postaustasi... :D Joo vähän haluisin jo shoppailee! Päätin hei että en lähekkään sinne Lontooseen, eli on sit enemmän resursseja joulukuun shoppailuille ;)))) Mennään jo,tai joulukuu tule jo!!! :D

Anonyymi: Kiitoksia! :)

mad-sanna: No joo, niinpä!! Ihan parhaita. ^^, En muute tienny että siekin tykkäät, vähän siistii! :D

Hjenn kirjoitti...

Jeeee hyvä! Sillon on nimittäin kunnon tehoshoppailut;) joo joulukuu sais jo tulla!

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: Joo todellakin! 8)