28. heinäkuuta 2012

bliss fabulips

Heips!

Tässä samalla kun ihailen Lontoon olympialaisten alkushowta, ajattelin tulla jälleen kerran pitkästä aikaa postailemaan tänne kuulumisiani, ja vähän jotain asiaakin!;) Miulla on nyt ensimmäinen kesän lyhyt loma ohi, ja ai että ne yhdeksän päivää Savonlinnassa olivatkin mukavat! Yhdeksään päivään mahtui kavereita ja sukulaisia, mökkeilyä, sienestämistä ja myös yhdet mukavat häät :) Häistä tulee varmastikin kuvaa kunhan vaan hääparin kuvaajalta niitä saadaan. Säät eivät vaan tahtoneet lomalaista suosia, joten nyt entistä enemmän odotan vajaan kuukauden päästä koittavaa toista, reilun parin viikon lomaani. Sillon on kyllä auringon pakko paistaa!

Miun työt jatkui Mikkelissä nyt keskiviikkona, ja huomisen aamuvuoron jälkeen lähden taas Savonlinnaan. Huomenna iltasella kutsuu Savonlinnan terassit ekaa kertaa koko kesänä (!!), ja sunnuntaina on Pyhän Olawin päivä, eli taas on koko kaupunki liikenteessä. Keskiviikkoaamuun asti on taas vapaata, ja sit jatkuu työn teko taas Mikkelissä. Tällästä miulle siispä kuuluu :) Kuulumisten jälkeen siirrytäänkin tän postauksen varsinaiseen asiaan, nimittäin... Kävin parisen viikkoa sitten Kicksistä ostamassa pari kivaa juttua, ja voisinkin tässä esitellä nyt niistä toisen :)

Bliss on rantautunut Suomeen, ja pikemminkin ainakin Kicksiin. Bliss on newyorkilainen spa-ketju, josta tuli jenkkilässä varsinainen hitti. Kun hoitoloihin oli monien viikkojen jonot suuren suosion takia, tuli myös kosmetiikkamarkkinoille myyntiin Bliss-ihonhoitotuotteita, jotta kaikki halukkaat pääsisivät kotonakin käsiksi näihin hypetettyihin puhdistustuotteisiin. Miulla heräsi kiinnostus erityisesti Blissin Fabulips-huulienhoitopakettiin, joka olikin sitten aivan pakko ostaa.


Paketissa oli mukana neljä tuotetta:

Vaihe 1: Refresh - Huulien puhdistusvaahto, joka ohjeiden mukaan lupaa puhdistaa huulilta tehokkaasti pitävimmänkin huulimeikin. Tää on mielestäni paketin turhin osa, mutta ihan huvikseen joskus suihkussa tätä tulee käytettyä puhtaasti sen takia, että jättää huulet tosi pehmeeksi pesun jälkeen ;)


Seuraavaksi vaihe 2: Retexturize - Huulikuorinta. Tämä on ihan huippu huultenkuorinta, vaikka ei nyt ihan täysin vedä vertoja Lahdesta ostamalleni Lushin sokerihuulikuorinnalle. Mutta jättää tämäkin huulet unelmapehmeiksi :)


Vaihe 3: Rejuvenate - Huulten turvottaja. Tälle paketin tuotteelle miulla oli kaikista suurimmat odotukset. Oon aikaisemminkin valitellu, että miun huulet ovat ärsyttävän pienet ja ohuet, ja siksi tykkäänkin ostaa huulikiiltoja, jotka turvottaa huulia. Tää Blissin huulten turvottaja kyllä toimii hyvin!


Before..


After...


Ja viimeisimpänä vielä vaihe 4: Replenish - Huulirasva. Muun muassa jojobaöljyä ja sheavoita sisältävä huulirasva jättää huulet ihanan pehmeiksi. Täydellinen pelastaja silloin, kun en satu laittamaan huulipunaa tai -kiiltoa huulilleni!:)


Semmonen oli tällä kertaa pakko saada. Tyytyväinen oon pakettiin kokonaisuudenssaan ollut, vaikka eihän tämä mikään maailman tärkein juttu nyt ehkä ollutkaan ostaa :D Mutta onhan sitä pientä hemmottelua välillä itselle aina saatava ;) Ostin samalla reissulla myös yhden toisenkin jutun Kicksistä, mutta siitä tulee omaa postausta lähipäivinä!

Onko muut kerenny jo tutustua Blissiin?:)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kanssa toi huultenpullistaja, mutta petyin ihan täysin. Ekaks se oli tosi kallis ja tokaks ei pullistanut huulia. Kysyin parilta tutulta, pullistuiko huulet ja molemmat sanoi että ei!