13. toukokuuta 2012

viimeisen koulupäivän asu

Kuten jo otsikkokin kertoi, viimeinen koulupäivä on nyt ohitse!:) Tai olihan se jo toissapäivänä, mutta nyt vasta joudan tänne asiasta tulla hehkuttamaan. Onpas ollut taas ollut kiirettä, etten ole edes jokatoinen päivä tänne blogin puolelle joutanut, enkä varsinkaan mitään muuta postannut aikoihin, kun vain päivän asuja. Mutta tämän postauksen jälkeen on myöhemmin (tänään tai huomenna) tiedossa joitain ihan muita aiheita ;)

Mutta siirrytääs nyt tämän postauksen aiheisiin! Eli tällaisessa asussa kipittelin perjantaina koulussa.

 Paita / Gina Tricot, housut / hm, laukku / Burberry, kengät / Dinsko


Perjantai-iltana mentiin sitten vähän juhlistamaan Lauran luo tyttöporukalla tätä koulujen päättymistä Lauran ja Karon omatekemän sangrian ja ihanien piiraiden ja salaattien voimin. Illan toinen päätarkoitus oli myös pienien vedonlyöntien siivittämänä kannustaa Suomi voittoon, mutta toisin kävi (allekirjoittanut kuitenkin voitti skumppapullon oikealla avausmaaliveikkauksella, hehe ;)) Tänään on tarkoituksena pitää kisastudio ihan itsekseen kotosalla. Ennen sitä lähen kuitenkin hipsimään kirpparille, sillä mulla on siellä ollut nyt melkein viikon pöytä vuokralla.

Ja vaikka vika koulupäivä onkin ohite, niin eivät ne kouluhommat ihan vielä kuitenkaan ole förbi. Kaksi raporttia pitäisi vielä kirjoittaa, mutta onneksi ne ovat myös huomiseen mennessä ohi - mikäli nyt vaan olen ahkera!;) Joten nyt ennen sinne kirpparille hipsimistä käyn kouluhommiin!

Mitäs teille kuuluu sinne ruudun toiselle puolen!:)

2 kommenttia:

emmi kirjoitti...

Ihana tuo sun paita. Sopii sulle tosi hyvin :) Täälläkin on kevät sujunut kiireisesti. Ei tosin koulujuttujen parissa vaan töissä. Ois niin ihana pitää pieni kevätloma ja nauttia ihanasta kevätsäästä ja tehdä vaikka pyöräretki jonnekin :)

Hanna-Reetta kirjoitti...

emmi: Kiitti paljon, ja sorry kun kesti vastata siulle!:D Täällä sujuu ilmeisesti kans kiireisesti ;) Pitää kyllä sanoa, että itellänikin nyt ison kasan koulujuttuja jälkeen on ihana pitää pikkuinen loma, ennen kun työt varsinaisesti alkaa. Teenkin pian postauksen, missä lomani vietän! ;) Onneksi se kevätsää onkin tainnut jo vaihtua ihan oikeaksi kesäsääksi, tuolla on vaan niin ihanan lämmin jo! <3