19. helmikuuta 2012

lancome-parhautta

Eipä ole hirveän kauan aikaa siitä kun kirjottelin talven ihonhoidosta tänne, mutta nyt miulla on jo kesä mielessä. Pyrin valitsemaan juuri oikeat tuotteet iholleni, ja tuossa talven ihonhoito-postauksessa kerroinkin, että nyt olen ruvennut erityisesti panostamaan, millaisia tuotteita käytän milloinkin kasvoillani. Ihon kosteutus on varsinkin talvella in, mutta sitä se tulee olemaan myös kesällä. Nyt talvella rupesin käyttämään Estee Lauderin paksua naamarasvaa, mutta kesäksi tein eilen ihan ykköshankinnan, nimittäin shoppailin itselleni jotain uutta kivaa Lancomelta..


Eli tuorein ostokseni on tehokosteuttava Lancomen hydra zen neurocalm seerumi, joka sisältää 4 kertaa enemmän kosteuttavia ainesosia kuin perus kosteusvoide. Lupaa kosteuttaa ihoa erittäin pitkäkertoisesti, ja mitä olen aikaisemmin tätä testaillut, niin lunastaa kyllä ehdottomasti lupauksensa! Kesällä muutenkin tykkään käyttää geelipohjaisia, kevyitä kosteusvoiteita, mutta ensi kesälle minulla onkin täysin uudet kujeet tähänkin asiaan. Suunnitteilla on nimittäin siirtyä kesällä muista kosteusvoiteista ja varsinkin meikkivoiteesta pois, ja rupean käyttämään pelkästään tehokosteuttavaa, erittäin kevyttä seerumia sekä sävyttävää kosteusvoidetta, tai sitten ehkä BB-voidetta.

Paljastankin jo nyt, että tulossa on ihan oma postaus BB voide -vertailuista sekä sävyttävästä päivävoiteesta, joten tämän suuremmin en vielä kesän ihonhoidostani ala kirjottelemaan ;)

Lisäksi ostin sheivausgeeliä, batisten uutta tuuheuttavaa kuivashampoota, sekä pelkästään tuon hienon pullon takia käsisaippuan, joka tosin pääsee oikeuksiinsa vasta valkoisen saippuan kanssa :D Olen haikaillut tuollaisesta teksti-saippuapullosta jo tovin, ja siinä se nyt on.


Tänään on ollut pitkästä aikaa ihana lörskäilypäivä kotona. Olen mie tän lörskäilyn lisäksi saanut myös hyvin kouluhommia aikaseks, mutta ihana latailla vähän pattereita alkuviikkoa varten, kun meinasin toteuttaa raivoisan suursiivouksen. Ensi viikko on muutenkin viimeinen viikko ennen talvilomaviikkoa, eli nyt jos saisin kämpän ja kaikki kouluhommat hyvälle mallille, niin olis kyllä kiva lähtee sit Savonlinnaan loman viettoon :)

Miten teillä on mennyt viikonloppu?:)

8 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Mulla on tota Lancomea pikkupurkki ja se on kyllä yllättävän hyvää vaikka en geelivoiteista oikein tykkää.

Ei varmaan keretä näkemään hiihtolomalla :(

Life with Satu kirjoitti...

Minulla on menossa ties kuinka mones purkki tuota Lancomen tehokosteuttajaa enkä ole siitä hevillä pois vaihtamassa. Se pelastaa niin kesällä kuin talvellakin herkästi ulkoilmaan reagoivan ihoni, oli se ilmasto sitten pakkasta tai hellettä. Itse käytän sitä ohuena kerroksena rasvan alle, ihan pelkällään en sitä ole tohtinut käyttää, etenkin talvella ihoni kaipaa rasvaisempaakin tuotetta.

Anonyymi kirjoitti...

Oo noi Batistet on hyviä, vihreä juuri testailussa :>

Marseille-saippuaa pitäisi kanssa kokeilla, kädet kun ei näköjään oikein tykkää mun euron Sokos-ostoksesta :D


Satu
Indie by Heart

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: Oi voi miksi ei?:( Vai hei oliks se niin että siun reissu sattuu just ens viikolle?:D Hitsi jos ei keretä :/ Mut niin, tuo on kyllä mainio tuo Lancome! :) ja yllättävän ohut, ei tunnu edes geelivoiteelta, vaan joltain vedeltä :D

Dahlia: Oooh, miustakin tuntuu että oon tähän tuotteeseen niin rakastunu, että joskus voin sanoo käyttäneeni tätä ties kuin monta purkkia :D Luulen, että miekin tuun käyttää tätä talvella ihan oikeena seerumina rasvaisemman päivävoiteen alla, mutta kesällä tosiaan ihan pelkästään, koska haaveilemani sävyttävä päivävoide on samalla kosteusvoide :) Tää on kyllä huippu!

indie by heart: Miulla oli vihree juuri ennen tätä, ja oli kyllä mainio!:) Ja tätä uutta oon nyt kerran kokeillu, oli kyllä ihan mahtavaa ja todellakin tuuheutta antavaa :)
Hahaa, mie en tienny aikaisemmin tosta saippuasta mitään, ostin tosiaan vaan pullon takia :D

Henni kirjoitti...

Nojuu,ollaan ma-to reissussa ja sit oon pe ja la töissä :( kertosin mielelläni Lontoo vinkkejä;)

Hanna-Reetta kirjoitti...

Hjenn: Hitsi vie, no täytyy kattoo sit. Miulla on nimittäin nyt tulevina viikonloppuina aika paljon töitä, niin en tiiä millon seuraavan kerran oon Sln..:( Mutta hmm, mie paan siulle tässä viestii niin katotaan millaset työvuorot siulla on sit loppuviikosta!:) Mukavaa reissua teille :)

Anniina kirjoitti...

Hei onks tuo Kickistä tuo saippua? :D joel oli bongannut joltain tuollaista ja haluaa nyt samanlaista :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Jep on, ja tuo on kyllä ihan sairaan parasta!!<3 :) Hinta oli 15 €, ja tuohon on kans niitä "täyttöpakkauksia" sit :)