13. marraskuuta 2011

punaista ja valkoista

Iltoja!

Ja hyvää isänpäivää kaikille isille!;) Olen ollut melko kiireessä nyt sen perjantain jälkeen, niin ette saaneetkaan vielä postausta Stellan avajaisista. Huomenna postailen vähän Stella-juttuja, ja samalla näätte, mitä ostin tuolta Mikkelin uudesta kauppakeskuksesta.

Mutta niin. Vaikka otsikko saattaa muuta antaa ymmärtää, ei tämän illan postausaiheena ole punavalkoinen lähestyvä joulu. Vaikka joulua odotankin aivan mielettömän paljon ja joulu-modet on saatu päälle jo mukavasti näin marraskuun alkupuoliskolla (nimim. joululauluja on kuunneltu ja joulukorttiaskartelut täydessä tohinassa), on nyt kyse jostain muusta valkoisesta ja punaisesta, nimittäin...


Kerroin teille viikko sitten, että shoppailin itselleni Savonlinnasta uuden tv-tason. Perjantaina vihdoin sain sen sitten tänne Mikkeliin, kun Joni saapui luokseni :) Koottiin uusi ihana valkoinen tv-tasoni, ja maisteltiin kokoilemisen lomassa samalla vähän punaviiniä ;) (Vai taiskohan olla näin, että se valkoinen oli enemmän tuon toisen puoliskon heiniä, ja punainen minun?:D)  

 (No kyllä mie myös autoin kokoamisessa, mutta lähinnä vaan pitelemällä tasoja pystyssä ja paikoillaan..:D)


Ja tuollainen siitä sitten tuli :) Voin ehkä joskus tehdä jonkinlaista koti-postausta, mutta tässä näätte nyt ainakin miun uutukaisen tv-tason ;) Aivan ihana saada uutta innostavaa kotiin, nyt en voi lakata ollenkaan ihastelemasta tuota. Ja näinhän se on, että kun jotain uutta saa, niin heti rupeaa haluamaan lisäälisäälisää. Tauluja, koristeita, uudet verhot olkkariin ja makkariin, pitkään ostoslistalla olleesta sohvapöydästä nyt puhumattakaan!:D Katotaan siispä mitä seuraavaksi!;)

7 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Tosi hienon tv-tason oot ostanut. Meilläkin on valkoinen tv-taso ja oon tykännyt tosi paljon.

Hihi, meillä menee myös niin että mä katson vierestä kun mies kokoaa. Pitelen korkeintaan just jotain tasoja pystyssä jne.. Ei ole kyse siitä että en osaisi, enemmän taitaa olla kyse siitä että kahden on ihan turha keittää sitä soppaa siinä :D

emmi kirjoitti...

Tosi hieno tv-taso. Mistä ostitkaan tuon? Meilläkin olisi ostoslistalla uusi tv-taso, mutta vielä ei oo löytynyt sitä ihan täydellistä. :)

Täällä muuten menee noi huonekalujen kokoamiset niin, että mä olen liian innokkaana aina mukana ja miehellä menee välillä hermot kun haluan ruuvailla kaiken itse kiinni :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Kiitti :) Muistankin, kun ihailin jossain kämppäpostauksessasi sitä teidän olkkarii ja tv-tasoa!:)
Joo, näin se vaan meni, että mie vaan vähän siinä apuna olin, mutta minkäs teet kun toinen osaa paremmin. Jonilla katsos kun vielä on samanlainen taso, niin johan se oli kerran tuollaisen tismalleen samanlaisen koonnut ;) Ja itseasiassa hän ilmoitti, ettei tarvitse sitten ohjeita kokoamiseen, ja mielellään hoitaisi sen ITSE RAUHASSSA. :D Heh, ai minäkö neuvon, eheii...<:D

emmi: Kiitän :) Se on Jyskistä, unohdinkin ihan kokonaan tuossa sanoa! Hehe, mie en niin innokkaana ole itse ruuvailemassa ku pelkään särkeväni jotain ja menettäväni hermot, jos ei kerralla mene oikein.:D Onneksi tuo kokoaja on vähän rauhallisempi..;D

emmi kirjoitti...

No mä arvelinkin, että se vois olla jyskistä, koska tuo taso näyttää vähän tutulle. Meillä on varmaan samaa sarjaa sellainen korkeempi lipasto. :)Hyvä maku sulla ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

emmi: Jep, ja siellä on aina niin tuntuvia tarjouksiakin ^^, Hehe, thanks, sitten on sullaki hyvä maku jos löytyy samaan sarjaan lipasto ;) Vielä kun jonkun tuohon sopivan sohvapöydän löydän!

mad-sanna kirjoitti...

mäki kokoon näin huonekalut :D tosin mulla tais olla viskii!

Hanna-Reetta kirjoitti...

mad-sanna: Hahahaa ;)) Näin se menee ehkä parhaiten että me ollaan vaan niitä pikku apureita! ;)