2. joulukuuta 2011

joulukynnet

Kaksien itselakkailtavien rakennekynsien jälkeen oli ihana palata takaisin perusranskalaiseen, tietysti jouluisella teemalla ;) Tälläset kynnet sain tiistaina!


Sillon kun otin ne ensimmäiset kynnet mitä pysty itse tuunailemaan, olin ihan innoissani, että pääsen taas yli vuoden jälkeen lakkailemaan kynsiä kaikilla ihanilla ja eri asuihin sopivilla väreillä, ja lakkasin niitä varsin kolmesti viikossa. Toinen kuukausi olikin jo tuskaa, kun olin jo ihan kyllästynyt lakkailuun, ja ikävöin kamalasti helppohoitoisia ranskalaisia. Nyt on ranskikset takas, ja itselakkailtavia kynsiä ei kyllä sitten tulekaan vähään aikaan!!:D Nää tänhetkiset joulukynnet on miusta hirveen kivat, kun vaikka nää on ihan perus, niin näissä on silti se jouluinen juttu ;)

Ja loppuun muistuttelen taas ARVONNASTA! :)

8 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Oi miten ihanat! Kivan simppelit, mutta silti ei ollenkaan tylsät :)) Ehdottomasti ihanimmat kynnet, joita oon pitkään aikaan nähnyt! Noistahan vois melkeen ottaa mallia omiinkin kynsiin;)

Nanna kirjoitti...

Upeat kynnet! :) Miten noi on tehty tai miten kuvailit että mirä halusit? Menen itse ensi viikolla laitattamaan kynnet ensimmäistä kertaa ikinä ja tuollaiset olisivat hienot! :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Katariina: Kiitti paljon ihanasta kommentista <3 Ota ihmeessä mallia, nää sopii just hyvin jouluiseen tunnelmaan, on meinaan vähän niiku lunta ;) Mut pöh, missä se lumi tuolta pihalta on?!

Nanna: Kiitoksia!! :) Miulle tehtiin viime jouluna samantyyppiset, joten sanoin vaan että sellaset ku viime jouluna, kun hää muisti :D Kuvailin sillon, että haluan ranskalaisen manikyyrin missä valkoiset kärjet ovat valkoisen glitterin peitossa.
Eli nää on tehty sillee, että tehtiin ensin täysin tavallinen ranskalainen manikyyri, ja sit siihen valkoiseen kärkeen laitettiin tosiaan kimallegeeliä (oli jotain koristelugeeliä, ei mitään sellaista, millä rakennekynnet tehdään:)), ja vielä sen kimallegeelin päälle laitettiin erikseen valkoista pientä glitterhilettä. Sitten rajalle hopeaa glitteriä erikseen ja tadaa :) Olipas sekavasti kerrottu, toivottavasi sait selvän :DD

Dahlia kirjoitti...

Todella upeat kynnet. Sopivasti vähän kimallustakin vielä joulun kunniaksi. Itse en ole vielä koskaan kokeillut edes muita kuin omia luomukynsiäni lakata, mutta ehkä joskus sitten jotain muutakin voisi kokeilla, etenkin kun tuohon naapuriin nousi kynsistudio :)

Hjenn kirjoitti...

Onpa kivat ja nää sai minuu niin paljon kaipaamaan rakennekynsiä joten varasin tänään vihdoin sen ajan, jeee !

Hanna-Reetta kirjoitti...

Dahlia: Kiitos paljon :) Ohoo no sulla madaltuukin kynnys sit mennä kynnet ottamaan, kun niin lähelle tuli studio ;) Ite en varsin koskaan aio näitä ottaa pois, rakennekynnet on niin ihanat <3 En osais ollenkaan olla enää ilman!

Hjenn: Kiitti :) Hei ja hyvä juttu, takasin vaan kynnet ottamaan, eihän ilman näitä pysty enää olee :DD Kannatti siispä laittaa miun tänne tälläsii houkuttelevia kuvia...;)

Hjenn kirjoitti...

No ei tosiaankaan ja vielä kun ne maksaa vaan 43 € niin ei voinu olla varaamatta ;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: Oho, no se on kyllä jo edullinen diili!:)