26. lokakuuta 2011

päivän asu!

Hyvää iltaa!:)

Hihi, saatiinpa tuo järkkäri pelaamaan, joten tämän päivän asua olis nyt seuraavaksi luvassa.:)

Paita / hm, farkkuleggingsit / Only, korut / Kalevala Vanamo, laukku / Burberry, kengät / Dinsko

Kauluspaitameiningillä kävin Hennin kanssa päivällä kahvittelemassa, ja kävinpä myös taas vähän kaupungilla ostamassa jotain pikkuista Pentik-kivaa.:) Voisin ostaa vaikka koko Pentikin kerralla tyhjäksi, niin ihania juttuja siellä aina on..<3 Varsinkin ne porot ovat kaikista ihanimpia, ja voi sitä kiusausta mikä mulla putiikissa tänään olikaan, kun porot ovat nyt - 20 % alessa. Pari Pentik-poroa mulla jo on, mutta haluan vielä ehdottomasti laumaani vähän isomman porosen. Huomenna suunnataan taas kaupunkiin, ja voi ei tiedän jo minne taidan taas eksyä shoppailemaan...:D

Onko muilla vaikeuksia hillitä sisustushimoja näin syksyllä?:D

8 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Siisti asu!

Yritän olla innostumatta sisusteluun liikaa, koska en näe järkeä panostaa nykyiseen kämppääni enempää (josta muuten postasin juuri;).

mad-sanna kirjoitti...

mä kyl jokupäivä repäisen ja puen kauluspaidan ihan vaan susta inspiroituneena :D pitäis varmaa sellanenki paita hankkii ku entinen on auttamatta liian iso... noooh sitten vähän myöhemmin ;)

Anniina kirjoitti...

Miulla on ainakin ihan hullu sisustusinto..tai no miulla on tosin aina. Miulla ei sovi tavarat enää minnekään, häkkivarasto on täynnä mattoja, hyllyjä ja kaikkia eri sisustusjuttuja, lakanoita, pyyhkeitä ja liinoja ei myöskään mahu enää mihinkään ja silti on on hirvee himo ostaa kaikkee. :) tänä syksynä oon sallinut itselleni vielä uuden päiväpeiton ja sit riittää taas vähäks aikaa!

Selena kirjoitti...

Kauluspaita arsenaali kaipaisi niin kipeästi päivitystä, mutta kun kukkaro sanoo vastaan.. Syksyin aloitan aina kynttilä hamstrauksen. :) Sama homma joka vuosi :D

Anonyymi kirjoitti...

Eikö tuo paita ole miesten kauluspaita :D?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Minna: Kiitti!:) Kävin kattomassa kämppäpostauksesi, ja kun kirjoittelit ettet välttämättä enää kovin kauan siellä asu, niin sittenhän pääsisit ehkäpä piakkoin sisustelemaan, jos vaikka sisustuskärpänen sattuu joskus puraisemaan...?;) Vaikka ei sillä, tykkäsin makuuhuoneestas paljon ku rakastamaani Afrikka-teemaa löyty sieltä paljon!8) <3

mad-sanna: Hankihanki uusi kauluspaita, se kun on niin peruselementti vaatekaapissa.;) Hehe.:D

Anniina: Hahaa jep.:D Ja voi ei, tuo on kyllä niin perus että kaikkea UUTTA ja ihanaa on pakko saada, vaikka löytyisikin jo omasta takaa tarpeeksi.:D Mut minkäs teet. Miulla on vaikka mitä hankintoja vielä tälle syksylle, täytyy uudistaa tätä kämppää ihan kovalla kädellä. Tänään sain juuri uuden ihanat verhot asennettua paikoilleen.

Selena: Hennesiltä löytyy tosi kivoja peruskauluspaitoja, ne ovat vain ~15 €.:) Ja totta, kynttilät kuuluu niin täysillä syksyyn (ja koko talveen :D), tänäänkin mulla on ollu monta kynttilää palamassa koko illan<3

Anonyymi: Hahhah, no ei!!:D Ei ehkä ihan miesten kauluspaidoissa ole tuollaista leikkausta helmassa, kun katot tota kollaasia.:)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuo ihan miesten kauluspaidalta näyttää :D ja kauluskin samantyyppinen.

En ole kyllä kuullut, että naisille tuollaisia paitoja on olemassa.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anonyymi: Oletko sitten nähnyt monessakin miesten kauluspaidassa tuollaisen helman, tai sellasen, mikä on noin tyköistuva?:D Kyllä vain naisille tälläsiä on ;)