25. marraskuuta 2012

Unelmia ja kouluhommia

Hyvää sunnuntaita!

Tällä hetkellä miun illan kuuluisi näyttää tältä...


...mutta jostain kumman syystä se nyt kuitenkin näyttää tältä...Hmmmm... Haaveilen jälleen uusista laukuista ;)

Ruskean ja konjakin sävyt on nyt laukuilla taattu Bayswater Oakin ja Burberryjen turvin, mutta nyt haluaisin jotain muuta sävyä ruskeiden joukkoon... Pradan upeaakin upeampi ja tällä hetkellä haave numero ykkösenä keikkuva laukku on jo ostosuunnitelmissa, mutta se saa odottaa kuitenkin tuonne vuoden päähän syksyyn (tai joulukuuhun) 2013. Silloin olis nimittäin se hetki kun tämä tyttö valmistuu tradenomiksi, ja en voisi parempaa valmistujaislahjaa itselleni keksiäkään, kun upea harmaa Pradan laukku. Laukun malli on täydellinen ja ennen kaikkea tilavan oloinen, mitä nyt olen muutamissa blogeissa siitä kuvia nähnyt käytössä.

Ja kun niin omistautuneesti olen keskittynyt ruskeansävyisten laukkujen hankkimiseen, olen unohtanut Burberryn nova check-kuosit verkkokalvoillani tyystin satsata täydelliseen mustaan peruslaukkuun. Sellainen on miulta puuttunut aina. Täydellistä mustaa laukkua vielä etsiskelen, mutta tällä hetkellä selvässä johdossa on Mulberryn Bayswater krokokuosilla. Tuokin on kuitenkin sen verran arvokas laukku, että sillekin täytyy olla (tai sitten keksiä :D) jokin merkitys, minkä ansiosta sen hankin ;)

Iltalaukkujen osalta en ole vielä ottanut ryhtiliikettä, mutta ehkäpä suurimpana iltalaukku-unelmana koreileva Louis Vuittonin Eva Clutch voisi herätellä myös iltalaukkukiinnostuksen. Tuo olisi tarpeeksi "iso" myös käyttölaukuksi arkeenkin niille päiville, kun mukaan riittää vain rahapussi ja huulikiilto.

Tällaisista kolmesta laukusta minä nyt haaveilen, mitä tavaroita löytyy teidän haavelistalta?:)

2 kommenttia:

Life with Satu kirjoitti...

Tuo Pradan laukku on kyllä kaunis, harmaa laukku puuttuukin kokoelmasta... En ole yhtään ajatellut, että laukku voisi olla myös harmaa. Ah, miten ihana uusi värimaailma kokonaan... Ei varmaan saisi niin ajatella :D

Musta Bayssi on, tavallisella nahalla, se on suosikkini ja keikkuu joka päivä töihin mukaan. Toista töihin soveltuvaa laukkua en osaa kaivata. Kätevän kokoinen, mahtuu työpäivän aikana tarvittavat hyvin.

Omissa haaveissa oli pitkään sopiva vapaa-ajan laukku isompana kokona. Niin ihana kun Bayssi onkin, niin se on painava ja minä jotenkin miellän sen toimistoveskaksi. Toisaalta kulkeehan se mukana koko ajan siellä. Niinpä minä sitten menin ja kipittelin lauantaina Tallinnan reissulla paikalliselle Stoccalle. Kävelin vielä uudelleen sunnuntaina ennen laivalle lähtöä ja poistuin uuden kanssin kanssa. Siitä yllättävästä löydöstä vielä blogissa lisää tällä viikolla kyllä.

Haaveissa? Mies on joskus sanonut, että miellä kotona "kasvatetaan puita jotta hevosilla on jotain, josta loikkia yli" Eli Mulberrylta ja Longchampilta ne toiveet löytyvät, joskin Moccahinon yhtä kovin kirkasta laukkua katselin viikonloppuna myös. Vielä jäi odotuttamaan.

Hanna-Reetta kirjoitti...

Dahlia: Kiitos ihanan pitkästä kommentistasi :) Kiva kuulla, että muitakin viehättää harmaa väri laukussa!:) Tuo Prada on kyllä tällä hetkellä niin ykköstoive, haluisin ostaa sen vaikka samantien, mutta ei ei, valmistujaislahjana sitten niin on ikimuistoinen merkitys!;)

Oonkin ihastellut monet kerrat mustaa Bayswateriasi blogissasi <3 Sillä tavallisella materiaalillakin se olisi aivan täydellinen, mutta jotenkin itse tykkään, että tuo toinen Bays vois olla vähän erilainen kun tämä mun jo hankkimani Oak :) Ja tosiaan Bays on kyllä aika painava minustakin, minulla se tosin on ollut "kaikkien tilanteiden laukku", joskaan weekend-bagiksi ei ehkä riittäisi :D

OOOO en kyllä malta millään odottaa sitten sitä stokka-postaustasi! 8) Tulen kyllä heti lukemaan, mitä kassista sitten kuoriutuu. Ja aika hauskasti miehesi on sanonut Mulberrysta ja Longchampista ;)