26. huhtikuuta 2013

neon yellow

Heipsan pitkästä aikaa! Enpä ole täällä vieraillu kirjottelemisen merkeissä pitkään aikaan. Hirveesti on ollut kouluhommia kuten aina, mutta eipä ole enää kauaa - jäljellä on enää kaksi viikkoa koulua, ja sitten alkaavatkin kesätyöt ihan toden teolla ;)

Löysin työpöydältä vähän päivän asu-kuvia, joita en olekaan täällä esitellyt. Päätin sitten tässä samalla katsoessani tuota Salainen agentti 86 -leffaa (no joka just loppui ja tällä hetkellä C.S.I Miamia katsellessa) tulla näyttämään ne teille.

Paita / hm, farkut / Vero Moda, kaulakoru / Cubus, laukku / Mulberry, kengät / UGG

Mulla ei tämän kummempia asioita ollut tänne tälläkään kertaa, kun että asun merkeissä tulin vähän blogia päivittelemään. Koulukuulumisten kertominen kun ei ole mitään mielenkiintoisinta, heh ;) Vähän shoppailupostauksia on tulossa myöhemmin (tosin vasta viikonlopun jälkeen), ja vappurientoloissakin olisi tarkoitus kantaa kameraa mukana, eli eiköhän tää blogi herää henkiin taas, hehe :D

Nyt alan tässä nyt ennen nukkumaanmenoa pakkailemaan Savonlinna-tavaroita, ja huomenna käyn tekemässä töissä vielä aamuvuoron ennen Savonlinnaan ajelemista. Lyhyt viikonloppu tulee siellä nyt olemaan, mutta sitäkin mukavampi; nään nimittäin pitkästä aikaa Porvoossa asuvaa ystävääni, ja mennään herkuttelemaan kiinalaiseen :)

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Miksen oo koskaan nähny hmssä noita paitoja :( aivan ihanan värinen!!

Katariina kirjoitti...

Vautsi minkä värinen neule, superihana!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

hei! kirjoittelit täällä LV:n huiveista http://playingwithfash.blogspot.fi/2012_11_01_archive.html
Onkohan tuo viimeinen anthracite ihan perus vai lurex

Hanna-Reetta kirjoitti...

Jonna: Minäkään en oo nähny noita koskaan hennesillä, ja itseasiassa joka kerta, kun netissäkin niitä näin, oli vaan vääriä kokoja minulle. Tää paita pääty miulle ihan tuurilla, kun tarkkasilmäinen ystäväni bongasi tän miun koossa, ja tilasi tämän ystävällisesti minulle!:D Itekkin tykkään tästä paljon! <3

Katariina: Voi kiitos, se on kyllä ihan täydellisen värinen ;)

Anonyymi: No hei!:) Muistaakseni tuon postauksen tehdessäni se oli sieltä ihan perushuivien puolelta, mutta nyt kun menin LV:n sivuille tarkastamaan asiaa, niin löysin tämän nimisen värin vain niistä lurex-huiveista. :( Mutta näin muistelisin, että siinä postauksessa tuo Anthracite-värinen huivi on ihan se perus :)