13. joulukuuta 2010

Leffailua

Voin ihan rehellisesti sanoa, etten ole koskaan viettänyt leffailtaa yksin. Ihan sellaista kunnollista, missä mutustaisin itsevalitsemiani karkkeja viltin alla, joisin kuumaa teetä, kommentoisin typeriä kommenttejani televisiolle ja nyyhkyttäisin onnelliselle lopulle. Leffat tulee katsottua aina poikaystävän tai kavereiden kanssa.

Mutta tänään! Tänään on ohjelmatarjonta parhaaseen katsomisaikaan aivan totaalisen huipussaan! Pakollisten Salkkareiden jälkeen voi aloittaa leffaputken samalta kanavalta loistokkaalla suomalaisella draamalla Tummien perhosten koti, joka suomalaisista leffoista on ehdoton ykkössuosikkini. Olen nähnyt sen jo monta kertaa, mutta aina vaan jaksan sen katsoa uudelleen. Jos kotimainen ei kiinnosta, niin voi samalla kellonlyömällä kääntää kanavan neloselle, josta tulee Huippikset. Luultavasti mä katon näitä kahta ohjelmaa ensimmäisen tunnin vuorotellen.
Tummien perhosten koti

Yhdeksältä sitten alkaa varsinaisesti tapahtumaan. Ihana, romanttinen höpöhöpöleffa The Holiday, joka ollaan ystäväporukalla joskus katsottu, alkaa subilla. Suosittelen todella katsomaan! Muistakaa vaan tallentaa samaan aikaan nelosella alkava Täykkäri-jakso, sillä nehän ovat koko viikon pelastaja maanantaisin. Miksi mulla ei voi olla tallentavaa?? Pitää hyppiä koko ajan kanavalta toiselle. Odotan jo aivan innoissani kuitenkin leffailtani alkua, ja kävinkin tänään ihan vartta vasten ostamassa itselleni leffaherkkuja, ensimmäistä kertaa! :)


The Holiday, Kuvia otettu täältä.


Tänään mulla oli viime viikolla Ginasta ostamani musta wnb-pingviinihihainen-ei-sinne-päinkään-paita in action. Tältäpä näytin:

Paita / Gina, koru / SNÖ of Sweden


Käsikorut / hm ja Nomination, laukku / GUESSKuvat ovat taas todella huonolaatuisia, mutta syytän surkeaa kattolampun valoa, huonoa kameraa sekä liian lyhyttä valoisaa aikaa talvella. Eikä noista edes välity varsinaisesti miltä tuo paita livenä näytti, mutta jospa nuo nyt menisi. :D Nyt (vasta) mä alan kertailemaan huomista ruotsin tenttiä varten ja odottelemaan leffailtani alkua. Pitäkääs tekin telkku-päivä!

Mukavaa alkuviikkoa! :)

Hanna-Reetta

3 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Ihan paska päivä ku ei kerennyt näitä kaikkia hyvyyksiä kattoo!:D katottiin sit loppujen lopuksi vain ja ainoastaan Salkkarit ja Tummien perhosten koti Joelin kaa. Olis pitänyt vissii yksi olla telkkarin äärellä ni olis saanut päättää. :D

Siiri kirjoitti...

Ihana toi kaulakoru:) Ja leffaillat yksin on ihan välttämättömii, mulle ainakin aino tapa millä pystyn täysin rentoutuun (jossei nukkumista laske...) :D

Hanna-Reetta kirjoitti...

Anniina: Nouu et voinut jättää Holidayta kattomatta!! :D Voi sinuu, noh, vuokrataan se vaikka vielä uudelleen tässä joulun alla ja katotaan se @Sln yhdessä ihan joulumielellä. :) Se on niin kiva! Mäkään en sit kerennyt kattoo tota tummia perhosia enhä huippiksia - sen aikaa luin sit ruotsia. Mut Holiday tuli katottuu ihan kokonaan. :)

Siiri: Joo no tosiaan on kyllä rentouttavaa kattoo elokuvaa ihan vaan yksin, tuli eilen se todettua! Pitänee ottaa ihan tavaks, että välillä käy vuokraamassa itsekseen elokuvan; poikaystävän kanssa se ei ole niin helppoa kun toinen haluaa vain komediaa ja äksöniä, ja mä taas haluan kauhua, draamaa ja hömppää. :D Niin ja kiitos. :)