9. maaliskuuta 2012

pikkujuttuja Kicksistä

Ostin taas eilen ihan muutaman pienen jutun Kicksistä:


Uusi herkullisennäköinen kasvonaamio, maailman paras itseruskettava (jota saan ihan oikeasti olla ostamassa joka kolmas viikko, kun kuluu niin nopeaan!), Dependin mainioita kynsiolakkoja Ota 3 maksa 2 -tarjouksesta, sekä MaxFactorin uusi 2000 calorie tuuheuttava ripsiväri, joka ainakin tänä aamuna kokeillessa ensimmäisen kerran tuotti pettymyksen :/ Erilaisa ripsareita on kuitenkin aina tosi kiva kokeilla, niitä kun kuitenkin saa useammin olla ostamassa kuin esimerkiksi kasvojenpuhdistusaineita, joita myös tykkään vaihdella. Vielä en ole tainnut löytää sitä oikeaa ripsiväriä, mutta Lancomen Hypnose ja Maxfactorin False Lash Effect ovat kyllä listan kärjessä!

Dependin lakkoja aion hamstrata vielä ainakin tupla-, ellen jopa triplamäärän. Nuo on miusta aivan loistavia hinta-laatu -suhteeltaan, ja varsinkin kun lakkaan pelkästään varpaankynsiä, niin ei nyt mitään ihmeellisyyksiä tarvitsisikaan olla ;) Nyt oon innostunut lakkaamaan varpaankynnet joka viikko, niin kiva laittaa koko kynsilakkarepertuaari ihan uuteen uskoon! Ovat nimittäin vanhat lakat päässy rapistumaan näiden yli 1,5 vuoden aikana, kun rakennekynnet on ollu!;)

Huominen menee miulla kokonaan ihan muualla ku kotona rentoillessa: ensin on työvuoro, ja sen jälkeen mennään juhlimaan ystäväni Ainon synttäreitä! Jee!:) Eli palaillaan sitten taas sunnuntaina. Hyvää viikonloppua kaikille!:)

6 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

nuo debendin lakat on muuten oikeesti ihan käteviä eikä turhan kalliita! Itsekkin hamstraan niitä usein :D

Nanna kirjoitti...

Noi naamiot on niin ihania hemmotteluun! :)

Mesmerize kirjoitti...

great products:)
please visit me in free time:)
http://mesmerize87.blogspot.com/

Hanna-Reetta kirjoitti...

Jonna: No ihan totta!:) Hirmu hyviä hintaansa nähden. Nyt varsinkin kannattaa siunkin hamstrailla, kun niistä on tuo ota 3 maksa 2 ;) Helpostikin ostaa sit ihan super-ison satsin :D

Nanna: Totta, ihan täydellisiä vaikkapa saunan jälkeen <3 En ole vielä kerennyt kokeilla tätä uutta, mutta ehkäpä tänään olisi tämän vuoro saunan jälkeen...;)

Mesmerize: Indeed :)

emmi kirjoitti...

Meillä on töissä myynnissä myös noita Dependin lakkoja ja ne on ihan mahtavia. Oon jäänyt itse ihan koukkuun vaikka en oo oikeastaan koskaan ennen lakkaillut kynsiä :) Noissa on vielä kaiken lisäksi tosi kauniita sävyjä. :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

emmi: Ne on kyllä!:) Sävyt on aivan ihania, löytyis kyllä vaikka kuinka monta sellaista, jotka haluaisin kesäksi varpaankynsiin :) Pitää varmaan joskus taas ottaa sellaset rakennekynnet, mitä lakkaillaan itse. Nyt kun kerran näitä kynsilakkapulloja alkaa taas kertymään...:D