28. maaliskuuta 2013

Cubuksen blingit

Heipsan!:)

Bussi Savonlinnaan lähtee tasan kasilta, joten jäinpä sitä työpäivän jälkeen työpaikalle odottelemaan. Tässä miulla onkin hyvin aikaa näyttää teille, mitä tänään kävin ostamassa Mikkeliin vasta avatusta Cubuksesta!:) Ihanaa, että tännekin saatiin vihdoin ja viimein Cubus, allekirjoittanut on sitä ainakin odottanut! Vaikka vasta melko vähän omistankin kyseisen putiikin vaatteita, olen niihin vähäisiinikin tosi tykästynyt. Nyt siellä sitten tuleekin ravattua ehkä entistä useammin :D Ja täällä Mikkelin Cubuksessa on muuten aivan ihana ja pirteä palvelu! ♥ Mutta itse asiaan, eli mitä ihanimpiin koruihin, mitä tänään Cubuksesta kotiutin!


Korukauluksia haikailin jo Helsingin Cubuksesta ties millon, mutta nyt nappasin mukaani viimeisen yksilön Mikkelistä ;) Ylempi statement oli rakkautta ensisilmäyksellä. Enpä muuten muista, millon koruja olisin viimeksi ostanut :)

Mutta jottei se kuuluisa kiire pääse yllättämään, niin nyt kerään kimpsuni ja kampsuni, ja pingon bussiin. Se ois heissan ja mukavaa pääsiäistä jokaiselle! :)

Ei kommentteja: