30. lokakuuta 2012

meikkikaupasta

Monenmoista uutta kosmetiikkaa on tullut osteltua pitkin syksyä, ja ajattelin nyt vähän näyttää teillekin, mitä kaikkea meikkiputiikista on muunmuassa lähtenyt mukaan :) Uusien meikkien hamstraaminen on ihanaa, mutta kun plus neljä koria notkuu niin täynnä kosmetiikkaa etteivät kannet edes mene kiinni, pitäis ehkä ruveta miettimään, että tarvitsenko tätä kaikkea :D No, näitä ainakin tarvittiin(/himoittiin)!


Ensinnäkin Dior-uutta! Tai ei suinkaan uutta Diorilta, vaan ihan vain minulle uusia murusia ;) Kicksin alepöydästä poimin jo kauan ihastelemani Diorin 5 Couleurs -luomivärin sävyssä 970 Stylish Move. En varmaan ikinä lakkaa hehkuttamasta näitä Diorin luomivärejä, näissä on ehdottomasti paras pigmentti ja kestävyys. Sävytkin ovat useissa paleteissa niin upeita, että voisin kotiuttaa näitä vaikka kuinka monta lisää <3


Samalla reissulla ostin Diorilta poistumassa olevat hohdepuuterit. Tuota ruskeaa olin ihastellut monet kerrat, joten nyt oli aika poimia sekin kotiin alepöydästä. Roosansävyinen hohdepuuteri on aivan ihana poskipäille laitettuna, joten en voinut jättää sitäkään alepöytään lojumaan. Käytän ruskeaa sävyä aurinkopuuterin tapaan, vaikka lopputulos onkin paljon vaaleampi kuin aurinkopuuterilla laitettuna. Ruskeaa käytän myös "face colourina" varjostamaan ja sävyttämään koko kasvoja. Diorskin Shimmer Powder 001 Rose Diamond & Diorskin Shimmer Powder 002 Amber Diamond.


Nyt kun en ole hölvännyt itseruskettavaa aikoihin, tarvitsin kipeästi vaaleammansävyisiä meikkivoiteita. No yksikin olisi riittänyt, mutta Lancomen meikkivoiteet olivat Kicksissä - 20 % kampanja-alessa, joten toissa viikon ostosreissulla ostin sekä Teint Idole Ultra 24 h -meikkivoiteen sävyssä 01 sekä Teint Miraclen myöskin sävyssä 01 (vaikkakin se näyttää kuvissa ties miten tummalta). Teint Idole Ultra 24 h:ta minulta löytyy jo sävyssä 03, eli näitä sävyjä onkin hyvä sitten sekotella sopivaksi, kun taas itseruskettavaa tulee käytettyä ;) Nyt myös halusin vaihteeksi kevyemmänkin meikkivoiteen (nimimerkillä yli vuosi käytetty Diorin samettisen pehmeää, pitkäkestoista ja peittävää Forever-meikkivoidetta), ja Teint Miracle on siihen tarpeeseen mitä mainion: kevyt, puolipeittävä ja valoaheijastava meikkivoide on tällähetkellä juuri sellainen, mitä hain!:)


Ja kasvonaamioiden kanssa en taaskaan osannut hillitä itseäni. Tällä kertaa ei kyllä tarvinnutkaan, sillä kotona alkoi kasvonaamiovarastot olla ihan finaalissa, ja lisäksi nämä olivat Kicksissä taas Ota 3 maksa 2 -tarjouksessa. Uusiakin naamiolajikkeita oli tullut!


...kuorivaa...


...kosteuttavaa...


...virkistävää peel-offia...


...suosikkejani suklaanaamioita...


...ja ihan mahtavan tehokas ihohuokosia supistava mud mask sekä herkullinen lämpenevä fudge mask. Ah, nyt on sitten taas kasvonaamioita moneksi kuukaudeksi!<3 Ja sitten vielä muutama muu random-juttu, mitkä ostin myös toissa viikolla:


Batistelta on tullut tummille hiuksille kuivashampoo, ja tätähän oli odotettu! Lumenen raikastava Radiance Touch-kasvovesi on aamujeni pelastus, ihanan virkistävä ja mahtavan tuoksuinen!<3

Sellaista on tullut pitkin syksyä ostettua. Onhan noita muitakin pikku kosmetiikkajuttuja, kuten meikinpuhdistusainetta, kynsilakkoja, huulikiiltoja ja muita tullut ostettua, mutta nämä nyt ovat tuoreimmat ja mielenkiintoisimmat ostokset :)

4 kommenttia:

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Mulle sopii tuo Teint Idole Ultra 24h just hyvin ja en uskalla ostaa enään mitään muuta meikkivoidetta :D

Life with Satu kirjoitti...

Ihania ostoksia! Batiste on käytössä täälläkin, ihan loistava kuivashamppoo. Eri versio toki itsellä, mutta vaaleahiuksisella se onkin helpompaa. Rakas ystäväni kantoi juuri Lontoosta kolme purkkia Bootsista noita, joten uteliaana kysyn, että mistä noita saa Suomesta vai onko jatkettava näiden "trokareiden" käyttöä ja hyödynnettävä kaikki ulkomaan matkat :)

Anonyymi kirjoitti...

Eikä vieläköhän noita Diorin hohdepuutereita sieltä löytyis?! Oliko minkä hintasia? Houkuttelis nyt itteänikin lähteä hamstraamaan niitä ja kasvonaamioita... :)
-M

Hanna-Reetta kirjoitti...

Reetta: Kiva kuulla, että sinäkin oot tuohon meikkivoiteeseen ihastunut! Nyt ollaan siis myös meikkivoidesamikset, hehheh!;) Ihan kun oisin jostain postauksestasi vähän lukenutkin, että ostit sitä :) Eikös olekin, että kun on kerran siirtynyt tälläsiin laadukkaampiin meikkivoiteisiin, niin paluuta ei ole?:D Itse käytin pitkään Lorealia ja Maybellinea, ja kyllä sen eron näissä Lancomessa ja Diorissa huomaa! Vaikka Maybelline ja Lorealkin tuntuivat silloin ihan mahtavilta, niin kyllä jos nyt pitäisi sellaista ruveta käyttämään, niin voisivat tuntua aika erilaisilta..

Dahlia: Hehee, näinpä ;) Batiste on kyllä paras kuivashampoo mitä olen kokeillut, ja onhan noita kyllä tullut kokeiltua. Ja hyviä uutisia, ei tarvitse sinun enää käyttää kavereita kuriireina, kun Batistea haluat - näitä nimittäin myydään Kickseissä, eikä hintakaan ole siellä ollenkaan paha - varmaan Lontoon hintoja euron/pari kalliimpi! :) Eli sieltä saat sitä jatkossa, ellei Lontooseen ole menijöitä!:)

M: Voi ainakaan täällä Mikkelin Kicksissä niitä ei enää ollenkaan ole, mutta kannattaa kysyä muista Kickseistä tai sitten yleensäkin muista Dioria myyvistä paikoista. Saattaa ehkä ollakin, että vielä löytyisi! Noiden oikea hinta oli (ainakin Kicksissä) 53,50 € per kappale, mutta alennuksen jälkeen jäi hintaa yhdelle vain 26,75 € :) Ja kasvonaamioita suosittelen aina, ihania!<3