20. tammikuuta 2013

taltta takaisin, mutta vain hetkeksi...

Jep, talttamalli on palannut kynsiini, mutta ei suinkaan jäädäkseen!


Oon tykästynyt tähän mantelimuotoon kynsissäni enemmän, joten siihen palataan sitten seuraavalla huoltokerralla takaisin. Mutta kyllähän se vaihtelu virkistää, kynsien muodossakin!;)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat koristelut! Minkä hintasta on laittaa ekat kynnet ja huollot sen jälkeen?
-inka

Hanna-Reetta kirjoitti...

inka: Voi kiitos paljon! <3 Kynsien hinnat vaihtelevat tosi paljon kynsihuoltopaikoittain ja jonkin verran myös kaupungeittain (toisissa enemmän kilpailua jne..). Itse olen käynyt nyt kahdella tekijällä. Ensimmäiset kynnet otin 2,5 vuotta sitten, ja otin ne kotonaan kynsiä tekevällä kynsiyrittäjällä; koska hänellä kustannukset olivat pienet, huollot ja kynsien ottaminen oli edullista. Miun ensimmäiset kynnet maksoivat vain 45 € (olivat geelikynnet). Huollot maksoivat miulla aina siinä paikassa 40-55 euroa, riippuen koristeluista ja kuinka paljon kynsiä täytyi korjata.

Miun piti vaihtaa viime kesänä toiseen kynsihuoltopaikkaan, sillä geelikynnet eivät kestä miulla ollenkaan (varsinkaan, kun haluan pitää kynsiä tosi pitkinä, ja omatkin kynteni kasvavat kovaa kyytiä). Entinen kynsihuoltajani ei akrykynsiä tehnyt, joten huoltopaikan vaihto oli sit tehtävä. Nyt käyn Mikkelin keskustassa "Kauneushoitola Mikkeli" -nimisessä hoitolassa laitattamassa näitä. Siellä kokonaan uusien kynsien ottaminen maksaa 89-100 € (riippuen millaisia koristuksia/mallia haluaa), ja huollot maksavat minulla noin 70 euroa. Nämä viimeisimmät kynnet tosin olivat 65 € kun eivät niin koristeelliset olleet, mutta yleensä kun otan paljon enemmän koristeita, niin hinta on siitä 70 €:sta ylöspäin.

Summa summarum, hinta määräytyy aikalailla siitä, millaisen mallin ja mitkä koristeet haluaa ja tehdäänkö geeli-, akryyli- vai akrygeelikynnet. Sit tietysti jos huollossa täytyy korjailla ja tehdä paljon uusia kynsiä, maksaa sekin hieman ekstraa. Yksityisillä ja kauneushoitoloilla on myös melkoiset erot, eli kannattaa vähän vertailla paikkoja!:) Toivottavasti tästä sepostuksesta oli apua siule!:)

Ansku kirjoitti...

Ooo, vaude mitkä kynnet!

Täytyypä muuten kehaista sen verran, että ootpas kaunis :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Ansku: Voi kiitoksia hirmuisesti iltaani piristävästä kommentista! :) <3