29. marraskuuta 2011

blogin 1 v. ARVONTA !

Noniin.. Meinas taas kerran usko loppuu kuvien lisäämisen kanssa, kun eihän siinä menny taas kun sen 1,5 h saada nää kuvat tänne :D En tiedä enää syyttäsinkö bloggeria, konetta vaiko nettiä tässä, varmaan tällä kertaa tota jälkimmäistä... Mutta nyt päästäänkin onneksi sitten siihen itse asiaan, mihin ei eilen päästy, nimittäin..

Blogini täyttää siis ensi maanantaina vuoden, ja senpä kunniaksi oon jo pitkään ajatellu järkkääväni teille ensimmäisen arvonnan! Näytän heti ekana arvonnan palkinnon, koska sehän kiinnostaa kaikkia eniten ;)

Kynsilakka ei ole tuo sävy, mitä omissa kynsissäni on.


Arvonnan palkintopaketti sisältää pientä kosmetiikka-kivaa pikkujouluja ajatellen! Ennen pikkujouluja arvonnan voittaja voi hemmotella kasvojaan kirkastavalla ja kosteuttavalla mansikkanaamiolla, ja lakkailla kynnet jouluisilla Kicksin harmaan-, punaisen- tai kullansävyisillä kynsilakoilla. Isadoran luomiväri-triolla (83 Havana Browns) voi loihtia kulta-ruskean bile- tai arkimeikin, ja huulille vielä loppusilaukseksi Isadoran kullankimmeltävää huulikiiltoa (61 Gold Rush). Ja railakkaiden pikkujoulujen jälkeen täytyykin päästä taas hemmottelemaan itseään, joten mikäpä voisi olla rentouttavampi keino, kun sivellä naamalle täyteläinen, syväkosteuttava suklaanaamio :)

Ja sitten arvonnan ohjeet. En nyt ajatellut kysyä palautetta blogistani tai muuta tällästä (vaikka palautetta onkin aina tosi kiva saada!! :)), koska varmaan arvontaan osallistuu sellaisiakin, jotka eivät ole aikasemmin lukenu blogiani. Toivepostauksia on myös kiva aina saada, mutta varsinainen arvontakysymykseni liittyy (kuten palkintokin) pikkujouluihin:

Millainen on sinun tämän vuoden pikkujoululookkisi? Kuuluuko siihen pikkumustaa, kullankimalletta, peruspunaista tai vaikkapa violettia? Millaisissa asuissa aiot juhlia, tai olet jo juhlinut pikkujouluja? :)

Omia pikkujouluasuvinkkejä/-unelmia voit lueskella tästä postauksesta.

Arvonta-aikaa on itsenäisyyspäivään eli ensi tiistaihin asti, niin kerkeää tänne blogiini eksymään sitten mahdollisimman moni osallistumaan! :) Arvonnan voittajan julkistan keskiviikkona 7.12, joten nyt kommenttiboksiin kaikki vastailemaan pikkujouluasukysymykseen ;) Olethan ystävällinen, ja laitat kommenttisi mukaan sähköpostiosoitteesi, niin saan laitettua mailia voittajalle!

//EDIT: Osallistumisaikaa on siis tiistai-iltaan klo 23.59 saakka! :)

Onnea kovasti kaikille arvontaan!

43 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Osallistutaan! :-) Olenkin jo vanha maanvaiva. ;D

Punaisessa mekossa ja punaisissa shorteissa+sinisessä paidassa on jo tullut juhlittua pikkujouluja. Ensi viikonloppuna yritän sujahtaa punaiseen Versace for H&M -mekkooni. ;)

Ja s-posti on:
minna@missingsparkles.com

P.S. Olekos jo osallistunut Versace for H&M -rannekorun arvontaan blogissani? Siinä on kiva lisä pikkujouluasuun itselle tai vaikka lahjaksi jollekulle! :-) Arvonta sulkeutuu huomen illalla.

Anniina kirjoitti...

Hahahaa mie oon täällä heti kärkkymässä palkintoja. :D

Meillä on ylihuomenna ekat pikkujoulut ja meillä on teemana "helma". Eli se on sit hame tai mekko. :D meinasin pukeutua mustaan ja pitsiin, tai johonkin kimaltavaan tai punaiseen. Mitään uutta en tänä vuonna meinannut ostaa. :)

Vissii siulla on miun sposti. :D

Henni kirjoitti...

Haha,pakko kai miunkin koittaa osallistumista. :D

Yhet pikkujoulut on jo ollut ja silloin mentiin mustahopea linjalla mutta seuraavissa ehdottomasti jotain punaista ja kimaltavaa päälle!

keepholdingonblogi(at)luukku.com

BabyJane kirjoitti...

Mä en ikinä voita mistään mitään, mutta pakkohan se on yrittää :D

Mun pikkujoululookiin kuului tänä vuonna arkisia ja juhlavia elementtejä. Siniset farkut yhdistin mustaan hyvin laskeutuvaan toppiin, jossa on pitsiyksityikohtia sekä mustaan bleiseriin, jonka kaulukset oli päällystetty paljeteilla. Mustat saappaat jalkaan ja menoksi. Eli asu oli sellainen "varma nakki", jonka tiedän pelastavan aina kun vaatekriisi iskee :P

jatta.piira(a)hotmail.com

Jenni kirjoitti...

Osallistun! :)

Itse juhlin tänä vuonna pikkujouluja punaisessa mekossa. :)

jennihanne@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Pikkujouluihin aion pukeutua aina niin luotettavaan mustaan :)

Asusteilla sitten väriä enemmän.

saprukka@hotmail.com

Life with Satu kirjoitti...

Osallistutaan :)

Omat pikkujoulut joista ensimmäiset olivat jo kuluivat todella violetin, hopean ja musta yhdistelmällä. Violettia kotelomekkoa, mustaa boleroa ja laukkua sekä hopeisia kenkiä yhdistämällä syntyi tämän vuoden töiden lookki. Haaveena on seuraaviin pikkujouluihin laittaa punaista, mustaa ja kultaista, mutta koska niihin on vielä reipas viikko, niin saattaa tässä mieli muuttua matkan varrella vielä.

Maili: xlelamaa@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun:)
työpaikanpikkujouluissa oli päällä kultainen paljetti toppi ja mustat farkut,en halunnut laittaa mitään kovin juhlavaa koska tarkoitus oli ainakin miula käydä vaan syömässä ja yhillä:)

Toisiin pikkujouluihin oon suunnitellut joko paljettihametta (kultainen) ja yksinkertaista ylosaa tai mustaa mekko ja uutta musta-kulta-kaulakoruani:)

sanni.so.fetch@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun!

Tänä vuonna juhlin mustassa ja punaisessa :)
Koruilla ja laukulla sitten väriä enemmän :)

kiikispl@gmail.com

Katariina kirjoitti...

En tiedä, tuleeko tänä vuonna olemaan sellasia "virallisia" pikkujouluja, mutta varmasti suosisin tavallista pikkumustaa. Jottei asu kuitenkaan jäisi liian tylsäksi, lisäisin varmaan korkeat korot ja kullansävyiset asusteet :)

sunkissed@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Hihii meijän ryhmän mieheke totes tänään kun kävelitte Iinan ja jonkun toisen tytön kanssa Dexiin, että oletteko muotinäytökseen menossa vaiko kouluun :D

Miun pikkujouluun kuuluu musta semmonen jännä 'röyhelöhame', paljettitoppi ja kevyt neule jos jossain vaiheessa sellaisen tarvitsee :) Tänä vuonna kokeilen suoria hiuksia kun oon jumittunut kihartamiseen ja jotain pirteitä asusteita :)

hopsan123@hotmail.fi

Unknown kirjoitti...

eikä aivanb mahtava arvonta !!!<3 tosi joulusii värei ja rakastuin erityisesti tohon isadoran luomiväripakettiin :) ite en koskaan oikeestaan käytä kuin tummia värejä luomessa, jos sattuu et voittaisin niin ainakin ois motivaatio käyttää noitakin ihanuuksii ;D

mut hei kävi miten kävi, ihanaa joulunodotusta sulle ihanuus♥

Selena kirjoitti...

Tarkoitushan oli hankkia jotain kimaltavaa punaista, mutta sen sijaan tulikin hommattua mustaa ja valkoista ja niissä väreissä omat pikkujouluni juhlin. :)

kissforfashion@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Pidetään kaverien kanssa pikkujoulu bileet. Eli pukeudun aika juhlavasti! Musta mekko ja kultainen laukku ja meikki.

marrr-ju@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tällänen arvonta! Ja multa on viä just ton sävyset luomivärit päässy loppumaan :D Eli mulla on sellanen musta korkea vyötäröinen tiukka hame ja sen alla kultainen toppi!

wonderful-l@hotmail.com

Kate W kirjoitti...

Tällaisessa söpössä mustassa mekossa pikkujoulut siis!

LINKKI: http://www.nastygal.com/clothes%2Ddresses/ruffled%2Dfeather%2Ddress

E-Mail: mekatew@gmail.com

www.mekatew.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

no joku erikoinen hame ja yksinkertainen yläosa höystettynä korukasalla. meikissä korostaisin sitten huulia jollain hameeseen/koruihin sopivalla sävyllä tai sitten silmiä smoky eye-meikillä:) niin ja hiukset joku piikkisuorina tai vähän laineikkaina auki!

lonkero@live.co.uk

Anonyymi kirjoitti...

ihanat palkinnot!

tämän vuoden pikkujouluja olen juhlinut punaisen röyhelötunikan/topin voimin, joka menee niin mustien housujen/farkkuleggingsien kuin korkeavyötäröisen hameenkin kanssa. vaikka kulta sopiikin pikkujouluihin, en osaa edelleenkään käyttää kultaisia koruja (olen kyllä lämpiämässä niille pikkuhiljaa!), joten juhla-asusteista löytyykin hopeankimallusta ;) myös perinteiseen pikkumustaan on hyvä turvautua, ei voi mennä pieleen!

ameli__a@hotmail.com

Nelli kirjoitti...

Ajattelin pukeutua pikkujouluihin hyvin istuvaan mustaan kynähameeseen, sekä satiiniseen punaiseen tai liilaan paitaan ;)

Toinen vaihtoehtoinen asu olisi perus pikkumusta, kultaisilla asusteilla. Punaista huulipunaa huuliin ehkäpä joulun kunniaksi!

nelli.laakkonen@hotmail.com

anni kirjoitti...

moikka! :)

pikkujouluihin osti ginatricotista ihan perus parin kympin tummanvioletin mekon, johon yhdistän mustat sukkahousut, joissa on "timantteja" polvissa. sitte koruiksi itse tehtyjä helmikoruja jotka on tietty mekon kanssa sävy sävyyn. laukku on vielä iso kysymysmerkki! :o

yaeay@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

olen jo juhlinut ensimmäiset pikkujoulut, perinteisesti mustassa paljettimekossa. toisiin pikkujouluihin onkin teemana lapsuuden toiveammatti. taidan pukeutua samaan paljettimekkoon, koska halusin pienenä olla taustatanssija. :D

kivelma@gmail.com

Nanna kirjoitti...

Yhdet pikkujoulut olen jo juhlinut ja yhdet olisi sitten vielä huomenna. Viime viikolla päälläni oli musta mekko, jonka yläosassa oli paljetteja:) Tosin illan aikana ruvettiin sitten työporukalla miettimään että miksi kaikki olivat pukeutuneet mustaan. Ihan kuin hautajaisissa olisimme olleet :D

Liisa kirjoitti...

kivat palkinnot!
Ajattelin pukeutua tänä vuonna ihan perus punasiin pillifarkkuihin ja mustaan (hieman läpinäkyvään) kauluspaitaan! ja sitten hiuksiin jotain punaista koristetta! (::

kiipsa_jussi@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Ihana arvonta! Mulla sellanen kultanen kiva mekko ja perus mustat korkkarit.

tuusplika@hotmail.com

Annika (axu) kirjoitti...

Minäpä osallistun ihanaan arvontaasi. :)

Pikkujouluja ehdin jo eilen viettää mukavassa porukassa. Vaatteiksi pistin farkut ja mukavan paidan, mutten mitään yleellisen hienoa koska leivoimme porukalla. Jos osallistun vielä pikkujouluihin tänä talvena aion pistää päälleni ihanan mustan hameeni ja ehkäpä korkkarit jalkaan. :)

T: Annika
annika@esajokinen.net

mad-sanna kirjoitti...

no mutta osallistutaampa :D

mä juhlin jo pikkujoulut ja juhlin ne intialaisessa mekossa, haaremihousuissa, kilisevissä nilkkakoruissa, pindi otsassa ja hmmm kenkinä oli normi baltsut :--D että sellasta!

Anonyymi kirjoitti...

Mukana ollaan! :)

Oma pikkujoulujen lookkini syntyy pikkumustan ja smaragdin väristen korujen ja asusteiden yhdistelmästä!

-Ansku

honey_1891@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

eilen oli pikkujoulut ja päällä oli musta kynähame kultaisilla koristeluilla, musta toppi, punainen edestä solmittava bolero ja Versace for H&M -käsikoru. :) - sannnni (nastysam@hotmail.com)

Erika kirjoitti...

Osallistun!

Juhlin mustalla paljettimekolla punaisilla kengillä ja tonttulakilla tietenkin ;)

erikamariah@hotmail.com

Tiina kirjoitti...

Yhtiin pikkujouluihin olen jo tänä vuonna osallistunut ja päälläni oli vihreää ja mustaa ja ripaus joulunpunaista korujen muodossa. Yhdet pikkujoulut olisi vielä edessä, mutta asua en ole vielä päättänyt. Haasteita pukeutumiselle tuo tällä hetkellä kasvava masuni, kun mitkään "omat" hienommat vaatteet eivät enää mahdu. :)

emmi-annina kirjoitti...

voi miten ihana arvonta!<3

olin itseasiassa eilen pikkujouluissa, ja lookkina toimi mustat, siistit haaremihousut, valkoinen toppi, musta satiininen solmittava vyö ja musta bleiseri :) asusteina toimi hopeiset, suurehkot korut ja mustahopeinen muhkea huivi. jalasta löytyi perinteiset mokkajäljitelmä nilkkurit korolla ;)

jos nyt tulisi toiset pikkujoulut, haluaisin hiukan repäistä ja pukea päälle jotain paljettista tai metallivärejä :)

tärkeintä lookissa on mielestäni kuitenkin onnistunut meikki sekä ne pienet yksityiskohdat, korut ja kynnet ;)

emm.i@hotmail.com

Julia kirjoitti...

Oon melko yksinkertanen pukeutuja, joten luotan pikkujoulukautenakin ainavarmaan pikkumustaan. Hiukset laitan sitten vähän näyttävämmin, ja laukkuna toimii hennosti kimalteleva clutch :)

julia.k@luukku.com

HannaL kirjoitti...

Ihana arvonta, kokeillaan onnea! :)
Mustalla mentiin, kuten monet muutkin täällä ;D Mekossani oli yläosassa paljetteja. Ihan lemppari löytö pitkiin aikoihin, Vero Modasta vielä sopivasti -30% alella :)
Tänään Sokoksella katselin Estee Lauderin kaunista huulikiiltoa josta postailitkin. Tosi kiva sävy!

hanna8201@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen käyttänyt pikkujouluissa mustia suoria housuja, ja siihen lisäksi punainen vähän avonaisempi paita tai musta, kauluksellinen, peittävä paita kultaisella rintakorulla. Kultaiset rannekorut sopivat myös loistavasti mukaan. Mustat / punaiset / lilat korkokengät, pieni merkkilaukkuni ja hiukset aina auki. :)

mari_s_02@yahoo.com

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on musta mekko, mistä tykkään ihan kamalasti niin se pääsee päälle tällä kertaa uusien korujen kera! Mustat korkeat korot siihen vielä päälle ja kiva meikki :)

mara_kaapo@suomi24.fi

Anonyymi kirjoitti...

Pikkujoululookissani luotan tänä vuonna mustaan, punaiseen ja hopeaan. Musta hame ja punainen pusero tai vaihtoehtoisesti hopeinen ihana mekko. Kyllä näissä vermeissä parit pikkujoulut juhlitaan, ja on itseasiassa jo juhlitukin.;)

tiiu.n@hotmail.com

Unknown kirjoitti...

Tänä vuonna pikkujouluihin valitsen ylleni uuden pikkumustan, jossa on takana ihana pitsi selkä.:) Asusteet taitavat olla punaista ja kultaa :)

likealady@windowslive.com

Anonyymi kirjoitti...

Pikkumusta mekko ja punaiset korkokengät!

m-a--ria@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Pikkujoulu lookki on tänävuonna tällainen ;
beessitoppi ja sen päälle pitsikukallinen musta toppi, legginsit sekä mustat korkkarit =).. Kynnet tulevat olemaan mustat joihin kuvioin kullalla pieniä kukkia kynsien kärkiin

hiu_tale@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

en oo vielä ihan varma mitä pikkujouluihin pistän päälle, mut ainaki perus pikkumusta + kultaset korut toimii aina!

haidii_@hotmail.com

X kirjoitti...

Pikkujouluasuuni kuuluu klassinen pikkumusta, punaiset huulet ja kynnet, helmet ja korkkarit (:

xperta(at)hotmail.com

Nipsu kirjoitti...

pikkujouluasuni oli tänä vuonna aika tavallinen: pikkumusta, musta bolero, pinkit korkkarit ja pinkki clutch, lisäksi hopeiset korut :)

punaiset asusteet olisivat varmasti olleet jouluisemmat, mutta itse en osaa pukea punaista päälleni enkä sitä väriä omistakkaan niin pinkit sai kelvata =)

niina_halme@luukku.com

Laura kirjoitti...

ehdottomasti mukana! :-)

mä pukeutuisin pikkujouluihin mieluiten joko pikkumustaan/punaiseen kultaisilla asusteilla tai jos haluaisin kokeilla jotain jännempää, voisin valita hopean paljettimekon!

mun mieltymyksistä parempaa-kuvaa-antavia kollaaseja täällä:

http://alll-the-little-things.blogspot.com/2011/11/pikkujouluasu-x5-1.html :-)

laura39428@hotmail.com