12. joulukuuta 2010

Kuvailuja

Poikaystävän isällä on järkkäri. How unfair is that? Haluaisin itsekin. Tällä hetkellä kuvailen nimittäin sellaisella juuri ja juuri menettelevällä Olympuksen pokkarilla. Testailtiin itsenäisyyspäivänä sitten sitä järkkäriä, ja ajattelin tulla nyt tänne postaamaan vähän kuvasaldoa.

 


Takki / Sisterspoint, huivi / Gina, paita / hm, kengät / UGGEilisen sekä tämän päivän olenkin sitten kykkinyt neljän seinän sisällä tentteihin lukien, mutta siinä sivussa myös joulukortteja askarrellen. Päivän asuna mulla on ollut aamutakki, eli niinkin rennoissa merkeissä täällä mennään.

Toivottavasti teillä muilla on ollut sosiaalisempi viikonloppu ku mulla! :D

4 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Hihi! Sulla on ollut siis ihan samanlainen viikonloppu kuin mullakin! Tenttiin on luettu ja juuri äsken askartelin joulukortit loppuun. :) Onneksi joululoma alkaa ensi viikolla! :)

Henna kirjoitti...

Nätti Hansu! Olisit laittanu kaikki kuvat vaan isommalla ;).

Sanna kirjoitti...

Oon ihan kokonaan unohtanu kommentoida. Mut tosi kivaa ku oot alottanu bloggaamaan, seuraan ihan innoissani tätä sun blogia :) Nii ja kivoja kuvia ootte räpsiny, millon oot uggit hommannu?

Hanna-Reetta kirjoitti...

Nanna: Ai jaa! :D Mä voin kyllä sanoo olevani erittäin helpottunut kun viikonloppu on todella ohi, ei tarvitse enää ODOTTAA että koeviikko tulee, nyt se on menossa ja kohta ohi. :) Tänään oon suoriutunut jo kolmesta kokeesta! Four left... Toivottavasti sulla ei oo paljoo lukimista! :) (mulla on ;( )

Henna: Ensinnäkin kiitos! :)<3 Mut ootsie jotenkin sokee, vai miten nuo kuvat ei sit näy isompina, kun laitan niihin aina "suuri". :D :D Tai sit ne on oikeesti tosi pieniä, mutta ku aina kun esikatselen, niin ne kaikista isoimmat kuvat menee noitten sivupalkkien päälle ja kaikkee muuta paskaa tapahtuu. :D Mutta älä huoli, joululomalla keskityn olennaiseen ja muokkaan blogin ulkoasua. :) Jos sit vaikka ne vieläkin isommat kuvat onnistuis. :D Ja ihana päästä ainakin tuo banneri muokkaamaan, mulla on siitä jo niin selkee visio. :) Mut hyvä että sie sentään annat kunnon rakentavaa palautetta. :D

Sanna: Kiitti.<3 Miekin seurailen aina innoissani siun blogia, jos sie vielä päivittelisit sitä ihan huge usein. ;) ;) Aina ootan mullon sulla on uusi postaus! :) Ja Uggit hommasin Lappeenrannassa ollessani lokakuun ihan alussa. Hommattiin ne Anniinan kanssa samaan aikaan, silläki on.